#38

200 5 0
                                    

Elisa POV

Jeg og Hayes var på vei hjem fra skolen, vi skulle hjem til meg. "Gleder du deg til i morgen?" Spurte Hayes og smilte til meg. "Yaas! Selvfølgelig! Hvem gleder seg vel ikke til bursdagen deres?" Svarte jeg og dyttet han, i morgen har jeg jo bursdag. Sweet 16 faktisk.

Når vi kom hjem så var vi alene hjemme. "JEG SULTEN" ropte hayes og så på meg med furteleppa si. "Gud assa, hvor mye spiser du egentlig?" Sa jeg mens jeg gikk på kjøkkenet og lette etter noe. "Masse" ropte hayes når han kom løpende bak meg.

Jeg fant fram potetgull til han. "Yee! Lays til Hayes!" Sa  han så reiv han potetgullposen ut av hendene mine. "Huff..." Sa jeg mens jeg gikk etter den rare lille ungen. Han satte seg ned i sofaen, mens jeg hoppet ned i fanget hans. "Vel, gratulerer med siste dag som en 15 åring" sa hayes og gomley i seg potetgull.

"Ja,  da gruer du deg vel til i morgen når jeg endelig er like gammel som deg!" Ropte jeg og stjal potetgull fra han. "Eey!, ikke ta lays fra hayes!"

Vilde POV

Mens jeg gikk hjem fra skolen tenkte jeg på hvordan jeg skulle få Cameron til og like meg. Jeg gikk alene men så hørte jeg noen som ropte på meg, jeg snudde meg brått og så Cameron som vinket mens han løp mot meg.

"Hei" sa  han og smilte til meg, fyfader hvordan skjedde dette? Hvordan er jeg fortsatt i livet?!
"H-hei" sa jeg og gidde han en klem, han klemte tilbake. "Hva skal du gjøre nå?" Spurte han og smilte. "Ingenting, foreldrene mine er borte så jeg skal være alene hjemme" sa jeg og smilte til han mens vi gikk. "Nei, det skal du ikke" sa han og tok hånda mi. Omg omg omg omg omg omg!!!!!! Jeg bare smilte til han mens jeg var helt rød i ansiktet.

Når vi kom inn i huset mitt så han seg rundt. "Fint hus" sa han og tok av seg jakken sin. "Takk, hva vil du gjøre?" Spurte jeg. "Skal vi filme en youtube video?" Spurte han "okei, hvordan da?" Spurte jeg og tok han med opp på rommet mitt.

"Hva med en Q and A ?" Sa han så satte vi oss ned i sofaen min. "Okei" sa jeg og fant fram kamera utstyret mitt.

Cameron POV

Jeg tok fram telefonen og tweetet:

@camerondallas: Jeg og min goode venn vilde skal lage en q and a. Still oss spørresmål med hashtaggen #askvildeandcam :))

Etter kort stund skulle vi starte og filme og jeg hadde allerede fått masse spørresmål. "Er du klar?" Spurte jeg og så henne inn i de fine øynene hennes. "Jaas!" Ropte hun og vi begge begynnte og le. Jeg startet kameraet så begynnte vi. "Hei! Idag har jeg med meg den nyydelige vilde" etter jeg sa det smilte hun og vinket til kameraet, så begynnte jeg og snakke igjen "vi spurte dere om og stille oss spørresmål med hashtaggen #askvildeandcam" så nå skal vi svare på så mange som mulig" sa jeg og vilde nikket.

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now