Bye

329 17 0
                                    

Luke trekt me tegen zich aan. Ik draai me om en voel zijn lippen op de mijne. 'Goedemorgen schoonheid' fluistert Luke. 'Hey babe'. 'Lekker geslapen'? 'Nee, de ene nachtmerrie na de ander. Jij'? 'Ja, waar gingen je nachtmerries over'? 'Over dat jij een ongeluk zou krijgen en het niet zou overleven. Elke nachtmerrie ging jij wel ergens anders aan dood'. 'Gelukkig ben ik hier in levende lijven'. Ik knik. Ik leg mijn hoofd tegen Luke zijn borst. Ik kan zijn hart horen kloppen. Alles is perfect. 'Harry heeft gebeld' zegt Luke na een paar minuten. 'Het is toch niet wat ik denk, hé'? 'Bel Harry maar terug'. Luke geeft mij mijn telefoon. 'Thanks'. Ik zoek het nummer van Harry op en bel hem op. 'Harry, what's the news'? vraag ik. 'Lisa heeft een briefje achter gelaten. Zal ik hem voorlezen'? 'Graag'. 'Lieve Harry, Niall, Louis, Liam, Luke, Calum, Ashton, Michael en Eva. Het spijt me enorm maar ik ben naar huis. Ik vond het super met jullie en ik ga jullie super erg missen. Liefs Lisa. En Eef, er zit voor jou ook een aparte brief bij'. 'Oké, die kom ik vanmiddag wel even halen'. 'Is goed'. 'Dus Lisa is er echt vandoor'. 'Ja. Ik moet gaan. Ik zie je vanmiddag'. 'Tot dan'. 'Bye' zegt Harry en hangt de telefoon op. Ik leg mijn telefoon op het nachtkastje neer en ga dicht tegen Luke aan liggen. Er rolt een traan over mijn wang. Luke slaat zijn arm om mij heen. Voor ik het weet lig ik te huilen. 'Ze is echt weg' huil ik. 'Ze komt wel terug' zegt Luke. Ik schud mijn hoofd. Luke drukt een kus op mijn voorhoofd. Na een tijdje zo gelegen te hebben, heb ik geen tranen meer. 'Gaat het weer een beetje'? vraagt Luke. Ik knik. Ik ga rechtop in bed zitten. 'Ik had Lisa gisteren twee keuzes gegeven en ze koos voor de keuze die ik nooit had verwacht. Ik ken haar niet meer Luke. Ze is nu als een vreemde voor mij'. 'Wat bedoel je'? 'Ik weet de reden waarom Lisa is vertrokken. Ze had mij de waarheid verteld en ze wilde vertrekken. Ik had gezegd dat ze gewoon de waarheid moest vertellen. Helaas heeft ze voor de tweede optie gekozen'. 'Wat heeft Lisa je dan verteld'? 'Waarom ze met Louis had gezoend en waarom ze weg wilde'. 'Mag je vertellen waarom ze Louis heeft gezoend'? 'Geen idee, maar wat maakt mij het uit. Lisa heeft met Louis gezoend om te oefenen, voor Ashton'. 'Dat meen je niet'! 'Toch wel. Zoiets had ik nooit van haar verwacht'. 'Ik ook niet. Ashton en Louis mogen dit niet te weten komen'. Ik knik.

Samen met Luke loop ik het huis van de jongens binnen. Liam geeft mij meteen de brief. 'Sorry, maar we moeten er meteen weer vandoor' zegt Liam. 'Oké'. Wij lopen met de jongens mee naar buiten. Buiten maak ik meteen de brief open.

Lieve Eva,
Ik weet dat je erg teleurgesteld bent in mij, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om Louis ook te kwetsen. Ik hoop echt dat je dat begrijpt. Toen ik naar Australië kwam voor je verjaardag, had ik nooit verwacht dat ik al deze leuke dingen zou doen met jou en de boys. Nooit had ik dit ooit kunnen dromen. Ik ga je echt missen en hoop je snel weer te zien.
Liefs Lisa

Ik vouw de brief op en samen lopen Luke en ik met een omweg terug naar het hotel.

A/N
Ik wil jullie super erg bedanken voor alle lezers! Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Comment en Vote! Tips en ideeën zijn altijd welkom!
Xxx

The fan girl ft. 5 seconds of summer ~Dutch~ #netties2016Where stories live. Discover now