Twitter

815 36 0
                                    

P.O.V. Eva
De volgende ochtend word ik wakker van gebonk op mijn deur. 'Ga weg'! De deur vliegt open. 'Luke heeft een tweet geplaatst'! zegt Anna. 'Ja dus'? 'Ik denk dat het over jou gaat'. 'Anna, dat komt straks. Ga weg'! Anna draait zich om en loopt mij kamer uit. Mijn deur trekt ze dicht. Ik draai me om en probeer weer te slapen, maar het lukt niet helemaal. Ik pak mijn mobiel en kijk op twitter. Het is pas half 9! Twitter duurt erg lang met laden, maar uiteindelijk kan ik alle tweet lezen. De jongens tweeten over de show van gisteren. Luke volgt mij terug! Hij heeft ook iets geplaatst op twitter. Met a girl last night in Amsterdam. She's Kinda hot❤️. Ik weer niet zeker of het over mij gaat, maar ik denk van wel. Ik heb zelfs een DM van Luke.
Luke: Hey
Ik: Hi!
Luke: wat doe je?
Ik: wakker worden. Hahaha, jij?
Luke: In de bus zitten. We zijn nu op weg naar Duitsland
Ik: leuk!
Luke: Op zich wel, maar had liever in Amsterdam gezeten.
Ik: Waarom?
Luke: Misschien konden we iets leuks gaan doen.
Ik: Jij en ik? Grapje?
Luke: Nee, ik ben serieus! Ik moet de hele tijd aan je denken.
Ik: Ik ook aan jou
Luke: XX
Ik leg mijn telefoon weg en loop naar beneden. Jackson zit tv te kijken, samen met Anna. Vroeger zat mijn vader er ook altijd bij, maar mijn vader is niet meer bij ons. Een maand geleden heeft hij een ongeluk gehad en is aan zijn verwondingen overleden. Mijn moeder heeft het er de hele tijd over dat ze ergens overnieuw wil beginnen, maar ze weet niet waar. Het liefst zo ver mogelijk hier vandaan. Ik ga naast Jackson op de bank zitten. 'Goede morgen zussie'. 'Wat ben jij vrolijk'. 'Het is gewoon een goede dag' zegt hij. 'Heeft mam verteld waar ze naartoe wil ofzo'? 'Nee, ik ben gewoon vrolijk. Dat mag toch wel'? 'Natuurlijk'. Ik loop naar de keuken een eet mijn ontbijt. Ik loop terug naar boven en kijk weer op mijn mobiel. Een DM van Luke.
Luke: Een rare vraag misschien, maar ik wil je echt heel graag beter leren kennen. Heb je zin om te Skypen? X
Ik: Dat is niet raar hoor! En ja, dat is helemaal goed. Mijn Skype naam is: EvaatjeJones. Zullen we vanavond om 20:00 uur Skypen?
Luke: Prima. Tot vanavond.
Ik: tot vanavond.
Ik leg mijn mobiel weg en ga douchen. Na het douchen kleed ik mij aan en loop terug naar mijn kamer. Ik bekijk insta en Snapchat. Niks bijzonders. Ik loop naar beneden. Mijn moeder zit achter de laptop en over de hele tafel liggen papieren. 'Kan ik ergens mee helpen'? vraag ik. 'Dat is heel lief van je, maar ik wil dit echt zelf doen'. Ik ga aan de tafel zitten. 'Wat ben je aan het doen dan'? 'Ik ben voor een huis aan het kijken. Ik wil nog niet zeggen waar, want ik wil dat jullie er allemaal bij zijn en ik wil het zeker weten'. 'Oké, dan zal ik je met rust laten'. Ik loop terug maar de woonkamer waar Jackson en Anna nog steeds een film kijken. Ik ga bij hen zitten en kijk mee met de film.

The fan girl ft. 5 seconds of summer ~Dutch~ #netties2016Where stories live. Discover now