Multumiri

500 33 14
                                    

Pentru aceasta carte as vrea sa ii multumesc in special lui Gabriela10P, care, chiar daca nu intotdeauna a fost la zi cu capitolele, m-a incurajat sa continui. Si mereu zicea sa postez pentru ca era nerabdatoare sa stie ce se intampla, in fine, chiar daca stia. Si, era sa uit, ea mi-a facut coperta!!! E geniala, nu?

Vreau sa ii multumesc ataaat de mult lui carost50, pentru ca mereu cerea capitole inainte sa le postez, si mereu cand intrebam: Postez, sau mai astept putin?, mereu ea spunea: POSTEAZA! Si mereu ma sfatuia si tot tacamul. Fara ea, nu as fi terminat cartea, mai mult ca sigur.

In acelasi timp, acelasi merit pentru terminarea cartii i-l acord lui andrex3, care a fost mereu la zi cu tot ce postam, si m-a incurajat sa nu renunt. Chiar daca asta mi-a fost intentia. Si domnii, imi dadea sfaturi, si sfaturi, si sfaturi si aghh, eram invidioasa maxim pe cartea ei. Acum ma enerveaza ca nu mai scrie la ea. :)))))

Dupa care as vrea sa le multumesc dragelor mele colege care m-au ajutat cu sugestii pentru carte, antoniadan28, si railenuanamaria. Dupa care as mai vrea sa trimit o multumire catre Mali27, care nu prea m-a incurajat, dar simpla ei prezenta imi trezea inspiratia, nu stiu din ce motiv :))). Ba da stiu. Sfânta Mali 0:)

Dupa care vreau sa le multumesc din suflet fanilor meu devotati, care mi-au citit capitolele si au lasat si comentarii, pur si simplu, mi-ati dat putere sa continui. Chair daca stiu ca sunt cuvinte banale de zis la sfarsitul unei carti, tot le zic.

Vreau sa ii mai multumesc fratelui meu, care nu a vrut sa imi citeasca cartea, pentru ca el credea ca doar ii cersesc vizualizarile, chiar daca eu ii dadeam sa citeasca de pe contul meu. Dupa care i-am povestit cartea si mi-a zis sa continui cu 2-ul, chiar daca el e acum pasionat de Evadarea, cealalta carte a mea. ;)

Dupa care mai vreau sa multumesc unui baiat, Alex, dupa care „a fost inspirat Jace", chiar daca nu seamana cu el decat la comportament. De fapt, el a insistat ca daca vreau sa fac o carte, personajul masculin sa fie dupa el. Am zis: Bine boss! M-am inspirat totusi dupa ochii lui, care sunt cameleonici, verzi vara si albastrii iarna. Doamne, ii iubesc ochii!

Si nu in ultimul rand, le multumesc fooartee mult tuturor celor care si-au dedicat cateva minute din viata ca sa imi citeasca chiar si un capitol. Mersii mult si sper sa ma apuc de o carte noua, o continuare. ;)

TabaraWhere stories live. Discover now