#12

5.4K 280 18
                                    

Kaandan
Uyandığımda ne zaman uyuduğum aklıma gelmemişti. Bu ağırlıkta neyin nesi. Ha bu kurbanım busenin bedeniydi. Aslında güzel kız ayrı bir masumluğu var. Dudakları çok güzel. Off ne saçmalıyorum. Onunda diğerlerinden hiçbir farklı yok. Hepsi aynı. Neyse ben şu Burak beyi bi arıyım.
B: nerdesin lan o...pu çocuğu
K: sanada günaydın
B: ona zarar verdinmi
K: şuan yanımda uyuyor teni çok pürüzsüz dudakları ne kadarda dolgun hmmmm canım çekti
B: s*kerim lan seni bırak kızı senin derdin benle
K: AA ne kadarda çabuk unuttun seline aynısını sen yaptın.
B: ben selinin kılına zarar vermedim. Senin o or..pu kardeşin beni sevdi sonrada intihar etti.
K: düzgün konuş lan kardeşim hakkında kimsin sen lan buseyi istesem şimdi beceririm
B: sakın böyle birşey yapma yemin ediyorum seni buldugumda köpeklere becertirim.
K: fantezini sevdim dostum ama gerçekleşmesi zor beni bulamazsın
B: seni bulacağımı biliyorsun
K: kapatıyorum busem çağırıyor
B:kapatm.....
ahahha yüzüne kapattım. Suna kahvaltı hazirliyalım en iyisi.
Buseden
Uyandığımda yanım boştu zaten kimi bekliyorsam ege yoktu. Hayır ağlamak yok. Gidip kaana bakayım n'apıyor.
Hmm kokulara göre iyyy yumurta mı. Offf iğrenç asla yumurtayı sade yemem ama bunu da bilemez. Neyse aşağıya iniyim. "Günaydın" dedim nefesimi tutarak. "Günaydın" dedi beni anlamaya çalışarak. "Yumurta nefret ederim" dedim. "Ozur  dilerim istersen bahçeye çık orası kokmuyor" dediğinde bahçeye doğru yürümeye başladım. Oturup burakla ege  beni düşünüyorlar mı diye kendi kendime sordum. Kaan buraya doğru gelince düşüncelerimi bir kenara bıraktım. "Masa güzel gorunuyor hepsini sen mi hazırladın" dediğimde gülümseyip "benden beklemez misin" dedi. "Yok yanı beklerim baya marifetlisin" dedim. "Hadi yiyelim" dedi. "Afiyet olsun" dedim.
Yemekleri bitirdiğimizde ayağa kalkarak "en son banyoda elini yıkayan sofrayı toplar" dedim ve koşmaya başladım. O sırada kaan ustume atladı. Burunlarimiz deyiyordu ve gözlerime bakıyordu. Sonra ayağa kalkıp koşmaya başladı. Ahh evet oyun oynuyorduk. Hemen bende kalkıp kostum evet onu geçtim tam banyoya girince beni duvara ittirdi ve onunda ayağı kaydı. Yüz yüze bu ikinci oluşu. Boynuma doğru kafasını yaklaştırdı ve öpücük kondurdu. Ben ne olduğunu anlayamadan ellerini yıkmıştı. Ama hile yaptı. "Hile yaptın" dedim. " hayır bu kadar çabuk tahrik olduğuna gore sorun sende" "hey benle düzgün konuş. Daha önce yaşamadığım şeyleri yaparsan tabikide etkilenirim" dediğimde saşkınca"burakla yada egeyle bilemi" dedi. "Boynumu öpen olmadı" dedim. "Neyse hadi film izleyelim" dediğinde el cırpıp "süper fikir " dedim. Film aşk filmiydi ve sonunda kız ölüyordu.  Ben ağlamaya başladığımda kaan bana baktı ve sonrada sarıldı"neden ağlıyorsun" "aklıma benimde öyle olabileceğim geldi" "buse sana söz veriyorum sen ölmüyeceksin"
Kaandan
Bu kıza aşık olmaya başlıyordum ve bunu yapamazdım o yüzden ona olanları anlatıp Burak a adresi verip onu almasını söyleyecektim.
K: buseyi bir saat sonra meydandan al
B: eğer tuzaksa geberdin
Dıt dıt dıt dıt buseye anlatmaya geldi sıra.
"Buseeee"
"Geldim.... Ne oldu kaan"
"Sana atlatmam gereken şeyler var ama sakın sözümü bölme." en baştan herşeyi anlattığımda tokat atmasını bekliyordum ama o bana sarıldı "sen çok iyi birisinin" off bu kız böyle yaparsa isim zor. "Hadi git meydanda seni bekliyor."
"Tamam"  diyip yanağıma sulu bir öpücük bıraktı. Buseyi kendime çekip dudaklarından öptüm. Şuan gerçektende ilk kez yapmış gibiydim. Bu kızda ciddi anlamda  birşey vardı.
"Bay bay başbelam"
"Bay bay koruyucu meleğim"

YAKIŞIKLI PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin