#37

185 4 0
                                    

Vilde POV

Jeg hadde akkurat våknet og var drit trøtt. Jeg tenkte på alt jeg, nash, hayes, isabelle elisa og.. Cameron gjorde igår. Jeg hadde bare sittet og stirret på Cameron i hele går, han var jo så perfekt. Heldigvis merket ingen at jeg satt og stirret på han hele tiden.

Jeg tok fram telefonen min og sjekket instagramen min. Jeg søkte på Cameron og sjekket brukeren hans. Han hadde lagt ut et nytt bilde av MEG fra igår. "Had fun last night with this idiot :p" sto det i beskrivelsen. OMG!! Jeg merket ikke at han tok bilder av meg!

Jeg hoppet ut av senga for nå var jeg lys våken, så kledde jeg på meg en hvit tskjorte sammen med en svart umbro bukse. Etter jeg var ferdig stellt og påkledd, tok jeg med meg sekken min og skateboardet og fortet meg bort til Isabelle. Når jeg var kommet frem satt hun og Nash ute og ventet på meg, jeg visste ikke at Nash skulle være med.. Hun og Nash er sammen hele tiden nå, og når de ikke er sammen er han det eneste hun snakker om.

Jeg må vel tolerere det for ellers kommer sikkert ikke Nash til og like meg. Vist Nash ikke liker meg sier han det sikkert til Cameron siden de er bestevenner, og da kommer han kanskje ALDRI til og like meg tilbake.

"Heilo" sa jeg og satte meg ved siden av henne. "Åh, hei" sa hun og smilte litt til meg. Serriøst? Hun kunne værtfall late som om hun var glad for og se meg. "Skal vi dra på skolen?" Spurte jeg mens jeg reiste meg opp. "Ja, kommer du Nash?" Sa hun og smilte stort til han. "Forresten Vilde, jeg har hørt at Cameron skal starte i klassen vår" sa han og blunket til meg.

Herremin, visste han at jeg likte Cam?!?! Jeg bare smilte forsiktig til han mens vi begynnte og gå. "Jeg må bare gå inn her og vekke Hayes" sa Nash når vi gikk forbi huset deres. "Okei" sa Isabelle og vinket til han.

"Jeg håper han overlever" sa jeg og lo. "Hvorfor skulle han liksom ikke det?" Sa isabelle og så forvirret på meg. "Fordi, Elisa overnattet" sa jeg og hun begynnte og le, haha. "Haha, ja stakkars han som må gå inn på rommet hans. De ligger siggert sugd fast i hverandre som vanlig" sa hun og lo enda mere. "Haha, ja" svarte jeg.

Isabelle POV

Etter en stund kom nash ut også Hayes og Elisa, hånd i hånd. Hun hadde på seg de samme klærne som igår. Jeg tror jeg aldri har sett henne gå med det samme antrekket to dager på rad. "Wow, du går faktisk i de samme klærne som igår" sa jeg og hun begynnte og le.

"Haha, skulle jeg liksom gå naken da? Jeg hadde jo liksom ikke med meg klær hit da!" Svarte hun og kom løpende mot oss. Hayes kom løpende bak. "Kom igjen Haysiepoo, vi må på skolen!" Ropte Elisa mens hun lo. Hayes kom løpende bak og angrep henne. "Slipp meg Haasss!!" Ropte hun og lo. "Greit, din klump" svarte han og geipet til henne. Jeg bare sto og lo av hvor teite de var.

Elisa POV

Vi gikk alle sammen sammen til skolen. Når vi kom inn delte vi oss, jeg og Hayday gikk inn på klasserommet vårt og satte oss ned på plassen vår. Etter hvert kom flere og flere folk inn og til slutt kom ms. Jensen inn. "Vi skal ha matte i første time"

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now