#8

325 11 3
                                    


Isabelle POV

Jeg gikk ned for og snakke med pappa om når vi skulle begynne på skolen. Han var ikke nede, rart. Jeg tok på meg jakken min og gikk ut, og der sto han og snakket med en nabo. Jeg så ikke hvem det var, men hun var veldig liten. Kanskje en av Emily's venner.

Jeg gikk nermere og da så jeg hvem det var, SKYLYNN FUCKING FFLOYD !!!! Jeg kunne ha besvimt der og da, om det ikke var for at jeg måtte snakke med henne.

-Hei! Sa jeg og begge to snudde seg.

-Hei nabo! ropte hun så det skjærte seg i ørene mine, uhh.

-Vi skal dra til familien hennes på middag ikveld, er det greit? Spurte pappa. Ja selvfølgelig herreguuud! pappa så rart på meg, ops sa jeg det høyt. Hehe jaja.

-Bare si til Mammaen din at vi alle kommer! Sa pappa og smilte til skylynn,

-Vi kommer i 5 tiden.

Jeg så på klokken, den var tre. Jeg kunne ikke vente med og si det til Elisa. Vel, hun har vel for såvidt møtt dem allerede, men jeg tor hun blir glad.

Jeg løp inn igjen og gikk opp og sa ifra til Elisa, så kom jeg på noe. Jeg burde virkelig få meg noen venner, nå har jeg snart bodd her i en uke og jeg har ingen venner. Jeg drar bare ut et sted senere etter middagen.

***

Nå skulle vi snart dra, Elisa var kledd i en fin sommerkjole mens jeg gikk i blondeshorts og en magetopp. Sikkert det fineste antrekket jeg noen gang har hatt på. Elisa var ufornøyd med at jeg brukte klærne hennes, men jaja.

-Nå drar vi jenter! Ropte pappa så gikk vi ned. omg! Tenk at jeg skal møte hele Grier/Ffloyd familien!!! JEG GLEDER MEG TIL OG MØTE NASH HOHOHO.

Hayes POV

Elisa og familien hennes skulle komme, jeg gledet meg veldig. Elisa og Emily skulle komme, Elisa hadde også en annen søster som var like gammel som Nash. Ugh! Jeg kan ikke slutte og tenke på Elisa!! Jeg tror jeg skal be henne ut på date. <3

Jeg skjekket klokka, shit! Den var over halv fem! Jeg kaster fra meg telefonen ( bokstaveligtalt ) håper den ikke var ødelagt, men jaja jeg har andre ting og tenke på nå.

Jeg til skapet mitt og fant fram noen jeans og den røde magcon hettegenseren min, outfit on point. Etter å ha kledd på meg gikk jeg i dusjen og vasket meg, kan liksom ikke stinke når det kommer damer på besøk.

Elisa POV

Vi gikk opp til en stor fin dør. Jeg hadde vært her to ganger før men det føltes ut som om døra var ekstra fin i dag. Jeg visste jo at den egentlig ikke var det men jeg gledet meg spnn til og møte Hayes! Alt føltes så fantastisk ut idag. Pappa ringte på døra så hørte vi noen som løp, så åpnet døra seg. Jeg så inn og hjertet mitt hoppet over et bank, eller 2.

Der sto....

The boys next door (under redigering)Where stories live. Discover now