Girlzzzz night or fright night

97 10 0
                                    

POV LYNN
Nadat ik het nieuws van Emily gehoord heb besluit ik om naar haar toe te gaan. Girlzzz night. Ik pak me slaap spullen en schone kleren. Ik stap op me fiets en rij richting haar huis. Ik bel bij haar aan en er word meteen opengedaan. "Hey girlzzzz night tonight"zeg ik. Emily knikt blij en pakt wat van me spullen. "Dus wat wil je doen? Film kijken of loltrappen...." Vraagt ze. "Film" zeg ik lachend. We lopen naar de deuken om popcorn klaar te maken. "Waar is je moeder?" Vraag ik. "Nachtwerk" antwoord ze. "Hey dus je was 14 weken zwanger? Voel je er nog iets van en... En..." Zeg ik maar door en door en door. Emily moet lachen. "Ja ik was 14 weken zwanger en ik voel er niks meer van maar daarom was ik iedere keer zo ziek enzo." Zegt Emily weer. De oven piept, jeeeeeh de popcorn is ready. "Let the girlzz night begin" zeggen we. We lopen met een film en de popcorn naar boven en gaan op Emily's bed zitten. Een horror film waar Emily en ik steeds om moesten lachen.

POV CHRIS
Max en ik houden boysnight. We kijken naar een supersaaie film. "Hey wat zullen de meiden aan het doen zijn?" Vraagt max."geen idee zullen we bij hun kijken?" Vraag ik. Max knikt en we lopen in onze pyjama naar de auto. Mijn ouders zijn een avondje uit en die zullen vanavond ook niet meer op komen dagen. Ik ben vaak alleen thuis. Max en ik kijken stiekem door het raam waar Emily en Lynn samen naar een film zitten te kijken. "Horror film" zeg ik zachtjes tegen max. Max moet lachen "denk jij wat ik denk?" Zegt hij. "Als jij denkt dat we ze kunnen laten schrikken dan denken we het zelfde" zeg ik en we lachen maar niet te hard want anders horen ze ons. Max heeft de sleutel van Emily's huis dus langzaam doet hij de sleutel in de deur e draait hem open. Zachtjes lopen we de trap op. "3,2,1" fluister ik. We stormen binnen en de meiden gillen het uit. "Max!! Chris!!!" Zeggen ze en ze rennen woedend op ons af maar al gauw liggen ze in de deuk.

POV MAX
Nadat we enorm hebben gelachen om onze actie gaan we op Emily's bed zitten. "Zeg, zullen we van deze girlzzz night een boyfriends and girlfriends slaapfeestje van maken?" Vraag ik. De meiden knikken. "Ja leuk" zegt Emily terwijl ze mij op haar bed duwt.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Die avond liggen we met zijn vieren in de kamer van Emily. Ik en Emily in haar bed en Chris en Lynn samen op een luchtbed. Lynn en Chris liggen al te slapen maar ik en Emily nog niet. Ik draai me om naar Emily en kijk haar aan in haar mooie groene ogen. "Hey nog wakker?" Vraagt ze. " ja kan niet slapen moet steeds aan je denken" zeg ik. Emily moet lachen en kust me. "Ik vond het leuk vandaag" zegt ze. "Ik ook" zeg ik en kus haar weer. Emily draait zich om en ik leg mijn hand om haar middel heen.

I'm just in loveWhere stories live. Discover now