3.kapotila: Nová image

52 4 0
                                    

3.kapitola:Nová image

-Zpohledu HimChana-

Odneslijsme se Zelem jeho i Jekkieiny věci do patra, oba i s Gukem jsmezase nasedli do auta a jeli k Jekkie domu. Zazvonili jsme a přišlanám otevřit její teta. My jsme se na ní mile smáli. Ale našemyšlenky byli jednotné.

Cochcete?" zeptala se nevrle a nám zmizeli úsměvy z tváří.Tak tohle bych nečekal. Její neteř je poslední týden každý denzmlácená a ona se o ní nezajímá.

Jdemesi pro věci Jessicy, bude bydle u nás aby vám nepřekážela vpráci!" řekl Guk a prošel dveřmi, pak Zelo a já. Sice mělakecy, ale my jsme měli jeden úkol. Vzít všechny věci Jekkie apřestěhovat jí k nám.

Aví o tom Jessica?" zeptala se a ležérně se opřeva o futradveří.

Joví o tom. U nás jí bude líp. Vy se o ní zajímáte. Kde myslíteže byla poslední týden? Byla u nás. Je to naše kamarádka. A veskupině je už členem. A jako by jsme jí adoptovali. Určitě jsmeslyšela že YongGuk je jako táta a já jako máma. A tím pádem jeJekkie jako naše dcera a všichni, všech šest jí budemechránit." řekl jsem důrazně a pořádně jsem se nadech.

Vítevůbec že jí poslední týden mlátil jeden spolužák? Zajímátese vůbec o svojí neteř? Nezajímáte. Jste ráda že jsem po svojísestře zdědila byt kam mi můžete vodit zákazníky. Jekkie vposledním týdnu pořebuje rodinu a blízké kolem sebe."zrychleně jsemd dýchala začal jsem pomáhat Gukovi a Zelovi sbalením věcí. Jekkieina teta odešla. Pak přišla a něco mipodala.

Tohleje pro Jessicu. Já a její matka jsme jí to šetřili poslendírok. Bude se jí to hodit." do rukou midala obálku a dárekpro Jekkie.

Tendárek jí ještě balila sestra. Popřejte Jessice hodně štěstímísto mě." a odešla z pokoje. Chvíli sjem koukal, pak sjemzavrtěl hlavou a pokračoval v balení věcí. Když na to takkoukám tak Jekkie moc věcí nemá.

Heleco do těch skříní dá?" zeptal se Guk a zavrtěl nad tímhlavou.

Joto nevim. Nějak jsme to neodhadli. Ale teď bude s níma tak jípořídíme krásný oblečení." zasmál se maknae a ke dveřímdal jeden kurf s oblečením. Mezi obleče jsme dali fotky a laptop.Ještě jsme dali dár věcí a nějaké knížky do krabic co mělaJekkie připravené. Asi byla připravená se co nejdřív stěhovat.Do auta jsme naskládali kolem tří krabic, dva kufry a jednustředně velkou sportovní tašku. A jeli jsme domu.

Hej!Ošetřovatjí může jenom jeden. Dae! Jaei! Koukej te nám pomoc!"volali jsme s Gukem. Se sklopenými hlavami přišli pomoc. Všechnojsme dnesli, prozatím k Zelovi do pokoje.

Takfajn. Jekkie chtěli jsme ti to dát až pozítří, ale teď se tito bude hodit." řekl jsme když sjem všichni krom Zela přišlido kuchně. Jak vidím tak Up zavázal Jekkie celý bříško. A takyvidím hodně modřim.

Pojď."Guk jí shrnul tričko a pomohl jí na nohy. Hned jí chytl zazápěstí a zátáhl do patra do nejpolednějšího pokoje. Kterejvůl dal na dveře černou mašli? Podíval jsem se na Jaem a Daem aty jenom nevině pokrčili rameny a nevině se smáli.

Jestlije unitř Zelo převlečeníza strašidlo tak vás upozorňuju, že vás zabiju."upozornila nás. Ale Zelo je u sebe, převlíká se a hledá proJekkie dárek, který schoval hodně důkladně..

Helejá jsem tady!" ozva se Zelo a vycházel ze svého pokoje.

Promiň."omluvila se mu a pohladila ho po paži. Ale všech šest jsme jípřiblížili ke dveřím.

dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]Where stories live. Discover now