#1 intro

677 14 0
                                    

Mona POV

Jeg heter Elisa Johnson, er 14 år gammel og bor sammen med moren min og storesøstera mi i en liten leilighet i en liten by utenfor Kirkenes. Vi er egentlig fra Nashville i USA, men vi flyttet til Norge for litt over 10 år siden da pappa forlot mamma. Jeg husker ingenting fra USA, eller faren min. Hadde det ikke vært for bilder hadde jeg ikke vist hvordan han så ut.

Jeg har langt mørkebrunt hår og grønne øyne. Jeg er en sånn person som mange ville kalt for 'sminkeberte' eller 'jålete' men det syntes egentlig ikke jeg, i allefall ikke så mye. Mine to bestevenner heter Eline og Emma. Vi er de triple E'ene og de tre mest populære jentene på skolen vår. Jeg elsker Magcon, det er livet mitt. Favoritten min er helt klart Hayes Grier. Jeg driter i at det er 3 års forskjell imellom oss, for det var 5 år imellom mamma og pappa.

Søsteren min er helt motsatt fra meg. Man skulle tro at hun ikke visste hva sminke betyr. Hun er 17 år, har kort lysebrunt hår og blåe øyne. Jeg tror den eneste likheten mellom oss er at hun også liker Magcon, hennes favoritt er da Nash. Hennes eneste venn er storesøstera til Eline, som gir mening fordi de er ganske like.

Moren min er den snilleste damen du noen gang kommer til å møte. Hun heter Kathrine Sandnes og er opprinnelig ifra Norge, i motsetning til meg og Isabelle. Grunnen til at vi bor i en så liten leilighet er fordi at hun ikke har så godt med penger, og vi er litt fattige. Hun er 39 år gammel. Vi har egentlig enda en bror, som heter Jonas og er 19. Vi har ikke så god kontakt med han, det eneste jeg vet er at han bor alene i en leilighet i USA en eller annen plass og nekter å gå på skole.

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now