#42

233 4 2
                                    

Isabelle POV

Når jeg våknet var lydene borte, endelig. Igår kveld har det kommet rare lyder fra rommet til Elisa i flere timer!!! Jeg vil ikke engang tenke på hvorfor... Hayes overnattet vel, huff. Jeg kledde på meg klærne jeg hadde lagt fram igår. En baby blå tskjorte med en svart shorts. Så gikk jeg og stellte meg, pusset tennene og sånn. Etter det gikk jeg ned, uheldigvis måtte jeg gå forbi rommet til Elisa. Jeg så inn på rommet og de bare lå i senga heldigvis. Visst Elisa fortsetter sånn hver kveld nå, så flytter jeg ut, im serious.

Elisa POV

Jeg våknet av at Isabelle gikk forbi rommet mitt og bråkte beldig. Jeg hadde veldig vondt i føttene mine, Hayes hadde vel gått for hardt på meg igårkveld , lol. Jeg bare lå og stirret på Haysie i noe som føltes som en evighet, før han våknet. "Nei legg deg igjen, jeg vil se på deg" sa jeg og han svarte ikke bare lå seg oppå meg. "Gud Hayes, du er tung!" Ropte jeg og prøvde og få han av meg igjen. "Og du er naken, det er ikke rart at jeg ligger oppå deg!" Svarte han og jeg begynnte og le, haha.

"Kom deg av meg ellers er dette siste gang du får overnatte!" Ropte jeg og han bare lo. "Du hadde ikke klart deg 1 uke uten meg, du!" Svarte han og jeg bare peøvde og få han av meg, haha.

Endelig gikk han av meg, og jeg kledde på meg klærne jeg kledde på meg klærne mine som jeg hadde på nattbordet ved siden av meg, "kan jeg få låne klær?" Spør hayes og smiler, mens jeg holdt på og flire meg ihjel.

Jeg gikk inn i skapet mitt og fant fram favoritt tskjorta hans, den rosa med enhjørninger. Etter det fant jeg fram et par rosa sweatpants, som sikkert kommer til og sitte så tett på han at han sprekker, jaja. "Du har enda ikke fått gaven min, du!" Sa han og smilte mens han kledde på seg de rosa klærne jeg sikkert aldri får tilbake. "Jeg trodde festen var gaven!" Svarte jeg og han bare så rart på meg.

"Du får mange flere gaver assa!" Sa han mens han prøvde og få buksa over ræva.

"Når får jeg de da?" Spurte jeg og han prøvde og skvise tskjorta over den nydelige magen hans. "Senere, imorgen, neste uke eller til neste år.." Svarte han og endelig var han ferdig og kle på seg, "voila!" Sa han og danset rundt som en gærning, haha.

"Vi må gå på skolen!" Sa jeg og hoppet rundt på rommet og prøvde og dra han med meg. "Nei, la oss skulke" Sa han og dyttet meg ned i senga. Olala...

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now