Bölüm 17

11.9K 862 251
                                    

Baekhyun eve geldiğinde kapının önünde sinirle ve endişe ile ayağını yere vuran bir Sehun ve onu elindeki çanta ile dövecek olan annesini beklemiyordu. Annesine ve Sehun'a olan herşeyi anlatmıştı. Sehun kendisini suçlu hissederken Baekhyun ona sıkıca sarılarak hem ağlamış hemde ondan özür dilemişti.

-"Yani onun babası Chanyeol ve o kötü herif benim minik torunumu mu aldı? "

Bayan Byun sinirle söylediğinde Sehun Baekhyun'un sırtını sıvazlıyor, Baekhyun ise burun çekişlerine devam ediyordu.

-"Kaba herif...Baban bunu öğrenirse onun evini başına yıkar"

Baekhyun ona anlamayan gözlerle baktığında Bayan Byun ağzından kaçırmış olacak ki omuz silkti.

-"Bunu duymamış olun ama o koca adam günlerdir Min'e alabileceği birşeyler bakıyor"

Baekhyun ifadesizce durdu. Annesi bunları boşvererek onun yanına gitti ve oğluna sıkıca sarıldı. "Ne yapacağımızı bilmiyorum ama annen olarak artık ne olursa olsun yanındayım. Seni tek bırakarak büyük bir aptallık yaptığımı biliyorum....Üzgünüm tatlım"

Bayan Byun onun saçlarını öptüğünde Baekhyun da elini tutarak karşılık verdi.

+"Sanırım benimde sana bir özür borcum var Baek...Yanında olamadığım ve çocuk gibi davrandığım için"

-"Asıl ben özür dilerim hyung. Bunu sana söylemediğim için kızdın ama...Üzgünüm. Ben bile daha yeni farkına varabiliyorum herşeyin"

Sehun da eskiden yaptığı gibi onun saçlarını karıştırdı. Şimdilik yapması gereken tek şey beklemekti ve Baekhyun bundan ölümüne nefret ediyordu.

*

Bayan Byun Baek Han'ı arayarak durumu kısaca izah ettiğinde Baek Han da gelmek istediğini söylemiş ama karısı gelmemesi gerektiğini söylemişti. Annesi Baekhyun'un yatağında yatıyordu. Bu gece oğlunun yanında kalacak ve yarın onunla birlikte o kaba herifin evine giderek ona birkaç kelime söyleyecekti.

-"Baek? Oğlum hadi ama biraz uyumaya çalış"

Su Min su almak için çıktığında Baekhyun'un Min'in resimlerine bakarak ağladığını görmüştü. Oğlunu bu halde görmek kadının canını yakıyordu çünkü biliyordu ki bunca sene oğlu bunlarla uğraşırken o sadece evinde oturmuştu.

+"Yapamıyorum. Olmuyor anne...Ben...Oğlum benim herşeyim...Tek sahip olduğum şey"

Baekhyun yeniden hıçkırıklara boğulurken annesi gece boyunca onun saçlarını okşamıştı.

*

-"Min pizza yemek ister misin?"

Chanyeol ve Min içeride oturmuş televizyon izlerken sordu...Minik çocuk dünden beri hiçbirşey yememişti. Eğer appası burada olsaydı ona zorlada olsa birşey yedirirdi.

+"Hayır yemek istemiyorum. Appam pizza yedirmez"

Chanyeol başını salladı ve mutfağa gidip birkaç atıştırmalıkla geri döndü. Birini Min'e verdiğinde küçük çocuk tedirginlikle onu eline aldı.

+"Appam bunu yersem sağlıksız olacağımı söylüyor. Bunu ye---"

-"APPAN BURADA DEĞİL! BABAN BURADA"

Chanyeol artık kalan son sabırı ile bağırdığında Min sıçrayarak paketi yere düşürmüştü. Gözleri aniden dolmuştu çünkü karşısında ona babası olduğunu söyleyen adamdan korkuyordu.

That NightWhere stories live. Discover now