ÖZEL BÖLÜM -2

4.5K 150 29
                                    

LUTFEN DUYURUYU OKUYUNUZ !!!

Selam arkadaslar ben yazariniz ve size 2,09 bin olma serefimize uzun ve guzel bir bolum yazmaya calistim. Umarim begenirsiniz ve okursunuz. Destek veren herkeze tesekkurler. Son birsey daha bundan sonra ozel bolum olarak haftada bir kez uzun uzun bolumler yayinlicam. Lutfen okumada kalin. Hepinizi seviyorum. İyi ki varsiniz degerli okuyucularim (͡° ͜ʖ ͡°)

***************

Saat gece iki civarindaydi. Bebegim dokuz ay sekiz gunluktu. Neredeyse dogdu dogacakti. Karnima giren sanci ile uyandim ve bagirmaya basladim.

- korayyy korayyyyyy uyannn korayyyy !

- yine ne var

- koray bebek gelio beni hastaneye yetistir !

KORAY'DAN

Saat gece ikiye gelirken eylulun bagirmasi ile uyandim. Yataktan firlayip cebime arabanin anahtarini ce telefonumu aldim. Eylulu kucaklayip arabaya indirdim. Tam valizi almaya yukari cikacekken eylulun sancilari daha da cogaldi. Direksiyona gecip hizla surmeye basladim. Hastaneye gelince

- sedye getirin karim doguruyo !

Beni goren bi kac hemsire sedye ile kostu. Eylulu arabadan indirip hizla ameliyathaneye soktular. Ben ise kapida oturmus bekliyordum. Bir hemsire cikip konustu.

- bebegin valizi hazir mi

- hemen gelicek karim iyi mi

- maalesef hicbir bilgim yok

Deyip iceri girdi. Telefonu cikarip merti aradim.

- lan hayirdir bu saatte

- eylul doguruyo bebek cantasi evde kalmis eda yerini bilio anahtarda var getirir misiniz cabuk olun ama

- geliyoruz kardesim

Deyip kapatti. Eylulun bagirma seslerini duyunca ameliyathaneye daldim. Ama iki hemsire tarafindan sorla cikarildim. Ciktigimda mert ve eda kapidaydi. Cantayi alip hemsireye uzattim. Eylulun bagirma sesini duydukca icim gidiyordu. Mert ve eda girmemem icin zor tutuyordu beni. Saat dorde gelirken bir aglama sesi duydum. Hemsire elinde sarisin bir bebek ile onume geldi. Kucagima verip adini sordu. Eylulunde durumunun iyi oldugunu ve odaya aldiklarini soyledi. Kucagimda afra ile odaya girdik. Eylul bizi gorunce aglamaya basladi. Yanina oturup alnini optum.

- aglama hayatim aglama sen bana dunyanin en guzel hediyesini verdin. Bana en guzel babalik duygusunu yasattin. Eylulum hayatim seni cok seviyorum. Ama bir sorun var bu sana benziyo bi daha yapalim bana benzesin

Odadaki herkez guluyodu. Mutluydum mutluyduk. Aframiz sonunda dogmustu. Canim kizim benim. Aslinda azcik da babaannesine benziyordu. Annemde eylul gibi sarisin ve guzeldi. Hemsirenin gelmesi ile aeylul afrayi kucagina aldi. Emzirme vakti olunca mert ile disari ciktik.

- hayirli olsun kardesim

- sagol kardesim darisi sizin basiniza

- aminnn

Karsidan eylulun annesi ve babam geliyordu. İlk olarak bana sarilip durumu sordular. Hemsire cikinca hep birlikte odaya girdik. Eylul cok mutluydu ve afrayi yanindan ayirmak istemiyordu. Bende cok mutluydum karimin bana bu kadar guzel hediye verdigi icin. Afra aglamaya baslayinca kucagima aldim. Kafasini boynumun girintisine sokup uyumaya basladi. Anneside boyleydi bunun. Bur o tarafa bir bu tarafa sallrken artik uyumustu. Besigine koyup odadan ciktim. Doktorla konusup ne zaman taburcu olabilecegimizi sordum. Bugun oglen cikacaktik. Bebek besigi firmasini arayip kucuk pembe bir besik istedim. Afranin odasinda besigi vardi ama bizim odaya da gerekti. Eylulun yattigi odaya girdigimde herkez gitmisti. Birtek arkadasimi yalniz birakmam diye bagiran eda vardi. Edaya geldigimi soyleyip gitmesini istedim. Malum o da hamile ve bizim icin yorulmasina gerek yok. Eylulun yanina oturdum. İlk olarak aframi optum. Eylulu de unutmadim yoksa kavga meselesi olurdu. Eylul iyice kolumun altina girmisti. Ve konustu.

- cok mutluyum biliyor musun boyle icimdeki mutlulugu anlatamam kipir kipirim afranin dogusu tam bi aile olmamizi sagladi gozlerinin icine bakiyorum da kizimizin icindeki masumluk saflik o bebeksi yuz beni benden aliyor koray ben bunlari hak edecek kadar naptim seni kizi hakedecek kadar naptim koray

Gozunun onundeki yasi sildim ve alnini optum. Alnimi alnina yaslayim uzun uzun gozlerinin icine baktim. O kadar mutluyduk ki. Sagolsun iceri hemsire girdi ve taburcu olabilcegimizi soyledi. Cantayi toplayip asagi indirdim. Daha sonra afrayi kucagima alip eylulun kolunun altina girdim. Yavas yavas arabaya ilerledik. Eylulu bindirince bende kendi yerime gectim. Ve surmeye basladim.

EYLUL'DEN

Eve gelince ilk olarak afrayi emzirdim. Yanimda pembe bir besik gorunce gulumsedim. Korayin isleri iste. Afraya baktigimda gogsumde uyumustu. Yavasca kucagimdan indirip besigine koydum. Benim masum kizim. Tam yatagima uzanmis uyuyacakken kapi tiklandi. Gelmesini soyledigimde nermin teyze gelmisti. Elindeki zarfi bana uzatti ve konustu.

- sana gelmis kizim

- sagol nermin teyze de koray nerde

- sirkete cagirmislar acilmis gitti

- sagolasin nermin teyze

Elimdeki mektup zarfini actim ve okumaya basladim.

"Selam Eylul

Ben emre. Hani seni ortada birakmistim ya o emre. Canini yakan emre. Aptal emre. Gerizekali emre. Okuz emre. İt emre. Sen ne demek istersen o emre. Evlenmissin hemde korayla. Hayirli olsun ne diyim ki. Benle mutlu olamadin korayla mutlu ol. Duydum ki dogurmussun. Afraymis adi. Hayal ediyorum da senin kadar guzeldir heralde. Ya da senden daha guzeldir. Eylul beni yanlis tanimani istemem. Normalde seni birakmazdim ama ickiliydim. Hicbirsey hatirlamiyodum. Zaten hatirlamadigim icin kiz korunamadi ve hamile kaldi. Eylul ben seni severek evlendim. Amerikada yasiyorum. Sirf senin o guzel yuzunu gorup aci cekmemek icin. Benimde bir kizim oldu. Adini da eylul koydum. Sana benziyor. Senin gibi sarisin ve guzel. Onu gordukce seni goruyorum eylul. Bunlari neden mi anlatiyorum ?? Kendimle yuzlesmek icin. Acimi bastirmak icin. O kizi hic sevmiyorum eylul. Sirf kizim icin katlaniyorum. Ben hala seni seviyorum ve sana asigim. Artik is isten gecti ama benim icimdeki aciyi kaldirir misin ?? Beni affeder misin ?? Sen affettigini soyle ben hissederim eylul. Lutfen beni affet eylul !!! "

- affetmicem emre seni affetmicem ve bu bir omur surecek sen benim canimi yaktin umarim seninde canin yanar emre

Besikteki kipirdanma ile besige baktim. Afra hanim uyanmisti. Mektubu dolaba koyup afrayi kucagima aldim ve asagi indim. Hava ilikti. Saate baktigimda korayin gelmesine bir saat vardi. Kizimi da alip bahceye ciktim. Salincaga oturup afra ile konusmaya basladim.

- annesinin guzeli sen nasil boyle tatlisin yaa yerim ben seni guzel kizim benim canimin ici benim fistigim benim

Burnuma gelen koku ile afrayi kucaklayip odasina cikardim. Altini actigimda kakasini yapmisti. Hemsirenin gosterdigi gibi bezini degistirdim. Gobegine dikkat etmistim. Ustunu cikartip mor kiyafetlerini giydirdim. Bezi atmaya iniyodum ki merdivende korayi gordum. İlk olarak benim anlimi optu ve daha sonra afrayi aldi.

- hayatim bi ustunu degistir elini yuzunu yika ne bu ozlem

- dokuz aydir gorusmiyoz biz kizimla sus bakiyim sen

Gozlerimi devirip afrayi aldim. Bezi cope atip afrayi odasina goturdum. Bir guzel emzirip yatirdim. Telsizi ayarlayip asagi indim. Koray yemek masasina oturmustu bile. Telsizi kenara koyup bende oturdum. Afra hakkinda konusarak yemegimizi yedik. Tam koltuklara gecicekken telsizde aglama sesi duydum. Yukari ciktigimda afra agliyordu. Kucagima alip asagi indim. Ben koltuga oturunca koray afrayi elimden aldi. Alnindan opup o bebeksi kokusunu icine cekti. Bende hemen fotograf cektim. Daha sonra ucumuz cekindik. Gercekten mutlu bir aile tablosuyduk. Kucuk yasta olmamiza ragmen olgun bir anne ve babaydik. Biraz daha korayla televizyon izledik. Tam kalkacakken afranin korayin kollarinda uyudugunun gordum. Koray yavasca yerinden kalkip odaya cikiti. Afrayi besigine yatirip optu. Bende ustumu degistirip yataga girdim. Korayda ustunu degistirip yanima geldi. Kollarimi korayin beline sarip kafami gogsune koydum. Korayda saclarimi opmustu. Bugun cok yoruldugum icin direk uyudum.

BÜYÜK DEĞİŞİMDove le storie prendono vita. Scoprilo ora