→ Giriş ←

27.6K 1.1K 388
                                    

Baekhyun bardan içeri girdiğinde duman kokusundan ve gördüğü insan manzaraları dolayısıyla midesi bulanmıştı.

Baekhyun bara doğru ilerledi. Dertliydi çünkü babası onu cinsel tercihleri yüzden evlatlıktan atmıştı. Annesi onun babasından özür dileyip kızlarla vakit geçireceği zaman babasının onu affedecegini söylesede Baekhyun inatçının tekiydi ve hayatını kızlarla birlikte geçiremezdi.

Barmen içkisini yenilerken yanında ki sandalyedeki hareketliliğe bakmak için kafasını kaldırdı. Uzun boylu ve yüzü loş ışıkta belli olmayan ama yakışıklı olduğu hatlarından belli odan adama baktı.

-"Baban senide mi evlatlıktan red etti?" Baekhyun dolanan dili ile konuştu. Çoktan sarhoş olmuştu bile.

+"Huh? Hayır seni red mi ettiler." Baekhyun çaresizlikle başını salladı. "Peki ya sen neden burdasın?"

-"Takımım şampiyonluğu kutlamaya geldi ama kızlar bana sarkmatan başka birşey yapmıyor. Fazla tiksindirici."

+"Sen de mi gaysin?" Baekhyun şaşkınlıkla sorduğunda uzun beden ona doğru yaklaşmıştı. Karanlık yüzü aydınlığa doğru eğilince Baekhyun onun yakışıklı olduğunu fark etti ve babasının izlediği futbol maçlarından dolayı bunun dünyaca ünlü Amerika Futbolu Black Magic'in en iyi oyuncularından biri olduğunu fark etti.

-"Evet ama kimse bilmiyor o yüzden sessiz ol. Sen neden burdasın? Babana yalvarman gerekmiyor mu? "

+"Hayır." Baekhyun yavaştan sızmaya başlamıştı. "Evden kurtulduğum için kutlama yapacak birilerini arıyorum." Baekhyun kafasını masaya koydu.

-"Hadi o zaman kutlamamızı beraber yapalım."

+"Ne? Hayır! " Baekhyun odaya sürüklenirken ona karşı çıkmaya çalıştı ama alkol onun hormonlarını kabartıyordu ve bakir olduğunu göze alırsak şimdiden tahrik olmuştu.

*

Sabah başının ağrısı ile gözlerini soğuk odada açmıştı Baekhyun. Dün neler olduğunu hatırlamak ister gibi gözlerini kapattı. Anılar yavaş yavaş su yüzüne çıkarken Baekhyun şok gecirmek üzereydi. İlk başlarda bar taburelerinden birinde oturuyor ve içiyordu. En son hatırladığı şey ise yanına birinin gelmesiydi. Ondan sonra biraz sohbet etmişlerdi. Dün olanlar bir film şeriti gibi Baekhyun'in gözlerinin önünden geçerken yatağa baktı. Kan olmuştu. Baekhyun dolan gözleri ile vücudunda olan lekelere baktı. Kiminle yaptığını iyi biliyordu çünkü gece sürekli onun ismi ile inlemişti. Park Chanyeol.

*****

Hayat gitgide daha da zorlaşıyordu Baekhyun için. 20 yaşında hamile kalmış ve üniversitenin ikinci senesinde okuduğu okulu bırakmıştı. Babası onun hamile olduğunu öğrenince Baekhyun'dan iğrendiğini söylemiş ve Bayan Byun'un oğlu ile görüşmesini yasaklamıştı. Baekhyun tamamen yıkıldığını düşünerek intihar etmeye bile çalışmıştı ama o son anda karnında ki bebeğini düşündü. Daha doğmadan bir bebeği öldüremezdi. Ki bu onun bebeğiydi.....

*

Normal bir kafede iş bulup biriktirdiği para ile küçük ama sıcak bir ev tutmuştu. Şehir dışında olduğu için ucuzdu. Baekhyun bahçe işlerine merak saldı ve oğlu için yaşamaya karar verdi. Tek başına yaşamak zordu. Hele ki bebeğin kontrolüne gittiğinde doktorun babası yok mu demesi gibi. Ama Baekhyun herşeyi atlattı ve üniversiteden sunbaesini arayarak bebeğin doğumunda yanında olmasını istedi. Çocuk doğdu ve Baekhyun onunla yeniden dünyaya geldiğini hissetti. Oğlu kesinlikle onun kopyasıydı. Kalın dudaklar ve haiften çıkık kulaklar....

*

"Evet sayın Black Monster sevenler. Chnayeol sayıya gidiyor. Chanyeol sayıya gidiyor ve SAYI!!! Evet sayın izleyiciler Black Monster final maçını alarak son 10 yılın ödülünü de almış oluyor. Kutluyoruz sizi Siyah Canavarlar."

Baekhyun sinirlen televizyonu kapatıp kumandayı koltuğa fırlattı.

-"Appa~." Küçük oğlu sızlanırken Baekhyun mutfağa doğru ilerlemiş ve oğlu Min'in sütünü hazırlamaya başlamıştı. Saat geç olmasına rağmen hala yatmamıştı. Min paytak adımlar ile mutfağa girdi. "Appa açabilir miyim? Lütfen?" Min aegyo yapmaya çalışınca Baekhyun onu kucağına aldı. 5 yaşında olmasına rağmen Mim cümleleri doğru kuruyor ve saygılı davranıyordu.

+"Tatlım saat çok geç oldu. Yatmalısın." Pelüş balıklarla dolu olan odasına götürdü. Min'in balıklara ve süper kahramanlara kesinlikle zaafı vardı.

-"Ama yarın izleyebilirim değil mi Appa huh? Huh izleyebilirim değil mi?" Min heyecanla sorduğunda Baekhyun onun alnıni öptü ve çekmeceden çıkardığı balıkların yolculuğu adlı hikayeyi okumaya başladı. Min çok geçmeden uykuya dalaraken Baekhyun onu yeniden öpmüş ve kendi odasına geçmişti. Oğlu onun yaşama sebebiydi. Eğer Baekhyun onu aldırmış olsaydı şu an bu mutluluğu yaşıyor olmazdı. Chanyeol yanlarında olmasa bile o oğlu ile mutluydu.

*

Chanyeol'un ise o geceden sonra sadece farkına vardığı tek şey erkeklerden kesinlikle vazgeçemediğiydi. Chanyeol'un balkonundan görülen çıplak adam fanları hüsrana uğratsada Chanyeol eş cinsel olduğunu basına açıklamıştı. Başlarda fanlar tepki gösterirken ardından bazı fanlar onu oyuncular ile Otp yapmaya başlamış ve gittikçe bu duruma alışmıştı. Dört yıl önce birlikte olduğu gibi ona aslında durumu açıklamasına yardım eden kısa boylu çocuğu hatırladı ve gülümsedi. İsmini bile bilmediği kişinin yüzü aklından silinmiş gibi duruyordu. Sadece gülüşü aklında kalmıştı ve koridorda sarhoş ilerlerken söylediği yeşil çimenler şarkısı....

*

Huhuhuu söylemiştim değil mi? Yeni bi fic ile karşınızdayim ve bunda mpreg Erkek hamileliği var. O yüzden şaşırmayın.......

:*

♡Lei♥

That NightWhere stories live. Discover now