Liefdes verklaring

225 15 0
                                    

POV EMILY
Ik lig op me bed met me hoofd in me kussen. Ineens komt me moeder binnen. "Hey Emily liefje wat is er toch meisje" op dat moment begin ik weer te snikken. "Niks mama ik wil er niet over praten." Zeg ik en ze loopt de kamer uit nadat ze naar me heeft geknikt. Ik pak me telefoon erbij en ineens zie ik een privé nummer te voorschijn met een berichtje. Hey Emily ik win altijd dat weet je best meid ik wil dat je gelukkig bent met mij dat weet je. Ik kan niet normaal meer denken ik denk alleen maar aan jou kom je om 20:00 naar me huis? Wil je wat laten zien liefs Robin.
Wtf!!! Hoe komt hij aan me nummer? Zou Nick iets van Robin weten wrm hij dit doet? Ik heb besloten hem te bellen.
Nick: hallo met Nick?
Emily: Hey Nick met Emily
Het klinkt even stil aan de andere kan van de lijn maar dan hoor ik zijn stem weer.
Nick: Hey, euhm wat is er?
Emily: ik krijg net een appje van je vriend Robin en hij bracht me vandaag thuis omdat me fiets band lek was en hij heeft me gezoend het is een player hij is verliefd op me en ik......
Ik krijg weer tranen in me ogen.
Nick: Hey rustig maar Emily zal ik naar je toe komen?
Emily: ja is goed als je dat wil.
We hangen op en na een minuutje of 2 hoor ik de bel gaan.

POV NICK
De deur gaat open en daar staat de liefde van me leven. Ze komt naar me toe en omhelst me. Ik moet moeite doen om haar niet te kussen dus begin ik snel een gesprek en laat haar los."Alles okay em" zeg ik. Ze schud van nee. "Hey het komt goed ik weet hoe Robin is hij hangt altijd de badboy uit maar ik zal met hem gaan praten als je dat wil" zeg ik haar. Ze trekt me mee naar binnen, doet de deur dicht en loopt naar boven. Vervolgens gaat ze op der bed zitten. "Ga maar zitten hoor" zegt ze. Ik kom naast haar zitten en zit een beetje voor me uit te staren. "Nick?" Vraagt ze ineens. "Ja?" Zeg ik terwijl ik haar aankijk. "Ik ben bang voor hem. Ik ben verliefd op iemand maar weet niet of hij dat leuk gaat vinden als hij erachter komt en ik ben bang dat hij diegene pijn gaat doen." Zegt ze. Ik ben teleurgesteld nadat ze zegt dat ze verliefd is en blijkbaar heeft ze dat door want  Ze buigt zich voorover en komt met haar zachte lippen op de mijne. Dan laat ze mijn lippen los. "Jij bent diegene Nick." Zegt ze. Ik voel vlinders door me buik rondvliegen en weet nie wat ik moet zeggen. "Ik euh ik...." Zeg ik. Emily kijkt teleurgesteld . "Ik ben ook op jou Emily" floept er ineens uit. Emily kijkt weer blij en kijkt me aan. Ik laat me vooroverbuigen en laat mijn lippen op die van haar en we kussen elkaar.

I'm just in loveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum