BOLUM -40

3.1K 116 2
                                    

Sabah uyanir uyanmaz giyindim. Asagi indigimde korayda hazirdi. Hep beraber kahvalti yaptik. Kahvaltidan sonra edalari da alip alisveris merkezine gittik. İlkolarak siyah ve beyaz yatak odasi takimi gozume carpti. İyice inceledik hem rahatti hem kullanisliydi. Korayda begenince aldik. Daha sonra salon takimi bakmaya gittik. Gozume carpan pembe takimi almak icin can attim. Yanina da beyaz deri ile dosenmis yemek masasi aldik. Salon isi bitince de misafirler icin yatak odasi bakamaya basladik. Koray ile sade krem bir takim begendik. Terasa ahsap bir salincak koltuk aldik. Ahsap masa takimi ve barbeku almayi ihmal etmedik. Tam kapidan cikcaktik ki cocuklara ozel puf yastiklari gorduk. Koray ile birbirimize bakip gulumsedik. Cunku aklimiza evlenme teklifindeki hikaye geldi. Korayin israri uzere aldik. Bi kat asagi inip mutfak icin tabak kasik catal tencere tava tost makinasi rondo blendir mikrodalga aldik. Sira hali ve perde secmeye gelmisti. Her odanin rengine gore hali ve perdeyi secmeyi unutmadik. Esyalar aksam ustu gelcegi icin hemen evden iki hizmetci istedik. Bizde ev dogru yol aldik. Hizmetci olarak betul ve aylin ablayi gondermislerdi. Betul hem agladi hemde temizlik yapti. Esyalar gelince aglamasi iyice artti ve ben konustum.

- betul daha fazla zirlicaksan git

Betul hemen toparlanip isine dondu. Bende evde hizmetci istemedigimden mutfagi kendim yerlestirdim. Ayy cok yorulmustum. Tezgaha oturup biraz dinleniyordum ki koray geldi. Kollarini belime sardi ve alnini alnima dayadi.

- evimiz cok guzel oldu hayatim

- hersey seninle guzel kocacim

Koray dedigim seye gulup dudaklarima yapisti. Ben ise alt dudagini dislemekle mesguldum. Mutfaga birinin girmesi ile duraksadim. Betul gelmisti. İslerinin bittigini ve gitmek istediklerini soyledi. Bende tezgahtan inip cuzdanimdan bir miktar para verdim. Ev tamamdi ve harikaydi. Teras falan cok guzeldi. Yatak odasi ve solanda mukemmeldi. Cocuk odasi cocugumuz oluncaydi. Bizde yakindaki markete gidip ev icin yiyecek bisiler aldik. Eve gelip tekrar yerlestirdik. Korayla eve gitcekken koray baska bi yola sapti. Nerey diye sorsam da soylemedi. Bir magazanin onunde durduk. İceri gelinlikle doluydu. Eda ve mert ise el salliyodu. Hemen bir gelinlik secip giydim ama begenmedim. Baska bir tane daha giydim ama onu da begenmedim. En sonunda bir tane begendim. Koray bana damatligini gostermeyince bende gelinligimi gostermedim. Magazadan cikip ayakkabi dukkanina girdik. Beyaz platform lame bir ayakkabi begendim ve aldik. Karsiya gecip birer lahmacun soyledik. Gercekten zengin olsak bile kroyduk. Hem yedik hem konustuk.

- dugun cumartesi olsun

Eda : kinada cuma olsun

- ama bindalli almadik kina almadik

Eda : gelcek olan benim annem ben mertin annesi senin annen

- bi de halalarim

Koray bizi kaldirdi. Bir magazaya girdik. Cesit cesit bindalli vardi. Gozume bir tane carpmisti. Alti salvar ustu straplez ve ustune tul ceket vardi. Cok begendim aldik. Altinada sarili kirmizili babet aldik. Baska bir dukkana girip kina kina tepsisi mum ve avucluk aldik. Saat gec olunca eve donduk. Annemlere herseyi anlattik. Annemde halamlari aradi. Halamlarin sadece birer oglu vardi baska da kimsesi yoktu. Ondan dolayi kalabalik olmicaktik. Tam korayla uyumak icin benim odama girerken annem bizi ayirdi. Bizde odalarimiza gecip uyuduk...

BÜYÜK DEĞİŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin