#9

301 7 3
                                    

Isabelle POV

Døra åpnet seg og ut kom verdens søteste gutt. Han så på meg og smilte og jeg smilte tilbake og skjente at jeg ble rød i ansiktet, haha. Jeg tok hendene mine og dekket til ansiktet mitt.

-Ikke dekk til ansiktet ditt, du er nydelig. Hørte jeg en varm og snill stemme si, jeg tok henene sakte ned fra ansiktet så så jeg rett inn i de store blå øynene. Det var nash grier! Jeg smilte et ekstra stort smil, det må ha sett ut som om jeg hadde sett en elefant ri en enhjørning.

-Hei! Hørte jeg en annen stemme si. Jeg så en søt, og mindre utgave av nash, Hayes!

-Vel jenter, har dere stirret nok nå? Sa pappa. Oh shit jg glemte helt han jeg snudde det tomat røde ansiktet mitt mot han og der sto han, emily og Luna og smilte til meg, samtidig som de så rart på meg, hehe.

-Kom inn da. Sa Hayes etter en stund. Hehe, jeg gikk inn og kledde av meg skoene mine. Jeg så på Elisa og hun var enda rødere enn meg, haha. Hun ble med Hayes opp trappa og inn på rommet hans.

Elisa POV

Jeg holdt Hayes i hånda og gikk opp trappen med han, herregud Haysie er så søøøt! Vi gikk inn på et rom som var rett ved Skylynn's rom, men dette var litt større og var ikke rosa og dekket av hester. Vi satte oss ned i en stor blå seng.

-Så hva vil du gjøre? Spurte plutselig Hayes. Oh god, bare lyden av stemmen hans er nok til og stoppe hjertet mitt. Jeg snudde meg mot han og smilte, han smilte tilbake, awee 😍.

-Middagen er klar! Hørte vi mammaen til Hayes rope. Vi gikk ned og satte oss ved et stort og fint tre bord.

-Dette var sjempe godt! Sa Isabelle og smilte til moren hans.

-Tusen takk, så når flyttet dere hit? Spurte hun og smilte og så på oss begge. Isabelle så på meg og så så hun på moren deres.

-Forrige uke. sa hun
-Forrige uke?? Og dere har allerede fått dere venner. Jaja, sånn går det når du blir naboen til oss Grier's. Sa hun og smilte til oss.

Etter middagen sa vi takk og satte tallerknene på kjøkkenet, så gikk vi opp på rommet hans igjen. Nå var det min tur og spørre.

-Hva har du lyst til og gjøre nå da? spurte jeg.
-Hva med dette? Spurte han, og før jeg visste ordet av det skjente jeg leppene hans presses mot mine. Omg omg han kysset meg!
Kyssing ble fort over til råklining, og der lå vi på senga hans og råklinet i sikkert et kvarter. Han trakk seg fra meg så så han inn i øynene mine.

-Elisa, jeg har ikke kjent deg lenge. Men helt siden jeg så deg igår har jeg ikke kunne sluttet og tenke på deg. Jeg er helt hodestups forelsket i deg. Vil du gå på date med meg?
Sa han og smilte det søte lille smilet hans, mens de nydelige blåe øynene hans skinte opp.

-Ja! Hylte jeg av glede, så lente jeg meg fort inn til et nytt kyss. Jeg skjente han slikke meg forsiktig på underleppen for tilgang inn, og det fikk han, helt klart. Jeg trakk meg fra etter en laang tid, og så på han.

-Er vi liksom sammen nå? Spurte jeg.

-Ja visst du vil så. Sa han og smilte et smittsomt smil, jeg smilte tilbake og nikket på hodet. Han tok hånda si på kinnet mitt og strykte tommelen sin over det, så lente han seg inn for enda et kyss.

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now