-25-

1.6K 163 80
                                    


Merhaba karşı komşum.

Yazmayalı uzun zaman oldu Ashton ve tüm bu zaman boyunca o güzel yüzünü sadece resimlerden gördüm. Kalbim acıyor. Aklımı kaçıracak gibi hissediyorum. Acı içindeyim. Hissedebiliyor musun?

Kardeşine para karşılığı birileriyle birlikte olan kız sıfatı taktığım için çok üzgünüm Ashton. Bir anlık sinirle söylemiştim. Gerçekten üzgünüm.

Olaylar umduğumdan çok daha farklı şekilde gelişiyor. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ashton, Luke erkeklerden hoşlanıyor.

Bu kesinlikle utanılacak birşey değil. Hatta bunu benimle paylaştığı için onunla gurur duyuyorum çünkü bu onun için gerçekten zor birşey. Tek üzgün olduğum şey kız kardeşinden gerçekten o anlamda hoşlanmaması. Onun adına çok ama çok özür dilerim Ashton.

Herşey karmakarışık. Lütfen Luke'tan nefret etme. Çünkü o herşeyin en iyisini hak ediyor. Inanabiliyor musun? Bana ilk defa sarıldı Ashton. Bunun hissettirdiği duygular anlatılamaz. Onunla saatlerce öyle kaldık ve göz bebeklerimizin içi yanana kadar ağladık.

Onun altından bir kalbi var. Üzülmeyi hak etmiyor. Kimse onu üzemez. Michael'dan hoşlanması onun suçu değil. Tanrım, bu kadar rahat konuşmamın tek nedeni bu defteri asla ama asla okumayacak olman ve bizim asla Amerikan hayalleri'ndeki gibi bir ilişkimiz olmayacağı.

Hiç bişey için geç değil. Hala yemin edip bir rahibe olabilirim. Veya olmam. Biliyorsun hiç punk rock değil. Ah Ashton cidden kafayı yiyiyorum. Hayatın güzelliklerini bulabilmek için daha derine kazıyorum ve daha çok sorun ve zorlukla karşılaşıyorum. Yardım et. Lütfen bana yardım et.

Sanki bütün kötü şeyler bana musallat olmuş gibi hissediyorum. Peşimi ne olursa olsun bırakmıyorlar. Belki de sen beni tüm bu kötülüklerden kurtaracak olan Dean Winchester olursun ha? Pekala, çok fazla dizi izliyor olabilirim.

Bu gece dolunay var ve ışığı pencelerelerinin camına yansıyor. Tek eksik şey senin güzel yüzün. Neden ay ışığının onu da aydınlatmasına izin vermiyorsun Ashton?

Hepimiz için zaman daralıyor. Hayır, kanser falan değilim, intihar da etmeyeceğim. Ama beş dakika sonra burada olacağımın da bir garantisi yok. Senin de yok. Hiç kimsenin yok. Bu yüzden yarın sana, seni sevdiğimi söyleyeceğim Ashton. Tepkin ne olur umrumda bile değil. Sadece artık bu yükten kurtulmak istiyorum.

Hani aşık olduğunda karnında kelebekler uçuşur diye bir deyim vardır ya benim karnımda kelebekten eser yok Ashton. Sanki birşeyler içimi kemiriyor. Onlar kelebek kadar masum değiller. Bende ayakta duracak güç bırakmıyorlar.

Dün Calum benimle birşey konuşmak istediğini söyleyerek evime kadar geldi. Kafası kıyaktı. Gözleri kan çanağına dönmüştü. Yemin ederim ki dokunsam ağlayacaktı. Bana kör olduğumu söyledi. Onun bana olan sevgisini göremeyecek kadar körmüşüm Ashton. Acaba sende benim sevgimi göremeyecek kadar kör müsün?

Seni seviyorum Ashton. Hatta ne biliyor musun? Sana aşığım ben! Sana kendimden çok değer veriyorum ve herşeyden önemlisi sana güveniyorum. Gerçekten çok güveniyorum.

Beni sevip sevmemen umrumda değil. Tamam, sevsen gerçekten mükemmel olur ama sevmesen bile benim seni sevdiğimi bilecek olman bana yeter. Ben bununla bile mutlu olabilirim çünkü hayattan hiçbir beklentim kalmadı.

Ayrıca dövme yaptıracağım. Belki ondan sonra bir bara gidip kafayı çekerim. Kim bilir? Belki de saçlarımı kestiririm. Beni sevmediğinden o kadar eminim ki tüm bunların planını yaptım bile. Her kadını mahveden bir erkek vardır ya işte. Benim ki de sensin.

Nirvana'ya ulaşmam dileğiyle Ashton.

Sevgiler, hapsolmuş Milla.

Hehehehehehehehehhehehee MUKE IS REAL BITCHES. Luke'un yeni kız arkadaşı(!) na olan sinirim yüzünden Ashton Fanfictionda bile bi yerlerden muke çıkardım akaksksks lütfen yorum falan yapın çünkü olaylar olağandışı gelişmeye başladı :o

Ayrıca yeni bi Calum fanfic. Yazmaya başladım. Bi bakıp yorum yaparsanız çok mutlu olurum x

neighbor af; irwinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin