Te grazen genomen?

181 14 2
                                    

POV NICK
"Hey Nick" hoor ik Emily zeggen als ik voor haar deur sta. "Hey" zeg ik heel droog. "Waar zat je aan te denken?" Vraagt ze terwijl ze naar me toe loopt en achterop komt zitten. "Aan jou" zeg ik en ik geef haar een kus. Ze slaat haar arm om me middel heen en we rijden naar school. Onderweg vraagt Emily ineens "Nick wat gebeurd er als Robin er achter komt?" "Ik hen echt geen flauw idee ik denk dat hij helemaal gaat flippen dus laten we het nog even verborgen houden?" Vraag ik. Terwijl ik afsla is Emily denk ik aan het nadenken want ze zegt niets meer. "Ja ik denk het ook." Zegt ze. Eenmaal op school nemen we afscheid van elkaar en zeggen we dat we nog appen.

POV EMILY
Ik prop me jas in me kluisje en voel nog steeds vlinders in me buik van gister. Die kus, die kus had iets speciaals, en ik? Ik moest het weer is verpesten. Ineens komt er een meisje naar me toegelopen. "Hoi" zegt ze. "Euh hoi?" Zeg ik. "Ow ik ben Lynn ik zit bij je in de klas mag ik je een tip geven?" Vraagt ze. "Ja tuurlijk" antwoord ik. "Blijf uit de buurt van Robin het is een badboy, een player hij heeft bijna de hele school (meiden) verkracht mij ook" ik schrik van haar reactie. "Hij gaat met je naar bed en pleurt je dan het bed weer uit." Gaat ze verder. "OW bedankt voor de tip ik zal extra op me hoeden zijn bedankt x" zeg ik en ren een beetje alsof ik bang voor der ben.tot dat ik tegen Robin aan botst. "Srry" zeg ik snel en probeer snel verder te lopen maar het was te laat hij pakte me alweer beet. "Je bent niet komen opdagen jongedame. Jij gaat vanmiddag ff met mij mee begrepen!" Zegt hij met vurige ogen die me recht aanstaren. Ik knik. "Okayokay maar laat me los nu, alsjeblieft." Zeg ik. Hij kijkt me nog steeds aan en laat me dan los.

POV ROBIN
De laatste bel is gegaan en eindelijk is het tijd om Emily te grazen te nemen. Ik ren de klas uit en pak me jas uit me kluisje. Dan zie ik hoe Emily probeert weg te glippen dus ik ren meteen naar der toe. "Hallo Emily wat ga je doem?" Vraag ik haar. "Niks ik wacht gewoon op jou" zegt ze. Ik knik en ik trek haar mee. We liepen naar mijn auto toe. "Huh? Je had toch een scooter?" Vroeg ze verbaasd. "Dat klopt maar die is stuk dus ik heb een gloednieuwe auto gekregen" vertel ik. Ik duw Emily in de auto en ga zelf ook zitten. Ik start de auto en rij weg. Ik zie hoe bang Emily naar buiten kijkt. "Je hoeft niet bang te zijn hoor." Zeg ik. Ik hoor Emily grinniken "ik ben niet bang Robin!" Schreeuwd ze een beetje. "Rustig ik snap het wel hoor." Zeg ik weer. "Kap is" zegt ze weer. Als ik de auto stop kijkt Emily me aan. "Wat? Dit is niet me huis " zegt ze. "Dat weet ik, dit is mijn huis." Emily rolt met haar ogen en stapt uit. Ik doe de voordeur open en trek haar mee naar binnen en druk Emily tegen de muur aan waardoor ze een kleine gil geeft. "Rustig maar er is niemand thuis alleen wij." Zeg ik. "Robin ik wil dit niet laat me met rust." Hoor ik haar zeggen. Ik luister niet naar haar en laat mijn lippen op de hare vallen. Emily houd het tegen. "Emily als je niet meewerkt doet het pijn als je wel meewerkt doe ik je geen pijn" zeg ik. Emily krijgt tranen in der ogen en ik druk mijn lippen weer op de hare. Dit keer komen mijn handen erbij en leg ze op haar heup. Langzaam gaan mijn handen onder haar shirtje en langzaam naar der borsten tot dat er ineens "ROBIN!!!!" Word geroepen.

I'm just in loveWhere stories live. Discover now