Hoofdstuk 22

18K 477 146
                                    

Gefeliciteerd ItZMeSaZ met je personage Melanie Huisman. De andere kandidaten hebben het ook echt super goed gedaan! Trots op jullie allemaal!

OMG ZIE NET DAT IK OP NUMMER 5 STA IN ROMANTIEK!! THANKSS!!

[Jade POV]

Vandaag had ik mijn introductieweek op de Academy. Tijdens deze week zouden de jongens aan het huis werken. Ze hadden precies deze week uitgekozen zodat ik 'niet in de weg zou lopen'. Net of dat ik helemaal niets goeds kan doen. Luke was er wel blij mee, dan zou ik Oliver niet afleiden van zijn schilderwerk. Ik hoopte dat het huis klaar zou zijn als ik terug kwam. Dan kon ik lekker in het zwembad springen! Of in het bubbelbad!

Ik had mijn sporttas volgepropt met kleding die ik nodig zou hebben. We gingen met alle eerstejaars studenten naar een kampeerplek aan de bosrand. De school was erg veeleisend en kieskeurig, dus in totaal waren er maar dertig nieuwe leerlingen. Ik kende Connor gelukkig al, dus ik hoef niet te vrezen dat ik alleen zou zijn. Ik gooide mijn tas in Oliver's auto, die me vandaag weg zou brengen.

'Ben je er klaar voor?' vroeg hij.

'Ik denk het wel' antwoordde ik. 'Volgens mij heb ik alles'.

'Dan kunnen we gaan'. Ik gaf Luke en de andere jongens een dikke knuffel voordat ik de auto instapte. Ik zwaaide nog een laatste keer en Oliver reed weg. De school was niet erg ver van ons nieuwe huis, maar ik kreeg die tas anders echt niet mee. Ik stapte uit en liet Oliver mijn tas pakken.

'Holy shit man! Wat zit hierin?'. Oliver zette de tas met een kreun neer.

'Gewoon het hoognodige' zei ik.

'Hoe lang ga je weg? Een maand?' zei hij sarcastisch.

'Nee, want dat zou ik jou nooit aan kunnen doen. Een hele maand zonder mij. Ik weet niet of jij dat zou overleven ' reageerde ik. Oliver grinnikte en duwde me tegen zijn auto.

'Ik denk niet dat ik dat zou overleven. Je hebt weer eens gelijk Jade'. Hij kuste me kort maar passievol op mijn lippen.

'Veel plezier. En bellen als er iets is' zei hij nog vlug. In de verte zag ik Connor en een ander meisje uit een auto stappen.

'Zal ik doen. Tot over een paar dagen'. Ik drukte nog snel een laatste kus op zijn wang en liep, met mijn ultra zware tas, naar Connor toe. Hij was druk ik gesprek met het meisje naast hem.

'Hee Connor' zei ik vrolijk. Connor draaide zich om en lachte.

'Hee Jade. Oh, dit is mijn zusje Yhordan. Zij is ook aangenomen op de Academy. Ze zat in het allereerste auditieproces'. Yhordan stak haar hand naar me uit en ik nam deze aan.

'En hoe gaat het met je nieuwe huis' vroeg Connor geïnteresseerd toen we onze tassen afgaven aan de man die ze naar de kampeerplek zou brengen.

'Wel goed. De jongens gaan er aan werken nu ik weg ben' antwoordde ik.

'Haha, als de kat van huis is...'

'Precies!'. We liepen verder naar de rest van de groep, die zich in de bus aan het dringen was.

'Wie gaat er naast elkaar?' vroeg Connor. We keken elkaar allemaal maar een beetje vaag aan, want niemand wilde alleen zitten. Na een tijdje besloot ik me maar op te offeren.

'Ik ga wel alleen. Zolang ik maar wel dicht bij jullie zit!'. Connor en Yhordan knikten en ik liep achter ze aan de bus in.

'Oh, Jade. Hier kunnen we zitten, dan zit je alleen maar aan de andere kant van het gangpad. Ik liep verder en zag dat er inderdaad drie lege stoelen waren, die soort van bij elkaar zaten. Ik ging naast het meisje zitten, die de andere plek in beslag genomen had.

My Brother's Best Friend 《Voltooid》#Netties2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu