BOLUM -20

4K 159 12
                                    

Sabah erken kalkmistim. Alti falandi. Pazar oldugu icin hizmetciler izindeydi. Yani bugun rahattim. Aklima emre gelince bir guzel hazirlandim. Gonlunu almam lazimdi. Hemen anahtari ve telefonu alip ciktim. Giderken pastahaneden borek pogaca simit acma aldim. Sessizce eve girip mutfaga gectim. Masayi bir guzel hazirladim. Tam meyve sularini doldururken bir ses duydum. Bir kiz

- ahh evet bebegim devam et

Diye bagiriyordu. Korkarak yukari ciktim ve korayin odasina girdim. Gordugum manzara karsisinda sok olmustum. Koray bir kizi beceriyordu. Ne yani bu kadar kolay miydi. Aglayarak asagi indim. Telefonumu alip tam cikacekken emre bilegimden tuttu. Emreye donup bagirdim.

- cek o pis elini ustumden senden nefret ediyorum sakin bir daha karsima cikma

- ben ozur dilerim hersey biran da oldu

Boynumda ki kolyeyi kopartip yuzune firlattim.

- bak bu da bir anda oldu ve biz senle ayrildik

Kolumu bileginden kurtarip evden ciktim. Yol boyunca agladim. Eve gelince korayin odasinin onundeki duvara yaslanip bagirmaya basladim.

- evet sen hakliydin ben bir salagim hatta malim hayatta en guvenilmicek kisiye guvendim ve koluma taktim ikimizinde Allah belasini versin kendimdem hic nefret etmedigim kadar nefret ediyirum seni dinlemedigim icin kendimden utaniyorum koray yalvaririm affet beni!

Koray odadan cikip bana sarildi. Bende iyice goz yaslarimi saldim. Korayi o kadar ozlemisim ki anlatamam. Birlikte korayin odasina gectik. Koray beni kucagina yatirip sirtimi sivazladi. Ben ise kollarinda mayismistim.

KORAY'DAN

Ahh be guzelim o mal icin kendini uzdugune deymez. Ne kadar cok kokunun ozlemisim anlatamam. Saclarin o ipek saclarin opmeye doyamadigim saclarin. Seni cok seviyorum eylul. Bunu bagira bagira sahiplene sahiplene soylemeyi ne kadar cok isterdim ama gitmenden korkuyorum. Beni birakmandan korkuyorum. Eylulum benim. Sonbaharimin ilk ayi. Vucudumun seni ilk hissettigi soguklugum. Melek yuzlum benim. Dusuncelerimi bir kenara atip kollarimda misil misil uyuyan eylulu seyrederek uykuya daldim.

Off neredeyse bir saat uyuya bilmistim. Yataktan kalkip eylulun ustunu orttum. Aynaya gorebilecegi sekilde kucuk bir isim var hemen geliyorum yazdim. Arabanin anahtarlarini alip evden ciktim. Buyuk bir hizla emrelerin evine surdum. Geberticem o pici. Kapiya kosup yumruklamaya basladim. Emre kapiyi acar acmaz bir tane gomdum. İceri dogru ucmustu. Ustune oturup tekrar bir saga bir sola yumrukladim. Merdivenlerde ustunde carsaf olan kiz cigiriyodu. Emreyi birakip konustum.

- eylule dokunmicaksin hatta konusmucaksin ve hatta gorunmiceksin yoksa bu yemis oldugun tadimlik dayagin daha kotusunu yersin ve elimden sag cikamazsin

Ofke ile karnina bir tekme daha gecirip arabaya bindim. Eylul merak eder diye ayni hizla eve dondum. Kapidan girdigimde eylul uclu koltukta sigara icmeye calisiyordu.

- lan napiyosun sen

- sigara iciyorum

- sen bana icirmiyodun ama ben iciyorum o ayri konu da icemezsin

- icerim bal gibi de icerim

- o gerizekali icin degmez lan ve arti icmeyi bilmiyosun :Ddd

- iciyorum iste

Elinden sigarayi alip bir duman cektim. Cigerlerime kadar hissettigimde dumani saldim. Eylul de hayranlikla bakiyordu. Bir duman daha cekerken eylulun paketini alip kosmaya basladim. Eylul hem arkamdan kosuyodu hemde bagiriyordu.

- koray senin ben

- evet bebegim beni opmek mi istiyosun

Duvar kenarinda sıkıstirmistim eylule yaklasip dudaklarina dogru ilerlemistim. Eylul ise sımsıkı gozlerini kapatmisti. Geri cekilip kahkaha ile kendimi cimlere attim. Bu kiz opusmekten korkuyordu. Eylulde duvara yaslanmisti. Bunu firsat bilip eylulun dizine yattim. O ince parmaklari ile saclarimla oynuyordu. Eylulun elinden tutup mutfaga goturdum. Bana yemek hazirlamasini istedim. Aciktim aq napiyim. Yani arkadaslar romantiklik karin doyurmuyo. Eylul ise koca bir tava patates kizartmisti. Yanina da kola koymustu. Oturup ikimizde yumulmustuk.

Saat on bire gelirken yatmaya odalarimiza girmistik. Bisey olursa bagir diye elli kez eylulu tembihlemistim. Bugun aglamadigi icin yarin acisini cikara bilirdi. Halamdan sinir krizi gecirdigini duymustum. Korka korka yatagima ilerledim. Ama kulagim hala kapidaydi. Sonunda uyuya bilmistim.

BÜYÜK DEĞİŞİMWhere stories live. Discover now