Hoofdstuk 13

17.1K 581 182
                                    

[Jade POV]

~*~*~Flashback~*~*~

Ik liep het gebouw uit en wachtte bij de uitgang. Hopelijk zou het niet extreem lang duren voordat Oliver weer naar buiten kwam. Ik had het echt vreselijk koud. De gure wind streek langs me af en het kippenvel verspreidde zich over mijn lichaam. Ik liet mezelf tegen de muur naar beneden zakken. Ik sloot mijn armen om mijn benen en rustte mijn hoofd op mijn knieën.

'Hee Jade' hoorde ik iemand van opzij zeggen. Ik keek op en zag Regina staan. Haar blonde haren zaten in een losse knot op haar hoofd.

'Oh hee' zei ik zwak. Ik voelde me slecht. Ik had zojuist met Oliver gezoend in de club en nu kom ik zijn 'ex' tegen.

'Kan ik even met je praten' vroeg ze zacht. Ik knikte en stond op. We begonnen op een langzaam tempo te lopen.

'Ik wist niet dat jij iets met Oliver had' begon ze. 'Als ik had geweten dat hij een vriendin had, dan had ik 'het' nooit met hem gedaan'. Ik schudde mijn hoofd zwakjes.

'We hebben niets. We hebben wel eens gezoend, maar hij geeft niets om me'.

'That sucks'. Haar ogen dwaalden af naar de straat die aan de parkeerplaats grensde. Een zwart busje reedt de parkeerplaats op.

'Ah, dat is mijn lift' zegt ze. 'Bye' roept ze terwijl ze de portier van het busje openmaakt. Ik zwaai en zie dat het busje langzaamaan aanrijdt. Ik draai me om en loop weer terug naar de uitgang van de club.

Plots voel ik twee sterke armen me tegen houden. Iemand drukt zijn hand over mijn mond en ik begin te spartelen. Ik beet in zijn hand en probeerde hem tegen zijn benen aan te trappen. De man gooide me over zijn schouder en schreeuwde naar de mensen in de bus.

'Gek wijf!' schreeuwt hij me toe. Hij gooit me achter in de bus en stapt zelf ook in. Ik kroop snel naar de deuren, maar ze waren gesloten. Ik werd op iemands schoot getild en er werd een blinddoek over mijn ogen geknoopt. Dat was het laatste wat ik zag, voordat ik wakker werd in een kille kelder.

~*~* ~Einde flashback~*~* ~

'Rustig Jade. Je bent weer terug bij mij en ik laat je nooit meer gaan' fluisterde hij me toe. Ik drukte me dichter tegen Oliver aan. Oh, wat had ik dit gemist. Ik verstopte mijn gezicht in zijn nek en snoof zijn geur op. Hij ging met zijn hand door mijn haar en bleef me sussen totdat ik stopte met huilen.

'Kom we gaan' zei Luke zacht terwijl hij nog wat tranen van zijn wangen veegde. Gelukkig was ik weer terug bij mijn grote broer en zijn vrienden. Ik wist niet, dat ik ze zo erg zou missen.

~*~* ~

Toen ik terug was in het appartement stapte ik meteen de douche in. De opgedroogde modder spoelde van mijn lichaam af en voor het eerst die week rook ik weer fris. Ik trok snel een joggingsbroek en een warme trui aan en deed mijn haren in een losse knot. Ik liep mijn badkamer uit en gooide mijn vieze kleding in de wasmand.

'Hee kleintje' zei Mitch die op de bank zat. Hij opende zijn armen en ik ging op zijn schoot zitten. Ik had Mitch, Tom en Jack maar heel even gezien nadat ik uit die auto gesleurd werd. Mitch omhelsde me en drukte een kus op mijn wang.

'Ik heb pizza meegenomen' zei hij met een grijns op zijn gezicht. 'Ik dacht wel dat je honger zou hebben'.

'Yeah!'. Ik sprong op en rende naar de keuken, waar mijn freaking ham-kaas pizza al klaar stond. Ik sneed snel een aantal stukken af en gooide ze op een groot bord. Mitch, die me gevolgd was, nam snel een hap van mijn stuk pizza.

'Hee!' riep ik met een pruilende onderlip. Mitch keek me uitdagend aan en begon extreem hard te smakken.

'Ah gadver, Mitch. Nu heb ik al geen honger meer'.

'Maar je moet eten, Jade' zei Oliver die in de deuropening van de keuken stond.

'Wowowow, dacht je nu echt dat ik NIET ging eten?'. Mitch en ik schoten in de lach, maar Oliver vond het niet erg grappig. Hij ging aan de nieuwe keukentafel zitten en wachtte totdat ik een stuk pizza in mijn mond stak. Ik boog naar hem toe en nam een flinke hap van mijn pizza, die ik recht voor zijn gezicht op at.

'Jade! Je moet wel smakken' riep Mitch met een mond vol pizza. Net op het moment dat ik wilde smakken hield Oliver mijn lippen op elkaar met zijn hand.

'Niet doen! Dat is smerig, Jade'.

'Wat is er met jou gebeurd? Je lijkt Luke wel' zei ik toen mijn mond eindelijk leeg was.

'Wat bedoel je?' vroeg Oliver verbaasd.

'Je bent ineens een verantwoordelijke volwassene. Wat is er gebeurd?'.

'Wat is er gebeurd? Wat is er gebeurd!'. Oliver werd kwaad en stond fel op van zijn stoel. 'De kleine prinses hier werd ineens ontvoerd! Dat is er gebeurd! We waren allemaal erg bezorgd om je Jade!'.

'Maar prinsessen zijn er om gered te worden. Ik bedoel kijk naar elke fucking prinsessenfilm die er is! Ik ben er nu toch weer! Denk je dat ik het leuk vond om ontvoerd te worden?!'

'Ah fuck Jade! Ik zou het mezelf nooit vergeven als er iets met je gebeurd was!'. Oliver stampte boos de kamer uit. Ik keek naar Mitch die zijn schouder ophaalde en nog een stuk pizza zijn mond in schoof.

'Laat ook wat voor mij over, wil je?' riep ik nog naar Mitch terwijl ik Oliver achterna liep. Ik keek de kamer rond en Luke wees naar Oliver's slaapkamerdeur. Voorzichtig klopte ik aan.

'Oliver? Mag ik alsjeblieft binnenkomen?' vroeg ik zacht. De deur ging zacht open en ik liep naar binnen. Oliver had alleen zijn pyjamabroek nog aan en plofte neer op zijn bed. Ik sloot de deur achter me en ik ging naast hem zitten. Ik wist niet wat ik moest zeggen en de stilte die volgde was alles behalve prettig.

'Sorry' begon ik.

'Nee, ik moet sorry zeggen' vervolgde Oliver terwijl hij rechtop ging zitten. 'Ik had niet tegen je uit moeten vallen'. Ik sloeg mijn armen om hem heen en hij trok me op zijn schoot.

'Je ruikt lekker' fluisterde hij na een tijdje.

'Haha, dank je' lachte ik.

'Naar perziken'

'Ik heb perzikenshampoo'

'Jade...'

'Ja, Oliver?'

'Ik denk dat ik verliefd op je ben...'



My Brother's Best Friend 《Voltooid》#Netties2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu