Chapter 18

395 30 6
                                    

Čas začátku koncertu se blížil, a proto jsme s Kate šli kluky už připravovat. Nejdřív se všichni vystřídali u ní a potom šli ke mně, kde už jsem měla přichystané jejich oblečení. Musím říct, že všichni vypadali naprosto skvěle.

,,Vypadáš skvěle," řekla jsem Lukovi, když se postavil vedle mě.

,,Děkuju. To jen díky tobě," odpověděl mi a usmál se.

,,A taky díky Kate," doplnila jsem ho a zasmála jsem se. Jenom přikývl a nečekaně mě objal.

,,Za co?" zeptala jsem se zmateně ale s úsměvem.

,,Potřebuju podpořit, už jdeme," zakřenil se. Proto jsem mu chtěla dopřát to, co chtěl. Políbila jsem ho ovšem jenom na tvář.

,,Jenom?" zatvářil se ublíženě, bylo ale vidět, jak to hraje.

,,Pokud všechno zvládneš, bude víc," řekla jsem mu s odhodláním, když v tu chvíli jsem si uvědomila, jak to vyznělo a asi tak to on i pochopil, jelikož jsem viděla jeho dychtivý úsměv.

,,Dobře. Beru tě za slovo," mrkl na mě.

,,Ale-" do řeči mi skočil Mike, když vykřikl: ,,Luku, pojď. Už jdeme!"

,,Později," řekl ještě Luke než zmizel s kluky na pódiu. S Kate jsme na ně koukali ze zákulisí a musím říct, že se snad od toho koncertu, na kterém jsem byla taky s Kate, o moc zlepšili.

Koncert utíkal tak rychle, že než jsem se nadála, už byl konec.  Byli naprosto úžasní. Teď jsem byla ráda, že s nimi budu jezdit na celém turné.

,,Tak co, jaký jsme byli?" zeptal se nás s nadšením Ashton, i když to spíš vypadalo, jakoby to směřovalo pouze na Kate.

,,Bylo to úžasný," zajásala Kate.

,,A co myslíš ty, Jul?" optal se mě Luke.

,,Jsem ráda, že vás uvidím ještě víckrát," usmála jsem se.

,,Půjdeme to oslavit, né?" řekl Calum a podíval se na všechny. Všichni nadšeně souhlasili, ovšem mě se nikam jít nechtělo. Jediné, co jsem chtěla udělat po tomhle neskutečně dlouhém dni, bylo lehnout si do postele a číst si.

,,Já s váma nepůjdu. Chtěla bych už jít na pokoj, ale užijte si to," popřála jsem jim. Kate se na mě nejdřív nesouhlasně zamračila, ale asi potom si uvědomila moje rozhodnutí a chápavě přikývla. ,,Tak se mějte," usmála jsem se ještě na ně a odcházela jsem směrem k východu.

Venku jsem nikde neviděla auto, které nás sem přivezlo, a proto jsem zvolila procházku než čekání na taxi. Během cesty jsem se ještě stavila v obchodě a koupila si nějaké sladkosti, protože jsem na ně dostala strašnou chuť. 

Celou cestu jsem si užívala. Byl večer, a tak už auta moc nejezdila a také mě nikdo nerozptyloval ani neotravoval. Byla to úleva se konečně nesmát. Už jsem ani nepočítala, kolikrát jsem usmála jen, abych někoho podpořila nebo mu udělala radost.

Mezi dlouhým přemýšlením jsem si neuvědomila, že už jsem na místě. Vešla jsem dovnitř a vyjela výtahem nahoru. Poté jsem vstoupila do pokoje, kde jsem si odložila tašku i ostatní věci a šla do koupelny. Napustila jsem si vanu, vysvlékla se a položila jsem se do ní. Všude to vonělo, protože jsem do ní nalila různé olejíčky, co zde byly. Zavřela jsem oči a užívala si tu pohodu.

Asi jsem zde musela na nějakou chvíli usnout, protože voda už nebyla tak teplá. Tak jsem vylezla a utřela se ručníkem, když vtom jsem zaslechla klepání na dveře. Je možné, že zrovna kvůli tomu jsem se vzbudila. Rychle jsem si oblékla noční košili a šla otevřít.

,,Ahoj," řekl mi Luke, když jsem otevřela.

,,Co tu děláš?" zeptala jsem se zmateně.

,,To mě ani nepozdravíš?" zasmál se on.

,,Ahoj. Co tu děláš?" zeptala jsem se znova.

,,Už mě to tam nebavilo, a proto jsem si řekl, že bych se mohl u tebe stavit," usmál se.

,,Tak pojď dál," pozvala jsem ho a poté za ním zavřela dveře. Sedla jsem si na postel a on vedle mě.

,,Víš, musím ti něco důležitého říct," ozval se Luke po celkem dlouhé době mlčení.

,,Povídej," pobídla jsem ho s netrpělivým výrazem, když jsem uslyšela slova něco důležitého.

,,Dneska, poté co jsi omdlela a jak jsi ležela, jsem se něco dozvěděl. Souvisí to i s tebou. A souvisí si to i s managementem." To mi připomnělo to, o čem se bavil s Kate.

,,Pokračuj," řekla jsem už tišším hlasem, protože jsem věděla, že až mi to řekne, rozhodně se mi to nebude líbit.

,,Prosím, hlavně si něco pamatuj," řekl mi s prosbou v očích, kývla jsem, i když jsem nevěděla na co. ,,Nic není jako my," zašeptal mi do ucha.

,,Tak už mi řekni to hlavní," šeptla jsem já.

,,Management mi zařídil půlroční smlouvu, kterou jsem musel podepsat." 

,,O jakou smlouvu jde?" znovu jsem zašeptala.

,,Po tomhle incidentu usoudili, že ty na tohle prý nejsi schopná. Že bys to prý nezvládla."

,,O jakou smlouvu tady jde?" zopakovala jsem.

,,Mám půlroční smlouvu na vztah s nějakou cizí holkou, kterou mi najdou," zašeptal s bolestí ale i lítostí v hlase. A v tu chvíli jsem se rozbrečela. Luke mě jenom objal a jemně se mnou kolíbal. Určitě taky věděl, že slova všechno bude v pořádku nemají v tuhle chvíli žádný smysl.


———————

Ahoj :) Vím, že jsem dlouhou dobu nic nepřidala, a proto vám to vynahrazuji tímhle delším dílem :) Konec je sice trochu deprimující, ale i tak se vám doufám líbil. Budu ráda za votes i za jakýkoli komentář :)

ily ♥

Nothing Like UsWhere stories live. Discover now