BOLUM -39

2.8K 124 4
                                    

Bugun sabah korayla ailelerimize soylemek icin karar aldik ve aksam yemegine eda ve merti cagirdik. Simdi ise asagi kahvaltiya inicem. Elimdeki yuzugu fark edip cikardim ve kutusuna koydum. Asagi indigimde herkes kahvaltidaydi. İlk olarak gunaydin dedim ve aksam eda ve mertin yemege gelcegini soyledim. Annem ve dayim hosnutlukla karsilamisti. Bir guzel kahvalti yaptim. Daha sonra karsimda duran tskim elbiseli yakisikliya baktim. Bi saniye bi saniye korayin kravati bagliydi. Korayi odaya cagirip bende ciktim. Koray odaya gelince konustum.

- kravatini kim bagladi

- betul

- neee o kiz seni seviyo nasil yaklasa bilirsin

- eylul kravat bagladi sadece

- bundan sonra benden baskasi sana kravat baglamayacak

Deyip calisma masamda duran makasi elime aldim. Koray durumu anlamaya calisirken kravati kesiverdim. Ohhh canima deysin. Koray ise saskin saskin bakiyordu. Aklima gecen gun koraya almis oldugum kravat geldi. Dolabimdan cikarip bir guzel bagladim ve dudaklarina yapistim. Eger amcam cagirmasaydi daha kotu seyler olabilirdi. Koray gidince bende asagi indim. Mutfaktan cips alip televizyon karsisina gectim. Evde aksam misafir olcagi icin hazirlik coktu. Cesit cesit yemek yapiliyordu. Yapin yapinda bogazda kalmasin ama ajsjsjs :D Saat annemlerin cikis saatine dogru gelince bende yukari ciktim. Ustumdeki geceliklerden kurtuldum. Altima kot pantolon ustume siyah cool yazan tisortumu giydim. Hms idare edersim iste. Sacimi topuz yaptim. Tam odadan cikacakken yuzugu gordum. Elime alip hemen taktim.

Asagi indigimde annemler gelmisti ve edalarda kapidaydi. Herkez ac olunca masaya gectik. İlk olarak onumuze kasarli domates cirbalari geldi herkez afiyetle icti. Tavuk soteyi de yedikten sonra tatli zamaniydi ve ben artik dayanamicaktim. Korayin elini tutarak masaya koydum. Yuzugumu gormeleri icin dua ediyordum.

- bizim size soylememiz gereken bisey var

Annem : o yuzuk ne eylul

- anlaticam ama sakin olucaksiniz

Dayim : dinliyoruz eylulcum

- biz korayla birbirimizi seviyoruz

Koray : hemde iki senedir ve ben eylule evlenme teklifi ettim

Annem : sacmalamayin siz kuzensiniz

- oz kuzen degiliz ama

Annem : sen bunu nerden biliyosun

- koray anlatti

Annem : hayir hayir bu evlilik cok sakincali hayatta olmaz

- siz ne kadar karsi cikarsaniz cikin evlenicez

Koray : baba sen bisi demicek misin

Dayim : eylul ayni annen gibisin bizde onu babana vermek istemeyince bu duruma dustuk onca yil orda yasadiniz bizde cok karsi ciktik ama dinlemedi annen ve simdi sen anneni dinlemiyosun ben sizin arkanizdayim evlenin mutlu olun

Dayima o kadar sıkı sarilmistim ki anlatamam. Annem ise kendi hayatindan kesit alinca bisey diyemedi. Annemin gonlunu alip onada sarildim. Eda ve merte de sarilmayi unutmadim. Tum aksam konustuk. Ev hazirdi. Esyalar ise yarindan ihtibaren alinacak dosenecek tum bu isler bitince dugun olacakti. Cok mutluydum cok yani anlatilmaz yasanirdi. İmkansiz bir ask mutlu bir evlilige adim atiyirdu. Eda ve mert evine gidince bizde odalarimiza ciktik. Yarin sabah erkenden alisverise gidecegimiz icin hemen yatip uyudum.

BÜYÜK DEĞİŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin