9.kapitola: Oslavení modelingu

31 2 0
                                    

9.kapitola:Oslavení modelingu.

SeZelem, v ruku v ruce, jsme vešli do kavárny, nebo do vinnárny?Uctítila jsem krásnou vůni kávy s míchanou s lehkou vůni vínna.Rozhlídla jsem se po poloprázdé i poloplné kavárně. Hned jsemsi všimla černé vlasy s červenými melírky a lehounce zelenouofinou. Jacka nejde přehlídnout. Ba jsem přišli ke stolu kdeseděl. Postavil se a podali jsme si si ruce a posadili jsme se. Hned k nám přiběhla servírka.

Dobrýden, vítejte v La Rosa Negra. Dneska bych vám doporučila z káv,brazilskou kávu, nebo víno FLOWERS BRANICO, z roku 1997."mile se na nás usmála. Mě docela láká to víno.

Takdvakrát tu brazilskou kávu a dvě decy FLOWERS BRANICO. "usmál se na mě Zelo a já jenom souhlasně přikývla.

Hned to bude."usmála se servírka a odběhla.

Jacku nebudeme nic prodlužvat. Hned mi řekni, kdy, kam a na jak dlouho pojedu pryč."přešla jsem hned k tématu. Jack upil ze skleničky vína a usmálse. Servírka nám přinesl naší objednávku. Vzala jsem měziprsty skleničku vína a upila jsem z ní. Hmm. Velice dobrý výběr.Zelo hned skleničku s vínem vyfotil.

Jessico.Jela by jsi asi za čtyři dny, do České republiky. A asi na rok možná i dýl nebo i míň jak rok."řekl mi Jack a já jsem se zakuckala vínem.

Cože? Na rok?"zeptala jsem se ho.

A do Česka? Nemůže to být někde jinde?"zeptal se Zelo. Jack lehce zakroutil hlavou.

Bohužel. Ale Jessico můžeš si to rozmyslet. Ale bylo by to rozdělené na týdny, v sudý týden by jsi pracovala a v lichý týden by jsi měla volno. A jak jsem slyšel tak máš v česku prarodiče, takže by jsme mohli být v okolí města kde tvoji prarodiče bydlí. Ale všechnosi můžeš ještě, než vstoupíš na letiště rozmyslet. Slmouvu by jsi podepsala v letadle. Pokud by jsi samozdřejmě nastoupila"řekl mi a já jsem zase upila ze šálku kávy. Ty vole já ty chutě míchám, jako kuličky v bubble tea.

Jo, to je pravda, že mám v česku babču s dědou. Ale ty bydlí ve středočeském kraji. A navíc v Rakovníku." začala jsem na něj mluvit česky a Zelo na mě koukal s pootevřenoupusou.

Zelo nekoukej. To jediný si o mě nevěděl."to už jsem mluvila korejsky, aby mi Zelo rozuměl.

Jacku ještě si to rozmyslím. Ale teď mi řekni co plánujete s Arthím."řekla jsem nedočkavě.

Jak vidim tak mě Arthí prokoukl a ty mě taky. Mám malý plán."z kapsy u saka vytáhl královsky modoru krabičku. Vzala jsem jí doruky.

No do prdele."řekl Zelo místo mě a já jsem souhladně přikývla. Tak je topravda.

Kdy bude svatba?"zeptala jsem se ho.

Dneska ho požádám o ruku a termín svatby jsem zamluvil na pozítří.Takže doufám že mi řekne ano. Známe se kolem pěti let. Ale nevim nevim."pokrčil rameny a zase upil ze sklenky.

Óóó~"vydali jsem ze sebe.

Všechno by bylo připravené, ale svědkové něják schází."pokrčil rameny a já sjem do sebe lila víno ze skleničky. Zelo sena mě podíval divným pohledem.

Hele nekoukej, jsem dospělá a navíc jsme si jednou s Gukem a Chanem cvakli."ujistila jsem ho. Jo s Gukem a Chanem jsme si jednou cvakli pár skleniček, asi týden po mích narozkách.

Já bych ti za svědka šla. Ale nevim jak by jsi mě Arthímu nevyfoukl."usmála jsem se na Jacka.

Tak já pudu taky Jackovi a ty pudeš Artuhurovi za svědka. A ještě byjsme jim tam mohli pár songů zazpívat. Ne?"navrhl Zelo a upil ze šálku s kávou.

dangsin-i sangcheoleul juji masibsio[dokončeno]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant