#29

202 6 0
                                    

Isabelle POV

Fy svarte strutse tarm. Nash kysset meg! Når han gjorde det følte jeg fyrverkerier og det føltes ut som om tusen sommerfugler fløy rundt i magen. Jeg så opp på han og smilte, mens jeg var helt rød i ansiktet. "Helt siden jeg så deg for noen uker siden så har jeg ikke kunnet slutte og tenke på deg, Isabelle du er den mest fantastiske jenta jeg noen gang har møtt i hele mitt liv. Dette kommer sikkert litt brått på, og jeg er ikke sikker på om du føler det samme. Jeg bare klarer ikke og holde dette inne lenger. Isabelle, baby. Jeg elsker deg" sa han og så på meg med de store blåe øynene hans. "Nash..." Sa jeg og så opp i ansiktet hans.

Jeg skjente en tåre trille ned kinnet, en gledes tåre. "Jeg føler akkurat det samme, jeg har bare vært redd for og innrømme det" svarte jeg og mer rakk jeg ikke si før han trakk meg inn i et kyss.
Vårt andre kyss. Dette kysset var minst like perfekt som det andre. Jeg trakk meg fra kysset etter en liten stund og hørte noen som sto og klappet. Jeg snudde meg og der sto Elisa, Hayes og Cameron og gidde oss applaus, haha. Jeg ble helt rød i ansiktet, jeg gjemte meg i brystet til Nash, og han klemte rundt meg.

Cameron kom mot oss "gratuler med dame" sa han og gidde en high five til Nash, jeg forstår meg virkelig ikke på gutter. "Skal vi gå inn?" Spurte Nash og jeg nikket, så gikk alle 5 inn på Starbucks og satte oss rundt det vanlige bordet vårt, vi var her veldig ofte.

Jeg satt meg ved siden av Nash mens Hayes og Elisa satt på den andre siden, og Cameron satt alene på tuppen av bordet. "Nødt eller Sannhet?" Spurte Cameron, alle svarte med et "ja" eller "ok" jeg bare nikket, jeg var enda flau. "Ok Elisa, nødt eller sandhet?" Sa Cam. Hun svarte med en gang med et nødt, jeg har kjent Elisa hele livet mitt. Hun tør det meste, for og si det sånn. Hun er ikke akkurat ei pyse. "Du må gå og spørre henne om nummeret hennes" sa cameron og smilte ondt, mens han pekte på dama som sto i disken.

Elisa sa ingenting bare reiste seg opp og gikk mot henne, og vi kunne se at de snakket. Alle 4 satt og holdt på og le seg ihjel, etter en stund kom hun tilbake. "Hva sa  hun?" Spurte Hayes med en gang. "Hun bare sa sånn, soooorry jeg er opptatt" etter hun hadde sagt det datt jeg av stolen, bokstavelig talt. Jeg satt og lo så mye at jeg datt av stolen. "Isabelle, nødt eller sandhet?" Spurte Elisa etter en stund, jeg fikk sjokk. "Meg?!?" Sa jeg og var helt overrasket.

"Nødt..." Sa jeg etter en stund. "Yes!" Ropte Elisa. "Du må kline med nash i minst 20 sekunder" sa hun og blunket. Å nei! Jeg ble helt rød i ansiktet og satt og ristet på hodet, mens jeg var dødsflau.
Jeg åpnet munnen for og snakke, men rakk ikke og si noe før jeg skjente noe treffe leppene mine.

Omg omg! Mitt første, andre og tredje kyss på en dag! Jeg visste ikke helt hvordan man skulle gjøre det, jeg skjente at Nash slikket meg forsiktig på leppa, jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg bare slapp han inn. Dette var den mest deilige følelsen jeg noen gang har skjent! Jeg villa aldri slutte, jeg og Nash satt å råklinte i kanskje 5 minutter før Cameron dro oss fra hverandre. "Nå må dere ikke spise hverandre opp!" Sa han og jeg, og alle andre fikk latterkrampe. Folk rundt oss så rart på oss men vi brydde oss ikke.

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now