11.kapitola: Přelud?

22 3 0
                                    

11.kapitola:Přelud?

-potýdnnu-

Jsemuž týden v Česku a Zelo se mi za tu dobu neozval. Jenom jsem odnich dostala balík. Unitře byl od každýho dopis a plyšákMATOKI. To jediný mi kluky připomínalo, jejich plyšáci nasáklíjejich vůní. Chjo. Já chci domu.

Jekkiepojď je oběd."mezi dveřma pokoje se objevila jedna podnájemnice. Bydlím ubabičky a dědy v Rakovníku. Není to tak špatný město když sina něj zvyknete. Babča s dědou mají hodně velký dům a tak tumají jednu podnájemnici, Terku. Má bydlení zadarmo pod podmínkouže bude vařit, obstarávat nákupy a pomáhat babče v práci. Jehodně příjemná, má hnědé vlasy, zelenkavé oči a její 19 lettak jako mě.

Užjdu Teri."usmála jsem se na ní, vypla sjem na laptopu vyzvánění SKYPU azvedla jsem se z postele. Když sjem scházela schody do chodby, taksjem si skoukla mobil, nic ani zprávička. Strčila jsem si mbil dokapsy mikiny a šla jsem do kuchyně. Sedla jsme si za stůl a začalapomalu jíst.

Jessico,neboj JunHong určitě zavolá."usmála se na mě Teri. Jsme tu obě samy, babča s dědou jsou vpráci. Děda má večerku a babička obchůdek v dárkovým zbožím.Teri studuje cestovní ruch už posledním rokem a musí se učit namaturitu. No jo koncem dubna začínají maturity, tady v česku.

Jávim. Co ty nějaký historky ze školy?"zeptala jsem se jí. Začala přikyvovat s plnou pusou. Nakonec jídlospolkla.

Jo.Čestinářka nám vyprávěla její trapasy. Jednou čekala nanádraží, zapálila si cigaretu a hned přijel autobus. Cigárohodila do koše a koš vzplanul. Tak si vzala flaštičku s pitím coměla u sebe a vodu vlila do koše."vyprávěla mi. U toho jsem se začaa smát jako pominutá.

Anebo. Jendou pospíchala do práce, do vedlejšího města. Oblíklasi takové kombiné, haleknku a kabát. A když nastupovala doautobusu, zjistila že nemá sukni."a to jsme se začali obě smát. Tyhle historky já miluju.

Teri.Tohle mi rozhodně zlepšilo náladu."usmála jsem se na ní a začala jíst.

Najak dlouho tu budeš?"zeptala jsem se Terky. Říkala že by se ráda odstěhovala doSoulu.

Asidokud neudělám maturitu o čemž trochu pochybuju."pokrčila rameny a dala do myčky nádobý.

Mášv Korei přítele?"zeptala jsem se jí a opřela jsem si ruce o opěradlo židle.

Jo.Je z jedné skupiny, B.A.P určitě tu skupinu znáš."sedla si vedle mě a já jsem se opřela lokty o stůl.

Jmenujese Bang YongGuk. Ale ve skupině mu buď říkají taťko neboGukkie."zasmála se pro sebe. Tak ona je ta se, kterou Guk tak dlouhochatoval nebo byl na SKYPU.

Aha.Tu skupinu znám."přikývla jsem. Vzala jsem mobil a vytočila Chanovo číslo. Mobiljsem přiložila k uchu a čekala jsem až to zvedne. Ale nepodařilose. Nezvedl to. Chtěla jsem to vytípnout ale...


Jekkie.Co potřebuješ?"ozvalo se z mobilu.

AhojChane. Je tam Guk?"zeptala jsem se ho korejsky. A podívala jsem se na dívící seTerku.

Joje. Guku!!"ječel Chan a já jsem s mobil poodsunula od ucha.

NoJekkie, jestli chceš Zela tak ten přišel o hlasivky."pověděl mi Guk nerózně.

Nevadíhele mám na tebe dotaz. Jak se jmenuje ta holka se kterou sichatuješ a voláš?"zeptala jsem se ho zvědavě.

ZuchováTereza. Proč?"zeptal se zvědavě on. Jenom jsem se šibalsky usmála.

dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]Where stories live. Discover now