#34

186 3 3
                                    

Hayes POV

Det banket på døra nede. Shit! Jeg glemte helt at Elisa skulle komme. Jeg kledde fort på meg noen gråe sweatpants og rakk ikke kle på meg tskjorte før jeg løp ned og dro opp døra hardt og smelte den i veggen så det smallt. "Men hello der" sa jeg og så på Elisa med et pervo blikk, haha. Hun bokstaveligtalt hoppet på meg og begynnte og kysse meg.

Jeg holdt henne oppe etter rompa hennes, og kysset selvfølgelig tilbake. Vi sto der i en evighet og klinte med hverandre. Jeg ville aldri stoppe.  "Umm" hørte jeg noen si. Jeg slapp henne raskt ned i bakken og dro meg fra kysset mens jeg så at Isabelle og Emily sto i døra, shit. "Haha, ikke noe du ikke har sett før da" sa Elisa og kysset meg igjen, gud lord.

"Ja ehm, hvor er Nash?" Spurte Isabelle og jeg trakk meg fra Elisa igjen og så på isabelle med et irritert blikk mens jeg begynnte og le. "På rommet sitt vel, tror han sover. Skylynn er på rommet sitt" sa jeg og tok Elisa etter rompa og løftet henne opp mens jeg løp inn på rommet mitt.

Isabelle POV

Gud lord. Elisa og Hayes må slutte med det der. Han hadde sagt at Nash var på rommet sitt mens han løp opp trappa mens holdt på og spise hverandre opp. Men det begynnte jeg og bli vant til egentlig.. Jeg tok med meg Emily og gikk opp trappa. Vi gikk forbi rommet til Hayes, der han og Elisa lå i senga halv nakne...

Jeg bare lukket døra og begynnte og gå fortere. Jeg sa hade til Emily, mens jeg listet meg stille inn på rommet til Nash. Han lå og sov. Han hadde ikke dobbelseng som hayes hadde, jeg ville ikke tenke på hva de gjorde i dobbelt senga hans..

Jeg la meg forsiktig ned i den lille senga til Nash mens jeg passet på og ikke vekke han. Han våknet etter en stund og bare så forvrret på meg. "Når kom du hit i senga mi" sa han og holdt rundt meg. "5 min siden vet ikke, håper da jeg er velkommen i senga di" sa jeg og smilte til han. "Å jada babyh du er velkommen når som helst" sa han og kysset meg raskt på kinnet.

Jeg viste furte leppa mi og han begynnte og le "okei da" svarte han å kysset han meg igjen men denne gangen ordentlig, på munnen. Jeg holdt rundt han så la jeg meg oppå han. Han reiv av meg tskjorta mi og begynnte og kysse meg ordentlig, med tunge. Etter en stund med 'det' så kledde jeg på meg tskjorta mi, så gikk vi ned. Vi bestemte oss for og invitere Cameron og Vilde på besøk.

Vi måtte jo bare leke nøtt eller sandhet med dem, hallo! Sist gang vi gjorde det var igår! Etter en stund kom Vilde og vi begynnte, så kom Cameron. Etter en stund kom også Elisa og Hayes ned. Elisas skjorte var bak fram, bhen hennes hang ned og håret på begge to var bustete. Vi begynnte og le av dem. "Ta på deg skjorte mann!" Ropte Cameron til han mens Elisa så sint på han og ropte " neeei "

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now