#14

8K 305 71
                                    

Multide burcu
Egeden
Uyandığımda evde olmadığımı fark ettim. Bir dakika burası burcunun evi. Yanıma bakınca burcuyu görmeyi bekliyordum ama boştu. Hemen yataktan kalkıp burcunun odasını aradım. İki tane yan yana oda vardı. İlkinde 'ölümlüler giremez' yazıyordu. İkincisinde 'eziksen deneme bile' bunlar bende gülme isteği oluştursa bile ikinci kapı burcunun diye düşünerek kapıyı çalmadan bodoslama girdim. Evet doğru karar burcu makyaj yapıyordu. "Günaydın" dediğimde yüzüme bakıp" günaydın" dedi beni incelerken. Bu kız neden bu kadar kibirli ah bir bilsem. "Ne arıyorsun burda" dedi aslında bende ona sorcaktım. "Galiba akşam sızıp kalmışım" dedim. Cevap vermeden işine devam edince sordum " bana neden böyle davranıyorsun?" dediğim anda gülmeye başladı bu kızda birşeyler var. "5 sene öncesini hatırlıyor musun? Biz yakın arkadaşlık seninde benimde sevgilim yoktu birbirimizi çok kiskanıyorduk sonra sen eceyle çıktın ve sırf o kız istedi diye benle arkadaşlıgıni bitirdin." ece mi? Ben onla burcunun beni sevip sevmediğini anlamak için çıkmıştım. Offf kesin o surtuk bana aşıktı gidip böyle bi yalan söyledi. "Ben seni seviyorum" dedim aklıma sadece bu sözler geldi. Yüzüme bakıp "bitsin mi artık" dedi. "Anlamadım" dediğimde gulumseyip" küslük bitsin mi?" dedi. Evet ya şimdi yada hiç "bana bir şans verir misin?" " evet"
Kaandan
Buse gittiğinden beri pismanim. keşke hiç tanimasaydim. Beni nasıl bu kadar çabuk etkiledi ustelik ben ondan nefret ederken. Bu içtiğim 14. Bardak ama hala sarhoş olamadım. Siktigimin insanları. Neden küfür ettim şimdi. Olum deliriyorum galiba. Benim rahatlamam lazım birkaç olay çıkarmak lazım. Nerdeydi bu piçin numarası hah buldum. Burak bey hadi bakalım sonumuz ne olcak. Aranıyor...
-burakcigim
+ne istiyorsun lan
-buseyle çok atesli bir gece yaşamıştık tadı damağımda kaldı tekrar göndersene
+sikerim lan seni düzgün konuş olum bittin lan sen ölmek mi istiyorsun nerdesin adress ver
-eski deponun yanındaki barda eski depo derken en son orda busenin inlemeleri vardı
Dıt dıt dıt şimdi biraz eğlenceli oldu. Bardan çıkıp ara sokakta beklemeye başladım. Vaov bu kadar hızlı olabileceğini düşünmemiştim. Arabadan hızla inip yumrugunu yüzüme geçirdi. İyi en azından oldurmucek. Silah almamış. Ben bunları düşünürken üstümde hala yumruk atıyor nedense bu iyi geliyor. Ao neden durdu bu şimdi silah mı o hmm beynine doğru tutsa iyi olur.
Selinden
Yaklaşık yarım saattir önümdeki iki kas yığınının kavgasını izliyorum pardon birisi daha yumruk bile atmadı büyük ihtimal sarhoş oha lan silah çıkardı buna izin veremem. Ayaktaki çocuğa doğru koşup silaha tekme attım ilk başta şaşıran çocuk zaman geçmeden bana hamle yapmaya kalkışıyordu ki HC4K iğnelerimden birisini bacağına sapladım çok zaman geçmeden yere düştü. Kulağına yaklaşıp" sadece 2 saatlik bir uyku korkarsan felç olursun sakin ol "dedim. Gözlerini kapattığında dayak yemiş olana yaklaşıp koluna girip arabama bindirdim.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 29, 2022 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin