19.kapitola: Tajná svatba

16 2 0
                                    

19.kapitola:Tajná svatba

Vrátiljsem se kolem domu kolem čtvrté ráno. V obýváku běželatelevize a Dae u ní spal. Sedl sjem si vedle něho, Dae sezavtěl ahlavu si dal na moje stehna. Natáhl jsem se pro nedalekou deku,přikryl jsem ho a já jsem si dal za hlavu polštář.


Myslíteže spolu budou?"slyšel jsem šeptání Zelovo. Cítil jsem na sobě něco těžkého,počkat, to bude Dae.

Pročmyslíš?"zaptal se někdo další. Podle hlasu JongUp.

Protoževčera spolu...to."Slyšel jsem Jekkiein hlas. Začal jsem očima promrkávat a očiotevřel na plno.

Helejá vás slyšim."promluvil jsem, podíval jsem se do třech párů oči a viděl jsemdalší dva páry na druhém kocni pohovky. Všichni se na mězašklebili a odešli. Lehce jsem šťouchal do Daeho, aby seprobudil a prd mi to pomohlo. Jae si Daeho opatrně vzal do náruče,zvedl jsem se a Daeho si převzal. U schodů jsem si ho lehouncenadhodil a nesl jsem ho do jeho pokoje. Po cestě si ruce obmotalkolem mého krku. Chtěl sjem ho dát do jeho postele, ale on si městrh sebou a přetočil pod sebe. Rty se přiblížil k těm mím alehce se o ně otřel. Že by to teď byl milostý trojúhelník?

Chcitě pro sebe."zašeptal mi do rtů a propojil je. Hned jsem se k němu přidal. Teďbudu dominantní já.



-Zpohledu Zela-

Ránomě probudil milí úsměv mojí snoubenky. Mile se n mě usmívala.Seděla v tureckém sedu a na sobě moje tričko.

Žemi ho pak vrátíš..."šeptal jsem a tahal za lem trička. Jekkie se mile culila a zavrtělahlavou.

Ne,nevrátim."sedla si mi obkročmo, přímo na mého kamaráda.

Tymě timhle zabiješ!"zaúpěl jsem a chytl Jekkie pod zadkem, vysunul jsem si jí víš.Hned sjem naše rty propoji a začal s nimi pohybovat. Ale pak sjemse odrhli, abychom nabrali kyslík a hned potm jsme se začalioblíkat. My dva a JongUp jsme sešli dolu společně, ale v obývákusjem viděli co jsme dlouho neviděli. Viděli jsme Daeho jak spí naChanovi. Včera spolu byli zavření v pokoji a myslísi že o tomnevíme, ale my je slyšeli až sem.

Myslíteže spolu budou?"šeptal jsem na Jekkie a Upa. Hned se oba usmáli a pochopili o cogo. Já sjem si stoupl nad Chana a Jekkie s Upem si stoupli na druhýkonec pohovky. Nakonec přišel Guk s Jaeiem.

Pročmyslíš?"zašeptal provokativně Up.

Protoževčera spolu...to."řekla Jekkie a ukázala rukama že to spolu dělali. To mi začalicukat koutky úst.

Helejá vás slyším."promluvil Chan, díval se na nás tři a pak se podíval na Jekkie sUpem. Všichni jsme se na něj zašklebili a odešli. S Jekkie jsmese navrázej krmili snídaní. Guk s Upem se na náš divně azárověň pobaveně dívali, zatím co Jae pomáhal Chanovi s Daem.

Vyjste teda dvojka."zavrtěla hlavou Terka když přišla dolu. To jsme ale slyšelivzdechy a pak lehký výkřik.

Toje taky dvojka."zavrtěl hlavou zase Guk a přtiskl si k sobě Terku, po chvíliněkam zmizeli. Ty to maj stejný jako já s Jekkie. Taky se pohádámea pak se nakonec dáme do hromady. To mi vysvětlete, kolik lidí mástejný vztah?

Helec včera v kině? Dočkal jsi se odpovědi?"zeptal se mě popichavě Jae, Up začal přitakávat s plnou hubou.

Kdoje zvědavej bude brzo starej!"řekla rychle Jekkie a běžela z kuchyně do patra. Já jsem si vzalhrnek s kafem a šel jsem do obýváku. Mezi dveřma jsem se otočilna ty dva.

Odpověďjsem dostal předevčírem. A máte smůlu já vám to sám neřeknu."vyplázl jsem na ně jazyk a hupsnul jsem si rychle do jednohokřesla.

počkej!"křičeli oba dva a sedli si na pohovku.

Jsouto tři písmena nebo dvě?"zeptal se Jae a já jsem pil z hrnečku. Ukázal jsem že to jsou dvěpísmena.

Ne?"vyjekli oba, já zavrtěl hlavou a polk kávu.

Řeklami 'Jo'. Vy matlalové, zapomněli jste že jsou dvě slova na dvěpísmena, jak na souhlas, tak na nesouhlas?"zeptal jsem se jich a napil jsem se znova z hrnečku. Oba přikývliže chápají. Viděl jsem Chana jak si to ťapká do kuchyně a pakvyšel se dvěma talířky ovocného koláče, co udělala Jekkie,protože na něj měla Terka chuť. Všichni tři jsme se na Chanapodívali s pozvednutým obočím.

Coje?"zeptal se u schodů do patra.

Ni~c"řekli jsme prohlouženě a vážně. Chan nechápavě zavrtělhlavou, pokrčil rameny a ocházel.

HeleKde jsou ty tři? Guk, Terka a Jekkie. Nahoře vůbec nejsou, kromětěch dvou co k sobě mají blízce daleko."ptal se Jae asi po hodině, když sešel dolu. Konečně jsme sedokopali k tomu abychom se převlíkli.

Helemy jsme hned za tebou!"obhájil Dae, jak sebe zak Chana. V tom jsem slyšeli cvaknutí dveřía smích čtyř osob. Hlavou jsme vkoukli do chodby. Jekkie, Guk,Terka a Arthur. Všichni čtyři se smáli.

Pojďněco ti řeknem."pošeptala mi Jekkie do ucha a v ruku v ruce, jsme odešli spolu doobýváku. Posadils jem se na pohovku a Jekkie jsem si vzal na klín.Terka s Gukem se nevinně usmívali a stáli v čele obýváku, zádyke schodům.

Klucipředstavuuju vám Bang Terezu, mojí novomanželku."usmál se Guk. Nám spadla brada až do jádra země.

Cožejsi to právě řekl?"zeptal se nasupěně Chan.

Žesi nemusím jít vyčistit uši?"zeptal se zase Jae.

Asimi došli slova..."povzdychl si Dae.

E-e...E~~~?"vydal jsem ze sebe, víc ze mě nevyšlo.

Jáasi špatně slyšel? Tati ty jsi si nevzal mámu?"zeptal se Up.

Hele.BuĎte vůbec rádi že vás zvu na večerní oslavu."řekl Guk a dal ruce v bok. Terka se jenom usmívala a Arthur aninedual.

Jekkie,jsou tam ty utopenci?"zeptala sse Terka Jekkie a můj miláček přikýl. Terka se hnedrozeběhla do kuchyně. Guk si povolil kravatu a sedl si do křesla.To by mě zajímalo co to ty utopenci jsou? Terka přihopkala sesklenicí plnou měkkým salémem, nakrajený na kolečka a cibulí,to něčem zalitý. Terka si sedla na klín Guka, hned si skleniciotevřela a začala do sebe ládovat obsah skelnice, kromě průhlednétekutiny.

Vysvětlení."požadoval Jae s Daem a ukazovali na sklenici.

Heleje to jednoduchý. Měkký salám, něco jako kabanos v česku, nakolečka s cibulí, zalitý octem s vodou. Je to kyselejší alevýborný."vysvětlila nám Jekkie. Terka nám každýmu dala ochutnat kolečkosalámu s cibulí, každej se zašklebil, krom Arthura a Jekkie. Nenito špatný, ale sklebil jsem se taky.

Jestlimy dva budeme mít miminko, ta mi slib že mě to nebudeš nutitjíst."prosil jsem Jekkie a doškleboval jsem se z tý chuti.

Neboj,každá žena má jiný chutě. Proč myslíš že mám nejradějijablokový džus?"zeptala se Jekkie.

Jovlastně, tvoje matka pila jablkový džusy."plácl sjem se do čela a vzpomněl jsem si co pila Jekkieina matka.


dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]Onde histórias criam vida. Descubra agora