Bölüm 19

11.9K 868 379
                                    

Hyeri sinirle birbirlerinin gözlerine anlam yüklü bakışlar ile bakan ikiliye baktı. Ona söylediğine pişman olmuştu....Sehun'un onu öpmesini istemiyordu ama diğerleri heyecanla birbirlerine bakan ikiliye bakıyordu.

"Eh! Hadi ama....Chu~"

Kyungsoo Kai'nin dudaklarına sulu bir öpücük kondurduğunda Kai de onu kendisine çekerek öpmeye başlamıştı.

"Yah See Ra bakma seni velet"

Sehun sinirle kardeşinin gözlerini kapatırken Luhanda onu izliyordu...Garip bir rastlantı olacaktı ama Sehun'un onu öpmesini istiyordu....

"Yahh öpmessen ben ve Kyungsoo'nun porno görüntülerine kardeşin de şahit olacak.... Başlayalım mı bebeğim? "

Kai kızaran sevgilisine bakıp yanağını yaladığında Kyungsoo sahte bir şekilde inlemişti... Sehun kızkardeşinin manzaraya dikkatle baktığını gördüğünde Sehun yanında çakır keyif olan Hyeri'yi çekip dudaklarından öptü...

(Ben kaçar by~}
*

Chanyeol Min'i basına tanıttığı andan beri gazeteciler onları rahat bırakmamıştı. Bu yüzden 23 eylülü yani oğlunun doğum gününü evde Baekhyun ve ailesi ile birlikte kutlayacaktı. Annesi Chanyeol'ü arayıp oraya geleceğini söylediğinde evde olmayacağını söyleyip onun gelmesine engel olmuştu.... Şimdi....yani bu akşam ise Baekhyun ve annesi gelip birlikte onun doğum gününü kutlayacaklardı. Dışarı da yapmak istemiyorlardı çünkü gazeteciler onlara rahat davranması için izin vermeyecekti. Chanyeol Baekhyun ve ailesi için sitenin güvenliğine bir sürü emirler yağdırarak onları dikkatle içeri almasını istemişti...

*

-"Sana burada da mı baba diyeceğim"

Min elinde ki süt bardağı ve dudaklarının üstü süt olmuş bir şekilde sorarak içeri girdi. Chanyeol son zamanlarda ihmal ettiğini maçların özetini izlerken oğlunun sesiyle televizyonu kapatmış ve ona dönmüştü. Chanyeol ona bugün basın toplantısında baba demesini söylemişti.

+"Buraya gel"

Chanyeol gülümseyerek onu yanına çağırdığında Min paytak adımlarla ona yürüdü....Chanyeol onu dizlerinin üzerine oturttup cebindeki telefonu çıkarıp oğlunuda kendine iyice çekip fotoğrafını çekmişti...Hemen kilit ekranı yapıp telefonu bıraktı ve peçete ile oğlunun ağzını sildi.

-"Bir baban olduğunu öğrendin ve bu garip... Ama ben senin babanım... Bana baba demeni elbette isterdim. Bu istediğin zaman olabilir. Ben hala senin babanım ama bana istediğin zaman baba demeye başlayabilirsin tamam mı? "

Min dudaklarını büzerek başını salladı...Konuşma fazla anlaşılır değildi ama sanırım ne demek istediğini anlamıştı. Chanyeol onu kendine çekip sarıldığında küçük olan da kısa kollarını babasının beline doladı.

+"Appam bugün geleceğini söylemişti"

Min babasından ayrıldığında söyledi.

-"Birazdan gelir. O zamana kadar birşey yapmak ister misin?"

Min başını hayır anlamında sallayıp kafasını uzunun göğsüne gömdüğünde Chanyeol içine akan sıcak duyguyu hissetti. Babalık....Bu duygu güzeldi gerçekten de.

+"Appamı özledim"

-"Appanı neden bu kadar seviyorsun?"

+"Çünkü ondan başka kimsem yok ki"

-"Artık ben varım"

+"Appam sürekli ağlıyor...Neden o zaman gelmedin ki? Birlikte yaşayabilirdik"

That NightWhere stories live. Discover now