Hoofdstuk 1

22.9K 649 257
                                    

[Jade POV]

'Hee bae, maak jezelf nuttig en pak even wat te drinken voor mij'. Jayden ligt op de bank en kijkt naar de herhalingen van Beauty and the Geek. Ik sta op en loop naar de keuken. Luke zit aan de keukentafel en leest de krant. Hij kijkt op wanneer ik de keuken binnenloop en schudt afkeurend zijn hoofd.

'Wat?' vraag ik hem. Hij vindt het niet nodig om antwoord te geven en gaat weer verder waar hij gebleven was. Ik schenk snel een glas cola in en haast me terug naar de woonkamer. Ik zet het glas cola op de salontafel neer en ga weer zitten. Jayden kucht even en kijkt me aan.

'Is er iets?' vraag ik zachtjes. Hij steekt zijn hand uit naar het glas.

'Ik kan er niet bij' zegt hij dan geïrriteerd.

'Dan ga je facking staan en steek je je hand iets verder uit!' hoor ik iemand achter me roepen. Oliver komt de kamer binnen en kijkt ons met zijn diepblauwe ogen aan. Zijn ogen contrasteren erg mooi met zijn zwarte haren. Ik voel dat Jayden gespannen is maar toch staat hij niet op. Om een ruzie te voorkomen sta ik op en geef het glas aan Jay.

'There you go' zeg ik terwijl ik weer terug in de stoel val. Oliver zucht overdreven diep, maar ik negeer hem.

'Kom even bij mij zitten' zegt Jayden terwijl hij zijn armen open doet. Mijn hart maakt even een sprongetje en ik geef hem een knuffel. Zo blijven we even zitten. Ik op zijn schoot met zijn armen om hem heen.

'Zullen we even naar je kamer gaan?' fluistert hij zwoel in mijn oor. Ik kijk hem geschokt aan.

'Uh n-nee. Ik ben er nog niet klaar voor' antwoord ik. Hij kijkt me aan en rolt dan met zijn ogen.

'Dan niet. Maar je weet niet wat je mist, hoor!'. Even blijft het stil. 'Na ja, dan ga ik maar weer eens'. Hij duwt me van zich af en staat op. Hij loopt naar de kapstok en haalt zijn jas ervan af.

'Ga je nu weg omdat ik niet wil?' vraag ik beteuterd.

'Nee, dat is het niet. Nou ja, deels. Ik snap gewoon niet waar je bang voor bent. Die handjob van de vorige keer ging toch ook goed?'. Ik weet gewoon niet hoe ik daar een serieus antwoord op moet geven. Mijn wangen worden rood van schaamte.

'Dit is anders' zeg ik dan maar.

'Wat jij wilt'. Hij trekt me naar zich toe en steekt direct zijn tong in mijn mond. Hij begint ruw te draaien en het voelt alles behalve fijn. Het voelt alsof ik een asbak uitlik. Ja, daar heb ik ervaring mee. Ik was erg jong en ik wist niet wat het was. Nu weet ik het en het is nasty! Sindsdien mogen de jongens niet meer roken in huis. Wanneer hij uitgetongd is, loopt hij naar buiten en slaat de deur achter zich dicht.

Ik huppel naar de keuken en ik ga op zoek naar een pakje kauwgom. Luke is nog steeds bezig met de krant en Oliver zit op zijn telefoon te spelen.

'Jayden is een klootzak' zegt Oliver zonder van zijn telefoon op te kijken. 'Hij gebruikt je gewoon! Dat zie je zelf toch ook wel!'.

'Dat doet hij niet' zeg ik onzeker. Hij lacht schamper en kijkt me ietwat boos aan.

'Jongens, rustig' zegt Luke. 'Ze is gewoon verliefd Oliver. Weet jij niet meer hoe het was toen jij voor de eerste keer verliefd werd?'. Ik pak snel een glas uit de kast en vul het met water.

'Jawel, maar ik heb ervan geleerd. Liefde bestaat niet, relaties zijn gebaseerd op lust'. Ik negeer hem en loop richting mijn kamer. 'Hopelijk leer je hiervan!' roept hij me nog na.

[Luke POV]

'Moest dat nu?' vraag ik aan Oliver. Hij haalt zijn schouders op en gaat verder met zijn spel. Ik vouw de krant op en gooi hem in een beweging op het aanrecht.

My Brother's Best Friend 《Voltooid》#Netties2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu