Verrassing!

494 22 0
                                    

Ik geef Luke een kus en loop dan naar binnen. Uitgeput ga ik in bed liggen. Binnen een paar minuten val ik in slaap.

Ik loop over een weg heen. Er is helemaal niemand. Luke en Jackson lopen naast mij. Ik kijk achterom. Mijn moeder, Anna, Ashton, Michael en Calum lopen daar. Allemaal kijken ze erg triest. 'Wat is er aan de hand'? vraag ik aan Luke. Hij negeert mij compleet. 'Jackson'? Ook hij zegt niks terug. We komen aan bij een auto. De auto van mam! De jongens stoppen met lopen. Ik loop door. Ik moet zien wat er is. Dan zie ik het. Iets wat ik liever niet had willen zien. Er ligt een meisje op de grond. Ze heeft bloed op haar gezicht en haar benen liggen in een rare hoek. Ik Kijk beter. Dat ben ik! Ik zak naast mij neer. Ik kijk op naar de jongens. Allebei hebben ze tranen in hun ogen. Mijn moeder en Anna staan te huilen. Anna word getroost door Ashton en mijn moeder door Michael. 'Ik hou van je' fluistert Luke. Ik ga staan en kus hem. Hij lijkt niks door te hebben. De tranen lopen nu ook over mijn wangen. Ik ben Luke kwijt en hij mij.

'Eva'? Niemand zegt mijn naam, ik verbeeld het mij vast. Niemand zal mijn naam ooit nog noemen. 'Eef'! Het is Luke. Langzaam open ik mijn ogen. Luke zit op mijn bed. 'Zie jij mij'? 'Ja, waarom niet? Gaat het wel goed? Je ziet een beetje bleek'. Het was maar een droom! Ik geef Luke een knuffel. 'Gewoon een beetje slecht geslapen. Maar wat kom je hier doen'? vraag ik verrast. 'Ik dacht, misschien heb je zin om iets leuks te doen'. 'Altijd. Wat wil je gaan doen'? 'Uhm, misschien de omgeving laten zien. Jij hebt er nog maar vijf procent van gezien'. 'Ja is goed'. Luke staat op. 'Zie ik je dan zo buiten'? 'Ja'. Luke geeft mij een kus en loopt dan naar buiten. Ik trek mijn kleren aan, doe mijn haar en make-up en loop dan naar beneden. Snel eet ik een broodje en drink een glas melk. Mijn moeder zeg ik gedag. Ik pak nog wat geld en mijn mobiel en loop dan naar buiten. Luke staat al buiten te wachten. 'Dat je het alvast weet, vanavond hebben we een feestje' zegt Luke. 'Van wat'? 'Dat is een verrassing'. Luke pakt mijn hand en samen lopen we door de straten van Sydney.'Op de foto's was het al mooi, maar in het echt is het nog mooier'. Luke knikt. 'Als het middag is, eten we een broodje in een cafeetje. Onderweg komen we ook een Mac Donalds tegen. Er hangt een geniaal bord. 5sos band kom binnen voor gratis eten. Luke maakt er een foto van en we lopen verder. Tegen het eind van de middag lopen we weer terug naar huis. 'Trek iets moois aan' zegt Luke. 'Hoe laat moet ik waar zijn'? 'Om half 8 bij ons'. 'Oké'. Ik geef Luke een kus op zijn wang en loop naar binnen.

P.O.V. Luke

'En'? vraagt Ashton als ik binnen kom lopen. 'Alles gaat volgens plan. Ze heeft niks door'. 'Dat is mooi'. 'Waar is de verrassing'? vraag ik. 'Op bestemming. Het was geweldig om op te halen! Leuke foto trouwens' zegt Ashton lachend. 'Ja hé! Daar moeten we zeker gebruik van maken'. Ashton knikt. Ik ga naast Calum op de bank zitten. 'Wat eten we'? vraag ik. Net op dat moment gaat de bel. Michael staat op en rent naar de deur. Ik gok van pizza. Michael komt na een paar minuten de kamer weer binnen, met pizza. Allemaal gaan we aan tafel zitten en we vallen aan. Na het eten gaan we ons allemaal omkleden en klaar maken. En om half 8 is Eva er. We blinddoeken haar en stappen in de auto. 'Wat gaan we doen'? vraagt Eva. 'Dat is een verrassing'! zegt Calum.

The fan girl ft. 5 seconds of summer ~Dutch~ #netties2016Where stories live. Discover now