-8-

1.9K 180 42
                                    



Merhaba karşı komşum.

Bugünü de bitirdik Ashton. Kalbim yerinden çıkacaktı. Seninle aynı evin içindeydik. Birbirimize ilk defa bu kadar yakındık. Hala inanamıyorum.

Lauren akşama kadar oturup yemek saatinde kalktığında "Ashton evde yalnız. Acıkmıştır. Ben en iyisi gideyim." dediğinde annem seni ilk başta onun evcil hayvanı bile sanmış olabilir. Bu benzetme için üzgünüm Ashton ama 21 yaşındasın! Sana neden bu kadar korumacı yaklaşıyor ki?

"Onu da çağır. O da bizimle akşam yemeği yiyebilir." diye lafın ortasına atladığım için pişman değilim Ashton. Annemde ısrar edince Lauren'in seni araması sonucu telefonda çıkan cızırtılı sesin hala kulaklarımda. "Tanımadığımız insanların evinde neden yemeğe davetliyiz?" diye kurduğun cümle de hala aklımda. Kalbimi kırdın. Sen bizi tanımıyor olabilirsin ama bu tamamen senin problemin. Ben seni gayet iyi tanıyorum Ashton.

Lauren, Luke'un arkadaşın olduğunu söylemişti. Biyoloji projesi için profesörün zorunlu eşleştirmesi sonucu bir araya geldiğinizi değil. Herneyse, bu da bir şey.

En sonunda zorluk çıkamadan gelmeyi kabul ettiğinde kabim yerinden çıkacak sandım. Hemen odama gittim ve senin için güzel görünmek istedim. Sonuçta beni ilk defa görecektin. Fazla abartırsam bundan hoşlanmayabilirdin. Çünkü sen hep sade giyinmeyi tercih ediyordun. Bu yüzden bende siyah bir skinny ve beyaz Green Day tişörtümü giydim. Saçlarım zaten düzdü ama çirkin görünmesini istemediğimden tekrar aceleyle düzleştirdim ve bilekliklerimi taktım.

Gerçekten hazır hissediyordum Ashton. Ta ki aynaya bakana kadar. Ne kadar güzel görünürsem görüneyim yanağımdaki o koca sivilce bütün görüntünün içine ediyordu. Evde ne kadar fondöten ve kapatıcı varsa sürdüm ama işe yaramıyordu işte.

Zilin çaldığını duyan annemin bana "Koş ve misafirimize kapıyı aç Milla." diye seslendiğini hatırlıyorum. Karşıma çıkacak cesaretim yoktu Ashton. Beni kusursuz görmen lazımdı. 16. yaş, ergenlik sivilcelerimle değil. Bu yüzden kalkıp sana kapıyı açmak yerine odamın kapısını kapatıp yatağa oturdum.

Ve bütün akşam orda oturdum.

Salakça ve ergence gelebilir ama yeteri kadar salak ve ergenim. Bu yüzden bende iyi tarafından baktım ve seninle aynı ev sınırları içerisinde olmanın keyfini çıkarttım.

Birgün kusursuz bir şekilde karşına çıkabilecek cesareti kendimde bulmam dileğiyle.

Sevgiler, ergen Milla.

Yıkıklar burda mı?

neighbor af; irwinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin