BOLUM -12

4.6K 174 19
                                    

Sabah alarmimin sesi ile uyandim. Hemen dolabimin onune gecip siyah sortumla gri tisortumu giydim. Saclarimi salip taradim. Eyeliner rimel ve parlaticimi surdum. Asagi indigimde herkez kahvaltidaydi. Annem konustu.

- nereye bebegim

- emre ile buluscaz

- kahvalti

- beraber yapicaz

Kapi calinca kapiya kostum. Ailem kapiya odaklansa da emreye sarilmayi ihmal etmemistim. Emre de biraz utansada ellerini belime koymustu. Annemle dayimada gunaydin demisti. Kapiyi kapatip evden ciktim. Arabaya binince emre yollari ezberlememi soyledi. Bende gittigimiz yerleri aklimda tuttum. Zaten fazla uzak degildi. Kucuk sirin bi evin onune gelince emre bana bir anahtar uzatti. Ustunde eylul ve emre yaziyordu. Anahtarla kapiyi actim. Kokudan emrenin evi oldugunu anlamistim. Emre elimden tutup kendi hazirladigi masaya goturdu. Bir yandan kahvalti yapip bir yandan emreye soru soruyodum.

- ailen nerde

- amerika

- sen neden burdasin

- okul orda zor burda okuyup belki ilerde gideriz

- ben

- tabiki ucumuz gidicez

- uc derken

- sen ben ve kizimiz

Dedigi sey beni sevindirmisti. Dusunsenize ilk askimla evleniyom falan. Evlenicez tabi ki sacmalamaz misiniz. Emreye bana vermis oldugu anahtari uzattigimda benim oldugu soylemisti. Kahvalti bitince sofrayi beraber topladik. Emrenin odasina cikip yatagina uzandim. Emrede yanima gelmisti. Kollarimi beline sarip kafami gogsune koydum. Sabah cok erken kalktigim icin uyuya kalmistim.

EMRE' DEN

Eylul kollarimda uyuya kalmisti. Sarisin yarim benim. Eylulu seviyordum ama benle ilk gun opusmedigi icon biraz kirilmistim. Tamam hakliydi ilk gunden onun icin zor olabilirdi ama bunda bisey yoktu. Ama surekli sarilip sirince gulmesi beni kendimden almayi basarmisti. Kafami eylulun boynuna gomup kokusunu icine cektim. Gozlerim iyice agirlasmisti. Bende eylulun omuzunda uyuya kalmistim.

EYLUL' DEN

Ne yani ikimiz de uyumus muyduk. Oha lan. Emreye baktigimda hala uyuyordu. Saat ise iki falandi. Emrenin boynunu omzumdan cekip yastiga koydum. Asagi mutfaga inip birer tost yaptim. Dolaptan kola alip bardaklara doldurdum. Hepsini tepsiye koyup emrenin odasina girdim. Tepsiyi calisma masasina koyup emrenin yanina yataga ciktim. Emreyi opup seslendim.

- emree emreee

- he bebegim

- saat iki olmus kalk biseyler yiyelim

- tamam

Deyip mutfaga gidiyordu ki durdurdum. Calisma masasindakileri gosterip guldum. Emre de uykusunu acinca yemeye basladik. Yemek fastli bitince emre ile pes oynadik. Ama bu korayla oynadigimiz kadar eglenceli degildi. Ve ben kazanmistim. Hemde bes sifir. Bana yenildigi acikca ortadaydi. Emre ise bisey olup olmadigi sormustu. Bende bisey olmadi diye gecistirmistim. Asagi inip biraz televizyon izlemeye karar verdik. Biraz televizyon izledik. Zaten televizyonda da hicbisey yoktu. Bende mutfaga gecip seftali sikmaya basladim. Seftali sulari hazir olunca emre ile birlikte icmeye basladik. Seftali sularimiz bitince konustum.

- saat alti olmus beni birakir misin

- bugun burda kalsan

- olmaz annemler yanlis anlayabilir

- peki

Deyince beraber evden ciktik. Arabaya binip yol boyunca muzik dinledik. Evin onune gelince hersey icin tesekkur edip emreyi optum. Eve girdigimde annem ve koray kahve iciyordu. Bende oturup kahve istedim. Annem ise soru yagmuruna tutmustu.

- eee naptiniz

- emrenin evine gittik bana kahvalti hazirlamis yedik falan evinin yedek anahtarini verdi

- ayy ne romantik baska

- pes oynadik

- kac kac bitti

- bes sifir ve bana yenildigi cok belliydi

- napsin cocuk ama iyi birine benziyo hem yakisikli da

Annemi he diye gecistirip kahvemi bitirdim. Odama cikip dus aldim. Saatin erken olmasina aldirmayip uyumaya karar verdim. Aslinda bugun guzel bir gun olmasini isterken sıkıcı olmustu. Umursamayip kendimi uykunun kollarina attim.

BÜYÜK DEĞİŞİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin