Harry

342 19 0
                                    

Harry komt de kamer binnen gelopen. 'Waar heb je mijn hulp bij nodig'? vraagt hij. Ik leg een vinger op mijn lip en wijs naar Eva. Hij knikt. We lopen de gang op. 'Het gaat echt niet goed Eva'. 'Wat is er aan de hand'? 'Ik denk dat ze iets verbergt. Ze heeft een half uur in de badkamer gezeten. Ze zat net halverwege de trap. Ze is moe en ze heeft koorts'. 'Is ze niet gewoon ziek'? 'Dan is het wel heel extreem. Maar wij moeten zo weg. Zou jij alsjeblieft bij Eva willen blijven'? 'Ja, tuurlijk'! 'Thanks man'. Ashton, Calum, Michael en Lisa komen de gang in. 'Klaar om te gaan'? vraagt Ashton. 'Ja'.

P.O.V. Harry
Ik loop de kamer binnen en ga op een stoel zitten. 'Zijn ze weg'? vraagt Eva. 'Ja. Hoe voel jij je'? 'Beetje duizelig, maar gaat wel'. 'Eef, je hebt toch niet weer....'? Ze slaat haar ogen naar. Ik loop naar haar toe en ga bij haar op bed zitten. 'Waarom, Eva'? 'Ik...... Ik weet niet. De drang was er gewoon'. 'Laat eens zien'. Eva stroopt haar mouwen op. Op allebei haar armen heeft ze zich gesneden. 'Eva, je moet hier echt mee stoppen'. 'Dat weet ik'. 'Waarom doe je het dan niet'? 'Dat is lastig. De drang is er gewoon de hele tijd. Je mag het echt tegen niemand zeggen! Ook niet tegen Luke'. 'Eva, ik zal wel moeten. Je hebt hulp nodig en misschien niet alleen van ons'. 'Harry, dat kun je niet maken'. 'Je hebt gelijk. Je moet het ze zelf vertellen'. 'Dat dacht ik niet'! 'Dan vertel ik het'. 'Dat is chanteren'! 'Dan maar. Ze hebben recht om het te weten'. 'Helemaal niet'! 'Luke wel'. Eva slaat haar ogen weer neer. 'Wat dacht je ervan als dit ons geheimpje is? Ik ga het vertellen, maar pas als we thuis zijn. Ik wil hun vakantie niet verpesten'. 'Oké, maar ik zal er wel voor zorgen dat ze je niet alleen laten'. 'Geloof me, dat doen ze ook niet'.

P.O.V. Lisa
'Ik maak me echt zorgen over Eva' zeg ik tegen Ashton. 'Ze is gewoon ziek' zegt Ashton. Ik schud mijn hoofd. 'De vorige keer dat ze er zo slecht aan toe was, was toen haar vader net was overleden'. 'Je denk toch niet dat ze zich weer heeft gesneden'? 'Ik weet het niet. Het gaat in ieder geval zeker niet goed met haar'. 'Dat zien we allemaal. Harry drong de vorige keer tot haar door, dus misschien nu weer'. 'Of dat laat ze ons alleen maar denken'. 'Dat kan, maar die kans is-'. 'Groot' onderbreek ik Ashton. 'Eva had zich bijna vermoord na dat haar vader was overleden. Zo diep waren de sneeën. We kunnen haar nu echt niet meer alleen laten. Geen enkele seconden'. 'Waarom vertel je dit nu pas'? 'Omdat ik dat ook niet mocht vertellen. Als Eva erachter komt, ben ik dood'. 'Dat is nou ook weer een beetje overdreven'. Ik schud mijn hoofd. 'Dan kan jij Eva niet goed genoeg'. 'Het zal vast wel mee vallen'. 'Ja, dat zal vast' zeg ik koppig. 'Het komt echt wel goed' zegt Ashton. Hij geeft mij een kus en loopt dan achter de jongens aan het podium op. Ik kan nog steeds niet geloven dat Ashton Irwin mijn vriendje is! Hij is zo knap en lief!

The fan girl ft. 5 seconds of summer ~Dutch~ #netties2016Where stories live. Discover now