-6-

2K 186 20
                                    



Merhaba karşı komşum.

Bu sabah yine senin evini gözetlerken salon perdesinin yerinden oynadığını görünce neredeyse göz bebeklerim yerinden çıkacaktı. Sonra kırmızı ojeli tırnaklarıyla perdeye asılan kardeşini gördüm. Tanrım, o kızı seviyorum!

İlk defa salonunu görecek olmanın verdiği heyecan inan bana paha biçilemezdi. Çok güzel bir salonun vardı Ashton.  Sadeydi ve televizyonun üstündeki raflar kitap doluydu. Bir albüm kolleksiyonun bile vardı. Ne tarz müzik dinlediğini bilmiyorum ama bilseydim seveceğime emindim.

Sonra senin geldiğini gördüm ve kardeşine kızdın. Güneşliği eski yani kapalı konumuna getirirken sinirli görünüyordun. Neden böyle davrandın Ashton? Kalbimi kırıyorsun.

Kendime gelebilmek için taa odamdan kalkıp mutfağa kadar yürüdüğümü biliyor musun? Bir bardak dolusu soğuk suyun boğazlarımdan aktığını hissettiğimde rahatladım. Benim kadar üşengeç birini bile ne hale getirdin Ashton. Geldiğimde seni şık bir biçimde mutfakta su içerken görünce şaşırdım. Aynı anda mı su içmiştik? Tanrım, çok romantik.

Nereye gideceksin o kadar çok merak ettim ki seni takip etmeye karar verdim Ashton. O kadar hızlı giyindim ki bir rekor kırdığıma yemin edebilirim.

Binadan dışarı çıktığında elinde bir buket çiçek gördüm. Hangi şanslı kız içindi acaba? Eminim hoş bir randevu olacaktı. Ona bu kadar değer verdiğine göre şanslı biri olmalıydı.

Çok fazla yürümedin ve mezarlığın büyük demir kapısını gıcırtılar eşliğinde açarak içeri girdin. Burada ne arıyordun Ashton? Merak etmiştim. Titreyen bacaklarıma aldırmadan seni takip ettim.

Soyadının aynı olduğunu anladığım bir kadının mezarının önünde durdun ve diz çöktün. Birkaç dakika boyunca hiç konuşmadın Ashton. Ağlıyordun. Bu beni de ağlattı. Titreyen sesinle annene ne kadar ihtiyacın olduğunu söylediğinde bacaklarımda ayakta duracak gücü bulamadım. Toprağın altında yatan annendi.

Birkaç seniyeliğine beni fark ettin gibi oldu. Ama hemen arkamı döndüm ve kimin olduğunu bilmediğim mezar taşına baktım. Ağlıyordum. Seni böyle görmek beni yerle bir etmişti ve ne yapacağımı şaşırmıştım.

Annenin seni her zaman izliyor ve gurur duyuyor olması dileğiyle.

Sevgiler, üzgün Milla.

Hikaye nereye gidiyo inanın bilmiyorum. Neyse aalskdlfl

neighbor af; irwinWhere stories live. Discover now