The hero's

119 9 1
                                    

POV MAX
Ik ren naar binnen en zie haar liggen. "Fuck we zijn te laat" snikt Lynn. "Nee we zijn niet te laat!" Schreeuw ik en ren naar Emily toe. Ik leg haar hoofd op me schoot en begin aan haar pols te voelen. Niks. "Robin , Lynn kom effe helpen" zeg ik. Ze lopen hierheen . Robin pakt haar pols vast, Lynn ondersteund nu haar hoofd terwijl ik snel de andere kant op loop om de ambulance te halen en daarna ren ik terug om haar te reanimeren. Ik druk een paar keer op haar borst maar er gebeurd niks. Ik krijg allerlei herinneringen Binnen , wat een leuke tijd we hebben gehad. De ambulance mensen stormen binnen en komen hierheen. Nog snel geef ik haar een kus en fluister in haar oor. "Het komt goed schatje , vecht ervoor en je zult snel weer bij ons zijn" dan word ik weggeduwd en tegen Lynn en Robin aan geduwd. "Max komt het goed met haar?" Vraagt Robin. Ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet. Het is nu aan haar, als zij ervoor vecht zal ze dit overleven. Dan denk ik ineens aan Nick. Waar is hij? "Jongens waar is Nick?????????!!!" Schreeuw ik. Dan komen er 2 politie mannen binnen gelopen. "Is dit de jongeman?" Vraagt de ene. "Ja dat is hem" zeg ik en kijk Nick boos aan.
Nick gromt naar me en beweegt met zijn mond alsof hij iets wil zeggen. Ik kijk er aandachtig naar om erachter te komen wat hij zegt. Ik krijg jouw nog wel! Is wat ie zegt. "Breng hem weg!" Hoor ik de rechereur zeggen. Hij loopt naar me toe en heeft een paar vragen voor me. Nadat ik ze beantwoord had gingen Lynn , ik en Robin snel naar het ziekenhuis. Helaas mochten we niet naar binnen en heeft het wel 5 uur geduurd voordat we even 10 minuten mochten kijken.

POV EMILY
Om me heen zie ik Lynn, Robin en max staan. "Hey" hoor ik Lynn zeggen. Ik probeer wat te zeggen maar ik kan me mond niet bewegen. "Hey rustig maar em het komt goed, je moet rustig blijven meid, ik wist wel dat je ervoor zou vechten" zegt max terwijl hij bij me komt zitten en me hand vast pakt. Ik kijk hem in zijn mooie ogen aan. This gewoon zo verleidelijk. Robin komt ook dichterbij en aait me op mijn hoofd. "Je moeder is onderweg stiefzus" zegt hij en glimlacht vriendelijk naar me. Stiefzus? Sinds wanneer noemt hij me stiefzus ik dacht dat hij het vreselijk vond net zoals mij. Ik begin het toch minder erg te vinden.Al snel komt de dokter binnen om te zeggen dat ik rust nodig heb. Nee he denk ik. Ik wil niet dat ze weggaan. Wat gaat er nu eigenlijk met mij gebeuren? Ik kan wel denken maar ik kan nog niet praten. Zal ik me stem terug krijgen? Ze pakken hun jas en net als ze willen weggaan zeg ik plots "ik hou van jullie" ze draaien meteen om en omhelzen me. De dokter is ook verbaasd en pakt zijn kladblok erbij om het opteschrijven. "Het spijt me maar jullie moeten nu echt gaan, ik moet wat testen met haar afnemen." Zegt hij. Me vrienden knikken en zeggen me gedag. De dokter zegt dat ik zoveel mogelijk moet proberen te praten zodat ik me stem terug krijg. Komt het dus toch nog goed?

I'm just in loveحيث تعيش القصص. اكتشف الآن