BOLUM -21

4K 159 15
                                    

Sabah uyandim. Saate bakmak icin telefonumu elime aldim. Ekrani acar acmaz emre ile benim fotografimi gordum. Telefonu bir kenera firlattim. Bir yandan agliyordum bir yandan elime gecen ne varsa duvara firlatiyordum.

- senden hick nefret hick ediyorum hick sen hick kimsin hick sen hick beni hick aldatirsin hick opusmedik hick diye hick oldu hick bunlar hick agagagagagagg

Kapinin acilmasi ile kapidan koray annem ve dayim girdi. Koray ellerimden tutup bana sıkıca sarildi. Annem ve dayim saskinca bakiyordu. Koray aciklamak icin konustu.

- emre eylulu aldatmis eylulde yatakta yakalamis

Annem yanima oturup bana sarildi. Dayim konustu.

- artik sirkete gelmenize gerek yok baska sekreterler gelcek siz dinlenin

Deyip odadan cikti. Biraz daha annem sarilmisti ve gitmisti. Odada sadece koray ve ben kalmistim. Koraya donup konustum.

- korayy neden bunlar benim basima geliyor

- ssst dusunme bunlari hepsi gececek

- ne zaman ne zaman gececek koray ne zaman aci bitecek

Koray alnimi opup konustu.

- melegim ben senin yaninda oldugum surece bunlara izin vermem sen biraz akillan beni dinle aci maci kalmaz

Koraya sıkıca sarildim. Koray bana gulumseyip elimden tuttu. Dolaptan ince bir carsaf alip merdivenlerden asagi indik. Tam bahceye cikicakken hizmetcimiz ton ton teyze bizi durdurdu.

- cocuklar sizi yeni hizmetcimiz betulle tanistiriyim

Bizde onayladik. Kiz cok cirkindi ama koraya yicek gibi bakiyordu. Korayin beline ellerimi doladim ve kiza o benim bakislari attim. Kiz ise bana sinir olmustu. Koray kolunu belime sarinca bahceye ciktik. Buyuk bir agacin altinda hamak vardi. Hizlica kosup yattim. Korayda yanima yatmisti. Hamak kucuk oldugu icin biraz altli ustlu duruyorduk. Ustumuze carsafi orttuk. Korayin koluna yatip saclari ile oynadim. Su an emreyi dusunmek istemiyordum. Emre yerine korayi dusunuyordum.

Kusursuz yuzu bakislari verdigi huzurla o kadar mutluydum ki. Ben bir salaktim ve korayi secmeyip mal gibi emreye guvendim. Gercekten salaktim ve maldim. Nasil bu kadar gerizekali olabilirim ki ben kim emre kim. Koray biseyler dusundugumu anlamis olcak ki

- hopp kizim yine ne dusunuyon

- hic hicbisey

- yalan soyleme

- nasil seni secmeyip emreyi sectigimi gerizekaliligimi dusunuyorum

- bosver bunlari sen yat ben geliyorum

- koray ya gitme

- körey ye gitmaa

- korayyy

- tamam tamam gitmiyorum

- canim sıkıldı

- beni izle sıkıntın gecer

- oha gercekten mi

- gercektenn (^.^)

- seyy bugun avm ye gitsek yaa

- tamam hazirlan cikalim

Hamaktan kalkip odama kostum. Siyah sortumu giyip ustume mor yarim tisortumu giydim. Saclarimi tarayip eyeliner ve rimelimi surdum. Tam parlaticimi surerken korayin sesini duydum. İmdaaat tecavuz ediyolar diye bagiriyodu. Kosarak korayin odasina girdim. Yeni kiz korayi opmeye calisiyodu korayda kaciyodu. Kizin sacindan tutup kapinin orayi firlatip konustum.

- yaa bizim bu hizmetcilerden cektigimiz ne be yeter biktim ben artik hizmetci dovmekten

Korayin elinden tutup asagi indirdim. Beraber ayakkabilarimizi giyip arabaya bindik. Biraz yol aldiktan sonra avm ye geldik. Hemen d&r girip universiteye hazirlik konu anlatimi ve test kitabi aldim. Koray ise bana deli misin bakisi atiyordu. Asagi kirtasiye bolumune girip bir defter mavi siyah kirmizi pilot kalem uclu kalem uc silgi alip ciktim. Koraya baktigimda sıkılmısa benziyordu. Hemen kolunun altina girip yukari kata surukledim. Birer iskender ismarladim. Ama yine doymamistik ve gecen gunku gibi kahkahaya bogulduk. Birer kucuk boy pizza yiyip eve donduk. Gelince annem ve dayim kahve iciyordu. Bende test kitaplarini yukari koymaya gittim. Kapimin calinmasi ile kapiya dondum. Koray elinde bir kutu ile gelmisti.

- seyy yeni telefonun eski telefonunda ki herseyi indirdim

- eskisinine noldu

- duvara carpmissin game over

Koraya gulup teaekkur amacli sarildim. Saat gec oldugu icin uyumaya yatagima girdim. Ve uykunun o huzurlu kollari.

BÜYÜK DEĞİŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin