BOLUM -29

3.5K 146 8
                                    

Sabah bir durtulme hissi ile uyandim. Gozlerimi actigimda koray telasla konusmaya basladi.

- eylul kalk sinava gec kaldik bittik kizim biz bittik eylul ne mal gibi bskiyon kalksana

Yataktan firlayip ustumu cikardim. Koray ise gulup dudagini disliyodu. Siktir gencler oyuna geldim ve soyundum. Koray yaklasip gozlerini goguslerime dikti. Sapik ortasini opup goz kirparak cikti. Bende giyinip sacimi topuz yaptim. Kimligimi kalemligimi giris belgemi alip asagi indim. Herkez sofradaydi. Bizde gecince kahvaltiya basladik. Annem bir yandan ekmege bal suruyodu bir yandan da heycanlanmamamizi soyluyordu. Bir dilim koraya bir dilim bana yediriyordu. Kahvalti bitince okula gittik. Ustumuz ve giris belgemiz kontrol edilince iceri girdik. Hocanin biri gelip kitapciklarimizi dagitti. Bize basarilar deyip sinavi baslatti. Vee tum yil boyunca korktugumuz sinav onumuzdeydi.

Bes dakika kala sinavim bitti. Asagi annemlerin yanina inerken korayda diger siniftan cikiyodu. Annemlerin yanina gidince ikiside konustu.

Annem : sinav nasildi

Dayim : iyi miydi

Ben : gayet guzeldi

Koray : kolaydi

Annemler ise gitcegini soyleyip gittiler. Bizde edalar gelince okul gecesi icin kiyafet bakmaya avmye gittik. Cunku yarin okul gecemiz vardi. Aslinda kiyafet icin cok gec kalmistik ama yapcak bisi yok sinavdan firsat bulamadik ki. Yol boyunca sinavdan konustuk. Sonucun iyi gelceginden emindim cunku sorulari rahatlikla cevaplamistim. Avmye girince buyuk bir hizla h&m ye girdim. Elime bur kac tane elbise alip kabine girdim. Hicbirini begenmedim. Edaya baktigim da cok guzel bir elbise bulmustu. Almasi icin cok israr ettim ve aldi. Beraber benim icin baska bir magazaya girdik. İki tane elbise begendim. Biri gercekten cok guzeldi digeri ise hic giymedim. Elbiseyi alip parasini odedik. Erkekler de kendileri icin kiyafet bakiyordu. Bizde yanlarina gittik. Calisanlar full korayla merte bakiyordu. İnadina korayin dudaklarina opucuk birakip konustum.

- cok tatli olmussun hayatim

- sagol bebegim sen aldin mi

- aldim ama supriz

Koray ile emre de alcaklarina karar verince ciktik. Ayakkabi magazasina gidip elbiselerimize uygun ayakkabilar aldik. Alisveris ve sinav stresi aciktirmisti. Yukari cikip hamburger aldik ve masaya gectik. Eda konustu.

Eda : eee eylulcum partner buldun mu

Eylul : he canim buldum

Eda : oha kim

Eylul : su masaya gelip bana cikma teklifi eden cocuk arda

Koray : ne diyon lan sen sikerim o ardayi

Eylul : peki edacim sen kimle gidiyorsun

Eda : bizim sinifta ki ahmetle

Mert : ahmet kim lan amina korum onun

Eylul : tamam kizim yaa bunlar bizi harbi seviyolar

Eda : sanmiyorum bunlarin sevgisinin bize yetebilecegini

Koray ve mert kusmus gibi dudak buzduler. Bizse kahka atip yemeklerimizi yedik. İyice yorulunca kalkip eve gitmeye karar verdik. Odama cikip aldiklarimi yerlestirdim. Kapim tiklaninca gell diye anirdim. Koray iceri girip kapiyi kilitledi. Ustume ustume gelince bende geri geri kactim. Yatagin oraya gelince yataga dustum korayda ustume egildi. Dudaklarini dudaklarima surturerek konusmaya basladi. Demek mezuniyete arda ile gitcen nah gidersin ardayla sikerim o cocugu ben ben ise guluyodum. Koray ise gulup nazikce dudaklarimi opmeye basladi. Kapimin calmasi ile hemen toparlandik. Koray sandalyeye oturdu bende kapiyi actim. Betul yemek icin gelmisti. Bizde hemen asagi indik. Sofraya oturunca annem konustu.

- napiyonuz siz odada

- yarin ki mevzuniyet icin tartisiyoz

- neden

- ben ardayla gidicem

Koray : kusura bakma hala ben kizini o sapikla gondermem

- eylul korayla gidiyosun nokta annecim

- off be tamam

Yemegimi yiyip odama ciktim. Edaya yarin onda gelmesini soyledim. Bende cok yorgun oldugum icin uyumaya karar verdim.

BÜYÜK DEĞİŞİMWhere stories live. Discover now