16.hádka pokračuje dál

22 2 0
                                    

16.kapitola:Hádka pokračuje dál

ZUpem jsme ze studia odcházeli kolem večerních hodin a šli jsmerovnou domu.

Takjak bylo ve studiu?"zeptal se Guk a dával mi do rukou talíř.

Gukkie.Já hlad nemám."dala sjem mu talíř zpět.

Cojsi do ní ládoval?"Guk se zeptal Upa. Ten zvedl ruce nad hlavu a zavrtěl hlavou.

Gukunic do mě neládoval. Prostě nemám hlad."řekla jsem a odešla jsem do svého pokoje. Sundala jsem si boty adala je ke skříni. Sedla jsem si na postel a tím jsem si rozsedlamobil. Vzala jsem rozsedlí mobil a hodila jsem ho směrem do chodby,mobil se zastavil o dveře koupelny. Zalezla jsem si pod peřinu anehodla z pod ní vylést.

Takti zítra koupíme nový telefon s novým číslem."u mě se objevil Jae. S tim jsem si moc nerozuměla, ale měl ke mněpochopení a jí němu taky.

Slyšelijsme tu část kde zpíváš do našeho nového songu."pohladil mě po vlasech. Peřinu jsem si dala až po nos.

Jaei promiň nechci se teď s nikým bavit. Mohl by jsi mě nechat?"zeptala jsem se ho a otočila jsem se čelem ke zdi. Slyšela jsemjak cakli dveře.

dangsin-eunnaleul midji anh-assda!
geuligo naneun ttaemun-e
geogjeonghaessda~"šeptala jsem si a pár slz mi steklo po tvářích. Silné klepánína dveře, nešlo přeslechnout. Volala jsem kdo to je. Podle hlasuTerka. Hned jsem jí odpověděla, ať jde dál.

Jekkie.Nechceš něco k jídlu? Vůbec jsi nejedla. Neměla jsi oběd anivečeři. Měla by jsi něco jíst."přisedla si na postel. Zavrtěla jsem hlavu. Nechci nic k jídlu.Nemám hlad ani hlad necítím. Cítím jenom samotu, potřebujusvého Zela, který mi věřil a dokázal mě pochopit.

Mladádámo polez!"někdo ze mě strhnul peřinu, jak mile mě dva brali, tak já jsemse bránila.

Pustemě!"křičela jsem na ně když mě někam nesli.



-Zpohledu HimChana-

SGukem jsme napochodovali do pokoje Jekkie, Terka z ní strhla peřinua my jsme jí popadli. Já za nohy a Guk pod pažema.

Pustemě!"křičela na nás, když jsme jí nesli do mého pokoje. Dae s Jaemtlačili Zela do mého pokoje. Kluci skrtčili Zela do pokoje a mi naněj hodili Jekkie. Domluvili jsme se že je hodíme do mého pokoje,aby se usmířili. Uvídíme jak jim prospěje pár dní u mě vpokoji.

Takteď tu oba budete pár dní. A jestli se neusmíříte, tak váspřipoutáme pouty a budete chodit všude spolu!"Guk zprudka zavřel dveře a já je rychle zamkl.

Pustenás!"křičeli oba a jeden z nich bouchal silně na dveře.

Ne-e.A Zelo půjčim si tvůj pokoj."bocuhl jsem do dveří a všichni jsme odešli dolů. Do půlnocijsme čučeli na televizi a pak jsme všichni zabrali na grauči. Alev noci jsem slyšel jak se ti dva u mě hádaj. Já bych je přetrhlvejpůl. Ještě před dvěma dny spolu spali a třináctkrá seudělali. To my vysvětlete co se mezi nima stalo.

Hele,Chane. Můžu ti něco říct?"zeptal se mě JongUp, když jsem si dělal kafe.

Povídej jsem jako hrob."řekl jsem mu a upil kávy.

Víš.Ten Jack pořád Jekkie otravuje a dává jí za vinu že má bráchuv base. Proto byla psoledný týden divná a pořád se od násodstrkovala."svěřil se mi a já vyprskl horkou kávu.

dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]Onde histórias criam vida. Descubra agora