Írói utószó

4K 200 49
                                    

Nem hittem volna, hogy valaha is elérkezek ennek a történetnek az utolsó részéhez. Ez nem azt jelenti, hogy nem folytatódik Milli élete, csupán azt, hogy a Ketté szakadva ezen szakasza ér véget. Maga a történet, A nyár, amikor megváltoztam-hoz hasonlóan ugyancsak itt, ebben a rendszerben született, ezért is fordult elő párszor, hogy késtem a részekkel. Nagyon sok ötletem van a következő "kötettel" kapcsolatban, és remélem, hogy jóval könnyedebben fog menni a történet írása, mint a Viharos őszé. 

Ezt az utószót igazából afféle köszönetnyilvánításnak szánom, úgyhogy rá is térnék a lényegre.

Az, hogy olvassátok a történeteimet, hogy szavaztok és kommenteltek, a legnagyobb visszajelzés, amit kaphatok. Emlékszem, amikor elindítottam a wattpad-os fiókomat, napokig 12 megtekintőm volt, szavazatom meg talán egy-kettő. Már ott tartottam, hogy kész, vége, abbahagyom, és keresek magamnak más elfoglaltságot, amikor hirtelen beindult a dolog. Minden egyes alkalommal katarzis közeli állapotba kerülök, amikor új szavazatot, vagy kommentet látok a saját fejezeteimnél, és tudom, hogy gyakran már sablonos, amiket válaszolok Nektek, de igyekszek minél hamarabb reagálni, és sajnos olyankor nem jut más az eszembe, csak az örömtánc-járás, és az idióta vigyorgós fej, amit nem tudok még tökéletesen kifejezni, de dolgozom rajta, ígérem. 

Ti, a támogatásotok, a biztatásotok nagyon sokat jelent nekem, még a legrosszabb napjaimon is képesek vagytok mosolyt csalni az arcomra, ezért pedig sosem lehetek elég hálás. 

Van jó néhány olyan olvasó, aki a kezdetektől fogva követi a történeteimet, és folyamatosan jelzi a jelenlétét, nekik külön nagyon-nagyon köszönöm! 

Imádtam írni ezt a könyvszerűséget, és alig várom, hogy belekezdjek a folytatásba, ami Szellem a palackban címmel remélhetőleg még a hétvégén (esetlegesen már ma) elkezdődik. Olvassátok azt is! :D 

Ha véletlenül bármiféle kérdés/kérés merülne fel, akár ezzel, akár más történettel kapcsolatban, keressetek bátran kommentben, vagy privátban! :) 

Még egyszer szeretnék megköszönni Nektek mindent! 

Végezetül megosztanék veletek egy idézetet, amit a napokban találtam, és egyszerűen képtelen vagyok magamban tartani :D Legyen csodaszép hétvégétek, olvassatok, írjatok, tanuljatok, és a többi :) 

Millió puszi <3

"Mindig az író írja a forgatókönyvet, de az olvasó a rendező". 


Ketté szakadvaWhere stories live. Discover now