BOLUM -11

4.5K 182 4
                                    

Saat oglen on ikiye gelirken cavidan uyandirmaya geldi. Sabah kahvalti icin geldiginde uyumak istiyorum deyip kovmustum. Simdi ise korka korka gelmisti.

- eda hanim geldi asagida

- tamam

Deyip gonderdim. Sis olan gozlerime aldanmayip sacimi elimle duzelttim. Asagi indigimde uclu koltukta koray televizyon izliyordu. Eda da tekli koltukta oturmus beni bekliyordu. Bende diger tekli koltuga gecip basimi geri yasladim.

- cavidannnn

- buyrun efendim

- agri kesici getir

Cavidanin getirmis oldugu agri kesiciyi susuz oylece yutmustum. Merakli gozlerle bakan edaya donunce konusmaya basladi.

- iyi misin canim

- idare eder

- ayyy gozlerin sismis senin yoksa mutluluktan agladin mi

Gozlerimi devirip konustum

- hayir

- ee niye agladin

- bosver cok da onemli degil

- eee anlat dun noldu

- deniz kenarinda yemek yedik ardindan teklif etti kabul ettim

- bu kadar mi

- bu kadar

Midem bulandigi icin mutfaga dogru ilerledim. Kapinin esiginde durdugumda cavidan benim hakkimda ofkeli ofkeli ofkeli konusuyodu. Beni goren kiza sus isareti yapinca kiz bisey demedi cavidan ise yeter yaa biktim biktim sanki onun hizmetcisiyim aq bi afra bi tafra egosundan yenilmiyo hanfendi yok basi agrir yok orasi agrir gecen gunde ne guzel korayla opusuyoduk pislik yakaladi bizi. Yoksaa ben korayi yataga kadar atardim. Kaltak kiz. Son sozu soylemesi ile kan beynime sicradi. Sacindan tutup salonun ortasina firlattim. Eda ve koray sok olmustu. Cavidan ise cigiriyordu. Hemen ustune cikip yuzunu tirnaklarimi pacaladim. Cavidan ciglik atarken belimde iki el hissettim. Dayim ve annem gelmisti. Cavidani tekliye oturtup dayim konustu.

Dayim : noluyo eylul

- bu kiz benim hakkimda konusuyodu

Dayim : dogru mu cavidan

- hayir efendim yalan soyluyo

- ne yalani lan kaltak dedi bana ilk kendine baksin

- nerem kaltakmis benim

- benden gunah gitti biz geldigimiz ilk gun bu kiz etegini gotune kadar cekmis gomleginin dugmesini yariya indirmis korayi azdirmaya calismisti korayda kizi operken ben yakaladim bugun mutfakta da ilk benim hakkimda konustu amaci korayi yataga atmakmis ben yakalayinca da kaltak olmusum hepsi bu kadar

Kiz bu kadar ileri gidemecegimi dusununce got olmustu ve ozur dileyip aglamaya baslamisti. Dayim ise sinirden oluyodu. Koraya dondugunde ickili oldugunu ve bir anda optugunu soylemisti. Kiza gelince isine son verilmisti. Ohh canima deysin. Allahin gerizekalisi. Telefonumun calmasi ile eda yanindaki masadan telefonu alip bana uzatti. Annemlerde yukari ciktilar. Arayan emreydi.

- efendim

- naber guzelim

- iyi sen

- kac kez whatsapptan mesaj attim

- gormedim canim

- bulusalim mi

- eda bizde bugun olamaya bilir

- eda da gelsin sahilde ki balikciya gelin

- iyi geliyoruz

Edaya anlatip ustumu degistirmeye ciktim. Altima yirtik kotumu giyip ustume mavi tisortumu giydim rimel ve parlatici surup sacimi taradim. Hazir olunca asagi indim. Eda ile ayakkabilarimizi giyip sahile dogru yuruduk. Sahilde mert de vardi. Eda ile mert sarilinca bizde emre ile sarilmistik. Emre alnimdan opup elimi tutmustu. Balikciya gidip birer balik ekmekle kola soyledik. Saat dorttu ve ben yeni kahvalti yapmistim. Ekmeklerimiz bitince deniz kenarina gittik. Emre ben eda ve mert oturmustuk. Eda bugunku olaylari anlatmisti veherkez saskinca bana bakmisti. Evet biraz vahsi olabilirdim. Emre beni kolunun altina alip yanagimi optu

Emre : kimin sevgilisi

Eda : gercekten birbirinizi iyi buldunuz

- nasil yani

Mert : emre biraz kavgaci olabilir

Eda : biraz mi yalan soyluyo baya bi kavgaci

Emreye baktiginda ben masumum bakisi atiyordu. Deli bu cocuk yaa. Kollarimi beline sarip sikica sarildim. Bebegim benim yaa. Emrede bana sarilinca eda hemen fotografimizi cekti. Saat gec olunca mert edayla bende emre ile arabaya bindim. Eve gelince emre yanagimdan optu. Bende emreyi optum.

- yarin sabah sekizde hazir ol kahvalti yapma

- tamam sevgilim

Deyip arabadan indim. Alarmimi yedi bucuga kurup eve girdim. Annem dayim koray oturmus gulusuyorlardi. Tabi koray beni gorunce buz kesildi. Bende yorgun oldugumu soyleyip odama ciktim. Yarin erken kalkacagim icin hemen ustumu degistirip uyudum.

BÜYÜK DEĞİŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin