33. Bölüm

12.1K 664 222
                                    

Medyada ChanBaek yüzüğü var! ♡

*

Sonbaharın tatlı havası yerini kışın
dondurucu soğuğuna bırakırken Seul'a ilk kar çoktan düşmüştü.... Doktordan geldikleri ilk gün birbirleri ile konuşmamışlardı ama Chanyeol dayanamayıp gecenin bir köründe Baekhyun'a sokulmuştu. Onun uyuduğunu sanıp özür dilerken ve artık hep yanında olacağına dair yeminler ederken Baekhyun onun sandığının aksine uyumayarak Chanyeol gözyaşlarına ve duygularına eşlik etmişti. Chanyeol konuşmasını bitirip sımsıkı ona sarıldığında Baekhyun onun kolları arasında dönerek Chanyeol'e sarılmıştı.

Şimdi ise herşey normallikten çıkmış yavaş ve hüzünle ilerliyor gibi görünüyordu. Baekhyun mide bulantıları ve kasılmaları dışında kendisini iyi hissediyordu. Ne kadar iyi hissetsede sürekli baskı altında hissediyordu.

Ya bebek ona zarar verirse? Yada Min'i ve Chanyeol'ü bırakmak zorunda kalırsa... İşte tüm bunlar iyi olmanın getirdiği dezavantajlardı.

Chanyeol Baekhyun'un ısrar ve yalvarmaları karşısında sözleşmeyi yenilemiş ama seneye oynayacağı için bir senelik sözleşmeyi dondurmuştu. Ne olursa olsun Baekhyun'un yanında olmak zorundaydı.... Bebek çoktan 4. ayına girmişti ve Baekhyun gittikçe kendini yorgun hissediyordu.

-"Appa.... Acıktım"

Min karnını ovalayarak içeri girdiğinde Baekhyun izlemekte olduğu belgeseli durdurup kafasını Chanyeol'un göğsünden kaldırdı.

-"Yemek için ne istersin tatlım?"

Min appasının sorusu üzerine birkaç dakika düşünüp masanın üzerinde ki pizza sipariş kartvizitini gösterdi...

+"Pizza"

-"Min son zamanlarda çok sağlıksız şeyler tüketmen zararlı bebeğim"

Chanyeol dudaklarını büzüp elleriyle oynayan oğluna gülümsedikten sonra Baekhyun'a döndü. Kısa adam kararsızdı. "Hadi ama bebeğim ona izin ver. Herzaman sağlıklı şeyler yiyemez"

-"Tamam ama bir hafta boyunca her akşam yemek bitecek tamam mı? "

+"Yehet!!!" Min Sehun'un oma öğrettiği kelime ile zıpladığında Baekhyun gülümsedi ve Chanyeol'un oğlu için pizza sipariş etmesini izledi.

*

Chanyeol Min'i annesine bırakıp Baekhyun ile parkta el ele yürüyordu. Uzun olan son zamanlarda düşündüğü şeyi yapmaya karar vermişti... Baekhyun bir eli Chan Hyun'un tekmelerini hissetmek için karnında dolaştırırken diğer elini Chanyeol'un eline sabitlemişti.

-"Chanyeol bir sorun mu var?"

Baekhyun durgunca yanında yürüyen bedene baktı. "Hayır bebeğim iyiyim. Sen üşüdün mü?" Baekhyun sevimlice başını sallayıp Chanyeol'e sarıldığında uzun olan da ona sarıldı. Kendini ağlayacak gibi hissediyordu. Gerçi şu son 4 ay içerisinde ağlamak onun için günlük rutin haline gelmişti.

-"Yarın Chan Hyun'un cinsiyeti belli olacak. Heyecanlı mısın? "

+"Evet ama onun cinsiyetini koymadan ismini katman biraz garip olmadı mi?' Chanyeol tereddütle sorduğunda Baekhyun hızlıca geri çekildi. "Beğenmedin değil mi?" Dolu gözleri titreyen çenesini eşlik ederken Chanyeol gülümseyerek onun burnunu öptü...

+"Bebeğim hadi ama bunda ağlanacak birşey yok... Hem Chan Hyun....evet o popüler bir isim değil mi?" Chanyeol olaydan kurtulmaya çalışırken daha beter baktığını bilmiyordu.

That NightWhere stories live. Discover now