Bölüm 10

11.3K 839 197
                                    

-"Ne işin var burada? "

Baekhyun akşam yemeğini yedikten sonra Min ile birlikte dondurma yerken kapının çalınması ile Chanyeol'u görmüştü. Birşey diyemeden ona bakıyordu. Chanyeol ise onun dudak kenarlarında olan vişneli dondurmanın bıraktığı pembe renge bakarak gülümsedi. O Chanyeol'e göre tatlıydı.... O gülümseme Baekhyun'un içinde ki birşeylerin pırpır etmesini sağlamıştı. Kafasını eğerek boğazını temizledi ve kafasını kaldırıp Chanyeol'e baktı.


Gözler buluştuğunda Baekhyun'un nefes alamadığını hissetti. Birkaç dakika sonra Min'in içeriden seslenmesi ile Chanyeol boğazını temizledi ve etrafına bakındı. Baekhyun'u şu anlık öyle görmek ona hiçte iyi gelmemişti.

-"Uhh...Konuşalım"

Chanyeol basitçe söyledi ve izin istemeden içeriye kapının yanına geçti.

+"Ne işin var burada? Neden geldin? "

Baekhyun Min'in duymaması için konuştu. Küçük çocuk şu sıralar Chanyeol hakkında kötü şeyler düşünüyordu. Hanmin'e göre Chanyeol Baekhyun'u üzüyordu. Gerçekte de öyle olmasına rağmen Baekhyun sadece reddediyordu.

-"Min'i görmek istiyorum...Ve seninle konuşmam gerek"

Baekhyun ağzını açıp birşey diyeceği an Min'in yakından gelen sesine baktı. Oğlu kapının önünde eli yeniden ağzında duruyordu. Uykusu gelince parmağını emiyordu.

~"Appamı üzme...."

Min kaşlarını çatmaya çalışıp dudaklarını büzdü.

-"Appayı üzmüyorum değil mi Baekhyun? "

Baekhyun ismini duyunca ürperdi ve kendisine tehditkar bir şekilde gözlerini kısarak bakan Chanyeol'e baktı.

+"H-hayır üzmüyor"

Chanyeol omuzlarını silkti ve küçük çocuğun yanında eğilip kollarını açtı.

-"Bak onu üzmüyorum...Gördün değil mi?"

Min kafasını kaldırıp appasına baktı. Baekhyun kafasını salladığında Min küçük adımlar ile Chanyeol'un ona açtığı kucağın içine girip küçük kollarını onun ozmuna sardı. Chanyeol yan döndü ve oğlunun saçlarını öptü. Bu sahne Baekhyun'un içini titretmişti.

-"Seni özledim küçük adam"

Chanyeol duyguyla söylediğinde Baekhyun tek bir an sadece ikisinede sarılıp mutlu bir aile dilemişti. Chanyeol göründüğü üzere sevgi dolu bir babaydı ve Min de ona seviyordu.

+"Hyung....Appam ile dondurma yiyoruz. Sende yemek ister isin?"

Chanyeol kafasını salladığında Min küçük elleri ile onun beyaz tişörtünden tutarak içeri getirdi. Masanın üzeri 2 kutu dondurma vardı ve televizyonda animasyon filmi açıktı. Min eline aldığı dondurma kutularını Chanyeol'e gösterdi. İlk önce vişneli dondurmayı göstererek "Bu appamın dondurması" deyip diğer çikolatalı olan dondurmayı kaldırdı. "Bu ise benim...Hangisini yemek istersin?"

Chanyeol da masum bir çocuk gibi Min'in elindeki vişneli dondurmayı gösterdi.

-"Appa izin verirse ondan yemek istiyorum"

Min dudaklarını büzüp appasının kararını beklerken Baekhyun sinirle Chanyeol'e bakıp mutfağa girip kaşık aldı. Geri döndüğünde Chanyeol'un ona tuhaf bir şekilde bakmasını önemsemeden yanına oturup kaşık ve dondurmayı ona verdi. Chanyeol alayla güldü...Min çoktan tekli koltuğa kucağında ki dondurma ile oturmuş ayaklarını sallayarak televizyonu izliyordu.

That NightWhere stories live. Discover now