Dreams are amazing

174 12 0
                                    

POV JASMINE
Vandaag eindelijk naar me bestie toe. Hoe zou het eigenlijk met haar gaan? Ik bel haar op.
Emily: Hey jas
Jasmine: Hey em hoe gaat het meis?
Emily: er is zoveel gebeurd jas, verliefd, player, buurjongen, vechten **zucht**
Jasmine: OWh nou ik ben onderweg dus ik kom heel snel naar je toe en dan kun je alles vertellen.
Emily: kan niet wachten xD trouwens er is morgen al schoolfeest heb je zin om ook te komen dan koop ik een extra kaartje voor je.
"Jasmine hang even op wil je , we snappen dat je haar mist maar je moet even helpen" hoor ik me vader zeggen. Snel antwoord ik nog ff naar Emily
Jasmine : ja lijkt me leuk doe maar, ik moet gaan me ouders zeuren.
Emily: oke komt voor mekaar tot morgen jas.
Jasmine: tot morgen.
Ik hoor haar nog love you zeggen en daarna heeft ze opgehangen.

POV ROBIN
Daar zit ik dan thuis met een blauw oog. "Hoe heb je het nou weer voor elkaar gekregen om tegen de deur aan te lopen slimpie" hoor ik me moeder zeggen. "Mam hou er over op ik ben al chagrijnig" zeg ik. "Zozo gaan we stoer lopen doen jongen" gaat me vader verder. Ik rol met mijn ogen, sta op en loop de trap op. Ik zie dat me ouders elkaar raar aan zitten te kijken maar loop gewoon door naar me kamer en doe hem op slot. Ik pak me MacBook en ga naar mijn blog. In elkaar geslagen door me beste vriend voor een meisje die we allebei top vinden.ouders die lopen te zeiken. Kan het nog erger? Ik sla het op maar zet het niet in het openbaar maar in het privé zodat alleen ik het kan lezen. Dan de ik de MacBook dicht en ga op mijn bed liggen. Evenlater val ik in slaap. Ik zie een mooi meisje voor me, dit keer is het niet Emily met blond haar en groene ogen maar dit keer is het een meisje met bruin haar en bruine ogen. Zal dit een droom zijn of een droom die de toekomst voorspeld?

I'm just in loveWhere stories live. Discover now