BOLUM -28

3.5K 155 1
                                    

Yaza dogru

Yarin universite sinavi vardi. Zaman gercekten cabuk gecmisti. Koca bir yili devirmistik. Bugun okul vardi ama giyinmeden asagi indim. Kahvalti masasina oturunca annem sordu.

- kizim niye hazirlanmadin

- bugun okula gitmeyip son kez bakicam konulara

- uc aydir cok calistin yeter bence bu kadar

- olsun anne yaa

Gercekten su uc ayda korayda bende cok calismistik. Oysa gitcegimiz bolum fazla puan istemiyordu ve toru topu iki yildi. Dayimin holdingi bize birakmasini istemesi nedeniyle ikimizde isletme okuycaktik. Ama yine de derece ile girebilmek icin calismistik. Bu surede koray ile birbirimizi sık gorememistik ama universitede acisi cikcakti. Kahvaltimi yapip tekrar odama dondum. İlk olarak kimyaya calistim. Formulleri tekrar kontrol ettim. Sira geometriydi. Geometri bitince de yaklasik elli soru cozdum. Daha sonra diger derslere calistim ve test cozdum. Telefonuma mesaj gelmisti. Actigimda annem oldugunu gordum. Aksam yedide hazir ol motivasyon yemegine cikicaz annemi onaylayip bende mesaj attim. Biraz daha test cozup edebiyatta unlu sairlerin siir isimlerini ezberledim. Saat yediye gelirken dus aldim. Altima siyah yirtik kotumu ustume beyaz yarim tisortumu giydim. Saclarima fon cekip hafif bir makyaj yaptim. Saat yedi olunca koray ile arabaya binip buluscagimiz yere gittik. Sade bir restorantti. Garson gelip siparislerimizi aldi. Tpsiparis vermis oldugum tavuk sote gelince bir yandan catalladim bir yandan konustuk.

- eylul kizim hazir misin annem

- hazirim

- peki koray sen

- hazirim baba

Biraz daha sohbet ettik. Surekli heycanli misiniz diye soruyorlardi. Tabi ki heycanliyiz. Yemek fastli bitince hep beraber tatliciya gittik. Ben tiramisu ve kola istemistim. Tatlilarimizi da yiyince kalkmaya karar verdik. Cunku yarin icin erken kalkcaktik. Sinav onda idi ama yine de dinc kalkmak gerekiyormus. Annem uydurdu genler napak. Eve gelince saat sekizdi. Geceliklerimi giyip yattim ama uyuyamadim. Telefonumu alip edaya mesaj attim.

Whatsapp EDAGG

- heycan var mi heycan

- cok senin

- cok

- amann isletme secicez sonucta

- olsun yine de heycanlaniyo insan

- aynen yaa korkuyom ben

- bende

- yarin sinavdan sonra okul gecesi icin elbise bakalim kafa dagitiriz hem

- bana uyar

Saat dokuz olmustu. Ama yine de uykum yoktu. Kapim calinmisti koray kafasini uzatip uyudun mu diye sordu. Uyumayinca yanima geldi. Ahh canim benim o da uyuyamamisti. Koraya sikica sarildim ve korkularimi anlattim. Koray ise bol bol teselli vermisti. Saat ona gelirken koray kendi odasina gecti. Bende asagi inip cikolatali sut istedim. Bir guzel ictikten sonra bende odama ciktim. Yarin icin kalem silgi kalem tiras tukenmez kalem alip kalemligime yerletirdim. Sabah icin alarm kurup uykuya daldim.

BOLUM KİSA OLDU CUNKU YAZCAK BİSİ BULAMADİM VE KİSA ZAMANDA FİNAL YAPMAK İCİN HİZLİ YAZİYORUM. DAHA ONCEKİ KİTABİM GİBİ BİRİLERİ TARAFİNDAN SİLİNMESİNİ İSTEMİYORUM. KOSA YAZDİGİM İCİN OZUR DİLERİM. SİZDEN RİCAM LUTFEN VOTELERİNİZİ EKSİK TUTMAYİN. DEGERLİ OKUYUCULARİM İYİ Kİ VARSİNİZ HEPİNİZİ SEVİYORUM =)(=

BÜYÜK DEĞİŞİMWo Geschichten leben. Entdecke jetzt