#36

191 5 1
                                    

Isabelle POV

Først gikk jeg opp på rommet til Hayes for og lete etter dem, man visste aldri hva de ville finne på. Rett før jeg kom inn på rommet hans så gikk jeg veldig forsiktig og prøvde og høre dem. Jeg hørte ingenting. Jeg åpnet døra forsiktig og så inn, de var ikke der inne.

Jeg gikk og lette inn på badet og noen andre rom men jeg fant dem ikke. Jeg hadde gitt opp letingen, så jeg gikk ned og inn på kjøkkenet for og hente noe og drikke. Når jeg gikk inn på kjøkkenet lå Hayes med Elisa sugd fast i ansiktet mens de lå og holdt på og spise hverandre opp. "JEEZ! Det bor andre folk her!" Ropte jeg.

De trakk seg fra hverandre og så forvirret på meg, så begynnte de og le. "Dere trenger ikke og spise hverandre opp flere ganger om dagen, hele tiden" sa jeg og gikk ut av kjøkkenet. De kom etter meg. "Bare vent til jeg blir 16, da blir det nok værre. Men vi skal låse døren da" sa Elisa og Hayes lo mens jeg bare løp for og komme vekk fra de små pervoene.

***

Senere på kvelden dro jeg hjem, vi fant ut at Emily allerede hadde gått hjem for lenge siden. Elisa ville selvfølgelig overnatte. "Er du sikker på at du ikke vil overnatte?" Sa nash og gliste til meg. "Haha, jeg kan no komme på besøk i morgen" sa jeg og lo. "Okei bby" sa Nash og løp mot meg og løftet meg opp.

"Ææh, slipp meg Nash!" Ropte meg og prøvde og komme meg løs. Han lente seg inn og kysset meg, så slapp han meg ned uten og stoppe kysset. "Og dere klager på oss" sa Hayes og så sto gan og Elisa med armene i kryss og ristet på hodet "nei og nei"

Elisa POV

Isabelle dro hjem, Nash skulle sitte nede og se på Tv, Skylynn lå og sov mens jeg og hayes var alene på rommet hans. "Hva vil du gjøre?" Spurte  han og gliste til meg.

"Hva med litt 'netflix and chill' ?" Spurte jeg og gliste tilbake. "Yes please" svarte han. "Du er så dirty, benjamin!" Hvisket jeg mens jeg la meg ved siden av han. "Har lært fra den beste" sa han og kysset meg raskt på nesa. "Nesa? Er det alt du kan?" Spurte jeg og gliste. "Bare vent du baby" sa han og skrudde på netflix på tven hans som sto forran senga. "Haha, greit Haysiepoo!" Sa jeg og gliste veldig

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now