BOLUM -27

3.9K 140 6
                                    

Sabah uyandigim da hava biraz sogumustu. Malum kis geliyo. Bugun tatil oldugu icin korayin odasina girdim.

- korayyyyyyyyyyyyy !!!

- ne bagriyon lan

- kalk kis geldi alisverise gidiyoz

- taam giyinip geliom

- cabuk ol

Bende odama girip kot pantolonumu ve yarim kollu tisortumu giydim. Asagi indigimde koray masadaydi. Betul cilve yapiyordu koray ise yuzune dahi bakmiyodu. Aferin benim akilli sevgilime. Yerim lan ben seni. Tipine gurban yarim. Kendine gel eylul.

- tamam betul cilven bittiyse sie go canim

Betul saskin bir sekilde mutfaga giderken bende masaya oturdum. Koray ise kahkahalara bogulmustu. Yemeklerimizi yiyip cikmaya karar verdik. Arabaya binip hizla avmye girdik. Vee baslasin alisveris.

İlk olarak borda bir kazak aldim. Cok hosuma gitti yani. Daha sonra birde beyazini almaya karar verdim. Bir tane ustu beyaz alta dogru mor olan kazak aldim. Bir tane siyah yirtik pantolon aldim. İki uc tane tisort esofman ve gecelik aldim. Benim alisverisim bitince korayinkine baktik.

Elime cesit cesit kiyafet doldurup korayi kabine soktum. Bende oturup bu oldu bu olmadi diye sinir etmeye basladim. Koray beni yanina cagirinca kalkip yanina gittim. Kolumdan cekip beni kabine soktu. Vucutlarimiz birbirine yapismisti ve dudaklarimiz degerken konustu.

- o olmadi bu olmadi ne aliyim ben

- iyi be ne halin varsa gor

Tam cikacakken kolumdan tutup dudaklarima yapisti. Uzun bir opusmeden sonra kabinden ciktik. Koraya begendiklerimi aldik. Aksa olmustu neredeyse yukari cikip kfcden yemek yedik. Walla gencler benim yedigim tavuk o kadar terbiyeliydi ki hanim abla beni yime diyodu ajsjsjsjsjsj. Cok komik dimi ajsjsjsjs. Koray yine mal mal seyler dusundugumu anladi ki

- eylem dunyaya don

- ok. Hmm. Peki

- ee aksam napalim

- cok yorgunum ben eve gidince uyucam

- iyi bende betulle vakit geciririm

- ne diyon lan sen seni de sikerim betulu de adam olun

- icinden haydo cikan eylulun drami ahahah

- demek oyle koray bey haa sen gec dalgani

Masanin altindan paketleri alip hizla avm cikisina ilerledim. Koray da pesimden geliyodu. Onume gelen taksiye atlayip ilerlemesini soyledim. Evin onune gelince parayi odeyip indim. Hizmetcilerden biri gelip annemle dayimin ankaraya gittigini yarin aksam donecegini soyledi. Bende he deyip hizla yukari ciktim. Kapimi kitleyip aldiklarimi yerlestirdim. Elime telefonumu alip sosyal medyada gezinmeye basladim. Koray gelmisti ve kapimi yumrukluyordu.

- eylullll ac su kapiyi eylulll !!!

Yerimden kalkip kapiyi actim ardindan kitleyip sadece ikimizin duydugu tonda konusmaya basladim.

- koray sen beni sevdigine emin misin surekli ortada bi betul lafi eger beni sevmiyorsan git o sumukluyle cik sende terket aq tek kaliyim ben diyorum koraya guveneyim asik oldugum adama guveniyim koray efendi betul desin koray beni sev-

Koray dudaklarima yapismisti. Ben ise ittirip devam ettim.

- koray beni sevmiyorsan opuserek bana daha fazla ani birakma

- eylul gulum sen mal misin tabiki seni seviyorum napiyim o sidikliyi benim varimda yokumda sensin bu kadar

Bu sefer korayin dudaklarina ben yapismistim. Uzun sure opusmustuk. Ayrilinca korayin agzindan dokulen kelime seni seviyorum olmustu. Bende sarilinca mal mal odada donmustuk. Yarin okul oldugu icin korayi odadan gonderdim. Hemen bir dus alip saclarimi ordum. Geceliklerimi giyip derin bir uykuya daldim.

BÜYÜK DEĞİŞİMWhere stories live. Discover now