Bölüm 16

11.2K 849 337
                                    

Baekhyun aynada bitmiş tükenmiş haline baktı. 3 gündür ağzına tek lokma koyduğu söylenemezdi. Günlerdir içinde ki sönmek bilmeyen ateş onu yerle bir ediyordu.

Bugün biraz da olsun oğluna iyi görünebilmek için kahvaltı yapmıştı. Hafta sonuydu ve hakimin dediğine göre oğlunu görebilirdi... Sanki minik bebeğini yıllardır görmüyor gibi hissediyordu ve bugün onu göreceği için heyecanlıydı. Aynada ki sefil haline acıyla gülümsedi ve gözünün altına uyguladığı kapatıcıdan sonra anahtarıda alıp çıktı.

*

Sehun'un ona güzel demesi Luhan'ı utanmaktan çok kızdırmıştı. Yanında ki büyük yastığı alarak Sehun'un yüzüne geçirmiş ve ben erkeksiyim seni pislik diyerek ortalığı ayağa kaldırmıştı. Luhan içten içe Sehun'un dediklerinin gerçek olmasını diliyordu.

-"Sehun"

Luhan Sehun'un kaldığı odanın önünde bağırdı. Biraz önce menajeri onu alarmla kaldırmış ve ilaçlarını içmesi gerektiğini söylemişti. Aslında buna ihtiyacı yoktu çünkü Sehun her zaman bunu yapıyordu... Luhan'a kahvaltı hazırlayıp ilaçlarını almasını sağlıyordu. "Sehun içeride misin? Geliyorum"

Luhan kapıyı aralayıp içeri girdiğinde düzgün ve boş bir yatakla karşılamıştı...Odaya göz gezdirdikten sonra telefonunu eline alıp uzun olanı aradı...Telefon telesekrete yönlendiriyordu.

'Sehun neredesin? Mesajımı alınca beni ara"

Luhan sesli mesajdan sonra mutfağa giderek kendisine birşeyler hazırlamaya başladı.

*

Sehun sabahın köründe telefonun çalmasına büyük küfürler ederken telefonunda ki yabancı numarayı cevapladı.

-"Alo? Sehun? "

+"Evet kimsiniz?"

-"Tatlım ben Byun Su Min...Baekhyun'un annesi"

Sehun birden uykusunun açıldığını hissederek yatakta doğruldu. Baekhyun'un annesi ile en son 3 yıl önce markette falan karşılamışlardı.

+"Merhaba Bayan Byun...Bir sorun mu var? "

-"Seni bu saatte rahatsız ediyorum ama Baekhyun hakkında endişeleniyorum...Onun nerde yaşadığını biliyor musun? "

Sehun saçlarını karıştırdı. Ona adresini vermeli miydi?

+"Uhh...şey..."

-"Tatlım Baekhyun geçen gün bize geldi. Oğlunu buraya bırakıp gitti....O çok kötü görünüyordu. Bir sorun mu var? Kötü birşeyler olduğunu seziyorum. Lütfen ben onun annesiyim"

Bayan Byun boğuk sesiyle konuştuğunda Sehun da korkmuştu. Endişe ile ayağa kalkarak pantolonunu aradı. Telefon boynu ile ozmu arasındaydı.

-"Sehun..."

+"Bayan Byun şimdi giyinip yola çıkıyorum. Yolda size adresi ararım. Endişelenmeyin lütfen"

-"Teşekkür ederim tatlım"

*

Sehun'un milyonuncu kez zile basıp telefonu açıp Baekhyun'u aramıştı.

Aradığınız numaraya şu an ulaşılamıyor....

Sehun sinirle rastgele kapıya tekme attı. Baekhyun'u ihmal ettiğini biliyordu ama Baekhyun birden bire ortadan kaybolacak biri değildi. Onu iyi tanıyordu ve Baekhyun'a ağır davrandığını biliyordu. Belkide onun söylememek için kendince sebepleri vardı....Saçlarını karıştırdı ve bahçedeki sandalyeye oturdu.

That NightHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin